Kabus geri döndü:(

canım o belaya cewap falan werıp daha da sarpa sarma daha kotuye gıtmesın manyak dıosun kendın 8 sene gecmesıne ragmen bulmus senı sen cewap yazınca ona belkı umıtlenır yıne ve kesınlıkle sole eşıne

bence sakın mesaj yazma .bence eşine anlatmalısın
eğer anlatmazsan eşin öğrenirse bence daha kötü olur

oof off
cnm bak kendimden eminim yazmışsın ne güzel
hemen git eşine anlat
daha sonra işler sarpa sarınca duyması çok daha kötu olur
şimdi söyleki tedbirini alsın eşin

Canim benim cok deger verdigim bir ablam bana nasihat olarak sunu soyledi evlenmeden once.

Evlenmeden onceki seyleri kocana asla anlatma. Ama evlendikten sonraki herseyi ise hic cekinmeden anlat. Kendin cozmeye calisma. Sonucta hem guven gelir iliskinize. hem de birak esin halletsin.

saolun arkadaşlar cvplarınız için..tel.kapattım.facebook hesabımı dondurdum.eşime söyleyemedim.bidaha böle bişe olursa söylerim napim.

saolun arkadaşlar cvplarınız için..tel.kapattım.facebook hesabımı dondurdum.eşime söyleyemedim.bidaha böle bişe olursa söylerim napim.

hani adamı maşaallah azimli gördüm çok...
sen bilirsin elbette ama, bir defaki sefere keşke söyleseymişim demeyesin sakın...benneyaptımki

vazgeçmezmi diyosunsenağlamasenağlama
eşin nasıl biri peki böle bişeyi nası karşılar eşini iyi tanıyormusun yani böle bi olay benim başıma gelse eşime anlatırım çok çok eminim banada destek olur
hani demek istediğim olay sonra geçmişte ne yaşamıştınız gibi yüzmü verdin gibi bir sorgulamaya dönmesin

cnm geçmiş olsun öncelikler.bence ilk işin eşine güzel bir dille söylemek olsun.hiç bir tlfnuna cvp verme maillerine falan.sakın ha ! ufacık bir hareketn ümitlendirir.eşine söyle ve önleminizi alın.iş büyürse allah korusun başınız ağrır.

cnm benim bende bekarken böyle bir manyak peşimdeydi evden işten cepten heryerden ulaşıyordu bana birkezde evimize gelmişti onun yüzünden işimden ayrıldım ailem beni izmire taşıdı herkesede istanbul da iş buldu oraya taşındı dediler üç sene sonra telefonumu bulmuş arayıp tehditler savurdu ozaman yeni evliydim eşimde yanımdaydı korkudan titreme nöbeti geçirdim allahım kimseye göstermesin inş. eşim çok destek oldu böylelikle atlattım neyse diğer arkadaşlarında söylediği gibi eşine anlatmalısın yoksa daha kötü olabilir sen geçici çözüm bulmuşsun şimdilik sadece ertelemişsin biran önce eşine anlat . çok geçmiş olsun :teselli:

sakın karşılık verme
çok da ileri giderse kocana söyle
dağ başı değil burası bir çaresine bakılır

canım adam sana ulaşmak için bilgisayar öğrendiğinden bahsetmiş...
uzun zaman sonra hötlemiş birden...
tamam sen herşeyi iptal ettim bana ulaşamaz diyosunda,düne kadar hiç ummazken unutmuşken sen bunu,cart diye ortaya çıktı...
yine aynını yaparmı acaba diyorum ben....
tam sen unuttuğun anda yine süpriz ben geldim dermi??
o açıdan diyorum yinede eşine söyle istersen diye...
ben sana yorumda bulunuyorum canım,eşine şimdilik bunu anlatırmısın anlatmazmısın bilemem tabiki...illa anlatta demiyorum sana
ama en azından şuan içinde yaşadığın korku anlattığın zaman kaybolur ve eşin muhatap olur...
tekrar yazıyorum bizler yorumcuyuz,fikir beyan ediyoruz ama kararı verecek tatbik edecek sensin...yerimseniben

Arkadaşlar hep doğruyu yazmışlar .Bence eşine kesinlikle söylemelisin .Ayrıca özel bir şey yaşamadığınızı da yazmışsın . Ama bu adam bu kadar cesareti nereden buluyor onu anlamadım .Ayrıca geçmiş , geçmişte kalmıştır .Neticede artık evlisin .Sen şimdi çekinerek eşine söylemesen , yarın öbür gün olay çok faklı anlaşılabilir , güç durumda kalabilirsin .Ben olsam kesinlikle eşime söylerim .Şimdiye kadar beklemen hata .Eşini karşına al uygun bir biçimde anlat .O iğrenç adamda ,karşısında senin yerine eşini görsün .Ancak eşinin bildiğini görürse vazgeçer .Yoksa çok geç olur canım .Sevgiler...

Canim neden ortbas etmeye calisiyorsun, madem evlendigini duymus, efendice baksin yoluna. ama oyle degil. Birak biri haddini bildirsin hep bu korku ile mi yasayacaksin. hem bir daha olursa esine o zaman su da oldiuydu dersen esin bu sefer iskillenir. neden bana soylemedin, birsey mi var, birsey mi oldu korktugu bir sey mi var diye dusunur.

bence senin nonu bulduğuna göre eşininkini de bulur. amacı seni huzursuz etmk ise eşini arayıp karını aradım açmadı versene telefona diyebilir.

bu sefer suçsuzken yanlış anlaşılırsın.bence mutlaka paylaş.

ben senin yerinde olsam eşime anlatırım
baktım çok rahatsız ediyor ki evli bi bayansın facebook ta kileri mailleri cep telefonumdaki aramaları
silmem savcılığa dilekçe veririm ondan sonra o uğrassın bakalım evli bi bayanı rahatsız etmek
nasıl oluyormuş ne kendim muhattap olurum ne eşimi muhattap ederim

ismini degiştir facebookta kendi isminle acma arkadaş listen aynı kalır zaten isimdegiştir sadece

Esine durumu hemen anlat. Telefon numerani hemen degistir. Facebookda ismini hemen degistir, özel bilgilerin varsa gizle. Sakin ve sakin hicbir sekilde ilgilenme, ne mesajlara cevap ver ne telefona cik, ne birsey yap. Herkesede yeni numerani verme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…