Kâbus geri gelmesin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Bundan 2.5 sene önce annem ben hamileyken rahim kanserine yakalandı.Cok kötü günlerdi hamile hamile yemeden içmeden kesildim.Dogum yapar yapmaz 10 kilo birden verdim hamileliğimin son ayı hastalandım yatalak yatmam gerekti bana kv baktı ama nasıl...Üstüne yetmiyormuş gibi çocuğum kuvozde kaldı 1 hafta.Depresyonun dibini gördüm öleyim de kurtulayım diye geziniyordum.Esim ve ailesi benim depresyonumdan faydalandılar çocuğumun altınlarıyla babası arabasını değiştirdi falan neyse çok dağıttım kızlar annem şimdi gobegimin altı ağrıyor ve sulu akintim var diyor ailecek çok korkuyoruz.O kabus günler geri gelmesin ben 6 7 aydır hayata döndüm mutlu olmaya gülmeye başladım.Esimle hala birlikteyiz ama sadece aynı evi paylaşıyoruz o da ailesi de artik umrumda değil.Ben tekrar o kadının eline düşmek istemiyorum çocuğuma mecbur o bakar kızlar yardim ettim diye hala kafama kakıyor.benden ev istedi kalkıp bu olaylardan sonra annemin biriktirdiği hac parasını istedi çocuklara verin de ev kredisini kapatsınlar diye ağzının ayarı yok akıl hastası gibi konuşuyor.Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin anneme de çok üzülüyorum o da depresyon tedavisi gördü yeni düzeldi bu hafta doktora gideceğiz ins. başına daha önce böyle bir şey gelen var mi 2.5 sene sonra tekrar mi geldi

Allah şifa versin annenize. Umarım korkulacak birşey yoktur. Benim anlamadığım kayinvalide senin annenin hac parasını ne hakla istiyor.
Annenizin hastalığı da ciddi bir konu ama ondan sonra evliliğiniz ile ilgili daha ciddi sıkıntılar var bana gore

Gecmiş olsun Rabbim tez şifa versin
Anlamadıgım kv annenizin hac parasını nerden biliyor ne yüzle isteyebiliyor

O zamanlar kv ve annem ben de kaldıkları için biliyordu annem psikolojik olarak bitikti tabi ben de kura aciklanacakti hemen lom lom konuşmaya başladı onun kardeşi umreye gitmeyip parasını çocuklarına vermiş çocuğunun borcu varken hacca umreye gidilmezmis hocalar da öyle fetva veriyormuş onlarda çocuk her şeyden önce gelirmiş.Tabi biz ağzımızı açıp bir şey demiyoruz onlar gidince eşime dedim doğru söylüyor dedi bana

Hocalar fetva verirken başkasının elindeki mala paraya göz dikebilirsiniz diye fetva vermiyor yanlız onlar biraz işin e gelen gibi yorum yapmışlar.
Işte hep söylüyoruz kaynana zaten kaynana değişmeyecek fakat eşler biraz adam olsa orada anne sen ne karışıyorsun kadının parasına borc bizim borcumuz öderiz. Kadın heves etmiş umreye gitmek istiyor gitsin. Daha biz elimizden geleni yapalım dese o kadının sesi kesilecek ama nerde erkekler analarini karsilarina alamıyor malesef.

onlarami kalmis umre parasini ne yapacagi dengesizlere bak cikarsinda kendi odesin altinlarla araba alacaklarina

Reactions: Tzk
Inşallah kötü birsey çıkmaz annenizde..geçmiş olsun..

Lütfen kendini üzme,hastalık da sağlık da insanlar için....ama ben insanların yasattiklarini yaşamadan ölmeyeceklerini düşünüyorum.

Cok gecmis olsun neden rahmini almadilar.genelde tekrarlamasin diye aliyolar diye biliyorum ben.

Zaten bizim 10 bin gelirimiz var babam da 54 yaşında ve hala insaatlarda çalışarak biriktirmeye çalışıyor adam o parayı bize verecekmiş sürekli böyle parayla kafayı bozmuş saçma sapan konuşuyor eşim de sürekli destek en ufak karşılık versen ailecek bir olup ustume geliyorlar. Ben de muhattap olmuyorum artik

Lütfen kendini üzme,hastalık da sağlık da insanlar için....ama ben insanların yasattiklarini yaşamadan ölmeyeceklerini düşünüyorum.
Sadece bir kere bu yaşattıklarını yüzüne vurmak istiyorum hala kendilerini haklı görüyorlar cunku

Kuzum kayinvalidenler size maddi destekte bulundular da bunun iyesikligini mi yapıyorlar?

Evet ev alırken verdiler 10 bin
Eşine ;"annenlerin hokus pokus yaptığı altınlar on bin etmiyorsa geri kalanını benden istesin.Annemin kesesi ayrı /geliri ayrı...ona ne dert olmuş " diyeceksin.Annem haklı diyen adama da " senin borcuna kadar benim ailem odeyecekse gel sen benim babamın soyadını al " diyeceksin.Ya susarlar ya seni bosar...ikisinde de senin kafan rahatlar

Geçmiş olsun canım.. kontrollerini ihmal etmeyin en kısa sürede acilen doktora gitsin. Tanıdığım çok iyi bi jinekolojik onkoloji doktoru var istersen yardımcı olabilirim.. ınsallah kötü bişey yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz

Gecmis olsun
Bence kotu birseyi yok annenin Allahin izni ile

Baska seyleri de takma bosver

Aileye bak bildigin kan emici hepsi. Ogullari da onlardan farksiz bence. Sen onlara hic aldirma yok saymaya calis konustuklari zaman da icinden sabir cek gitsin. Annenin durumu da insallah iyidir en onemlisi bu simdi.

Anneniz rahmini aldirmamismiydi ?
Annem rahim kanseri degildi. Ama olabilir ihtimali vardı. Doktoru yumurtaliklara kadar aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…