Kabus geri döndü:(

jelibonbon

kötüyüm ben kötüyümm:(
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
172
2
96
İstanbul
senağlamanasıl anlatıcam bilemiyorum.canım çok sıkkın.bi baş belası vardı ben bekarken beraber çalışmıştık aynı iş yerinde.adam evliydi aynı zamanda bana asılıyordu,ben işyerinden ayrıldıktan sonra sürekli beni takip etti.aptal aptal msjlr falan.baya bi uğraştırdı beni.8 sene falan önceydi bunlar.sonra kayboldu gitti.şimdi facebooktan bulmuş beni.eklemiş bende reddettim bide engelledim.başka bi hesaptan yine yazmış evlenmişsin hayırlı olsun.başına bela olmam senden bi beklentim yok merak ettim seni bulmak için bilgisayar bile öğrendim diyor manyaksenağlamanapıcam ben eşime söylesemmi.kötü şeyler olmasından korkuyorum.adam takıntılı buldu yine beni yaa.senağlamasenağlamahiç cvp yazmadım yazsammı.ama yazarsam kötü şeyler yazarım.inada biner sonra.napim söylimi eşime akıl verin nolursenağlama
asıl derdimi yazmamışım tel.nomu bulmuş arıyo bide

Son düzenleme:
eğer çok özel şeyler yaşamadıysanız bu adamla bence eşine anlatmalısın...
eğer adam takıntılı biriyse vazgeçmeyecektir...
tutki eşin bi şekilde o msj ları okudu o zaman daha kötü olur bence...
ilk fırsatta bi yolunu bulup eşinle konuşmalısın bu durumu

cevap yazma sakın bu son mesajı olur inş. eğer devam ederse mesaj atmaya kocana sölersin
yoksa bu takıntılı manyak psikopat kocana gider yalan yanlış konuşur başın belaya girer
ama şmdilik söleme kocana bekle bakalım
umarım son mesajı olur

en doğrusu söylemen canım sonra başkasından duyması daha kötü sonuçlara sebep olur...hem sana destek olur hemde ne yapman gerektiği söyler..

canım benim bencede söylemelisin.yarın öbür gün daha başka bişey daha olur,hiçbi suçun yokken suçlu durumuna düşersin.ben ne olursa olsun erkek arkadasıma anlatırım.içim rahat etmez çünkü,saklamam ondan hiçbişeyi.

canım bence de sakın cevap yazma eşine de anlat bence için rahat etsin

aslında anlatmam gerek biliyorum ama korkuyorum.yaşadığım bişe yok onunla kendimden eminim ben ama durum kötü bi durum.mide bulandırıcı.ayy çok kötü oldum.

bence hiç ama hiçbir şekilde cevap yazma ve eşine söyle.sonra eşin ögrendiginde kötü de olsa cevap verdigin için sana kızar diye düşünüyorum.inşallah kurtulursun canım yaaa ne beyinsiz insanlar var şu dünyada.ALLAH akıl fikir versin.:mymeka:

bence facebooku kapat umarım profilin açık dildir yoksa herşeyini öğrenmiştir o manyak

tel nonu degistir cnm. kisa yoldan cozum olur. bir de kimden almis olabilir telini bunca yildan sonra??? ortak arkadaslarini dusun... esine de soyle muhakkak senin bi sucun yok. saklarsan suclu duruma dusersin...

sinirlendim şimdi ya.gerçekten baş belasıymış.bence eger adamla çıkmadıysan fılan vs hiç bişey yaşamadıysan eşine üstüruplu bi dille söyle.cnm.

kesinlikle eşine söylemelisin hatta telini eşine ver facebokk a girme ama asla ona cevap yazma eşinin arkasından iş çeviriyor gibi olursun ve erkeklerin kıskandıkları vakit gözü birşey görmez sen suçlu çıkm yanlışın yokken

canım eşine söylesen bi dert söylemesen bi dert...
önce facebook tan üyeligini iptal et....
tel numaranıda değiştir...
inşallah nerde oturduğunu bilmiyordur...
sakın bişey söyleme ona...yoksa daha çok uğraşır seninle...
manyakmıdır nedir bu adam ya....:mymeka:

Bela her türlü bela işte...
Bencede bir şekilde eşine söyle tepkisi kötü olmaz inş. şimdiye kadar niye söylemedin falan diye...
Ve ona hiç bir şekilde cevap verme iş iyice inada biner. Boşver hatta çok kullanmıyorsan facebook u iptal ettir...

ne ahlaksız bir adammış o klava:
evli barklı kadına yazmaya ulaşmaya çalışmaya hiçmi utanmıyor!!
canım senin utanılacak bir durumun yok eşine söyleyebilirsin şayet çok asabi biri değilse.
ya duymazdan geliceksin böylece vazgeçecek yada eşinle paylaşıcaksın.
ben olsam paylaşırdım bilmeye hakkı var.erkeklik gururu yapar başka türlü öğrenirse eşimi koruyamayakmıyım diye..
şayet bir yakınını tanıyorsan onlara şikayet et yada senin adına biri haber götürsün.buna devam ederse savcılığa kadar gideceğini bilsin..

canım inan ki bi gün eşine anlatmak zorunda kalacaksın, mecbur kalıp anlatacağına, şimdiden anlat kuşum, inan o zaman daha çabuk vazgeçer

inanmıyorum adam evli bide onu kaçırmışım !!!!!
canım adam evliyken sana asılıyormuş sen niye daha önce bunu yapmasına engel olucak bişeyler yapmadın ki? bana böyle bi durumda biri asılsa haddini öyle bi bildiririmki birdaha sokağımadan geçemez adımı anamaz !! bence tavrını sert koy arkadaşım!!

canım, arkadaşların dediklerini aynen onaylıyorum...
hatta bu durumu eşine anlattığını umuyorum...
dikkatli ol bi süre,burdan başka yerlerede takılma derim sana...
bu arada iki çift laf yazmadanda geçmek istemiyorum...
harbi,ne biçim bi manyakmış bu yaa...:1shok:
manyaklığını ilerletebilmek için bilgisayar öğreneninide ilk defa duyuyorum...:uhm:
hırsa bak adamdaki be...
hani azimle s...çan taşı delermiş ya,bunu dedirtti bana deve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…