Kabus evliligim

Numaranızı ve onun bildiği adresinizi değiştirin. İz kaybettirmek en güzel çözümdür her zaman.

Numaranızı ve onun bildiği adresinizi değiştirin. İz kaybettirmek en güzel çözümdür her zaman.
Memurum iş adresi değişmesi için adli bir olay olması lazım Allah korusun ama numaramı değiştirmeyi düşündüm oğlum var ilaki öğrenir diye vazgectim

Sadece mail kaldı oraya da engel koydum simdi
Bu tür ısrar eden yapışkan erkekler çok tehlikeli ve yüzsüzdür, aynı zamanda çokta merhametsizdir.
Sizin zayıf noktanızı bildiği için bunu kullanıyor.
Bu adamla ne kadar iletişimde olup merhamet gösterirseniz o kadar zarar görürsünüz. Gerekirse numaranızı değiştirin.

Memurum iş adresi değişmesi için adli bir olay olması lazım Allah korusun ama numaramı değiştirmeyi düşündüm oğlum var ilaki öğrenir diye vazgectim
İş konusu can sıktı açıkçası yoksa telefon da çocuk da halledilirdi bir şekilde.

Çok teşekkür ederim
Aslında gerçekten merhamet göstermem lazım
Dik durup tehdit ve şantaja sömürüye boyun eğmem lazim

Lütfen bu durumu bir ya da birden fazla yakınınızla paylaşın. Hatta eşinizin ailesi ile iletişimde iseniz onları da devreye katın. Sizden artık umudu kessin sizi sömürmeyi bıraksın. Siz kendi kendinize debelendikçe daha da çok batacaksınız yoksa. Kendi kendimize duygularımızı yönetmek zor oluyor bazen birileriyle acilen paylaşım lütfen bu utanılacak bir durum değil. Aksine insan hayatında kaç kere böyle vakalarla karşılaşır. En yakınlarınızı sokun devreye.

Yaşadığınız yeri seviyor olmanızı anlayoruz fakat şuan can güvenliğiniz söz konusu. Yapabiliyorsanız taşının hatta şehir değiştirin gerekirse.

Merhabalar . Eşiniz tedaviye yanaşıyorsa yedamda hem ona hem de bağımlı yakınına psikolojik destek veriyorlar ücretsiz bir şekilde. O değil sadece siz gidecekseniz kadem ücretsiz şekilde yine psikikolog desteği veriyor tavsiye ederim

Cevap için teşekkürler
su an benim desteğe ihtiyacım var
O kendi kazdığı kuyuya düştü benden uzak olsunda
Kademi arayım umarım sonuç alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…