Kâbus geri gelmesin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ondan önce ben boşayacağım galiba sü an hepsi pisti ama benim içim soğumuyor onlara karsi

Aileye bak bildigin kan emici hepsi. Ogullari da onlardan farksiz bence. Sen onlara hic aldirma yok saymaya calis konustuklari zaman da icinden sabir cek gitsin. Annenin durumu da insallah iyidir en onemlisi bu simdi.
Evet zaten ondan sonra önce sağlık demeye başladım kv artik cevabını veriyorum

Evet zaten ondan sonra önce sağlık demeye başladım kv artik cevabını veriyorum
En iyisini yapiyorsun zaten cevap versen de kotusun onlara gore vermesen de . Bari cevap ver de icinde kalmasin.

oncelikle gecmis olsun, unutma ki sen de artik annesin ve cocugunun en cok sana ihtiyaci var.
hastalik saglik insan icin, sana verilen bir yasam var ve en iyi sekiilde yasamak zorundasin, guclu ol.annen bunu yasamiş yarin bizim ne yasayacagimiz belli degil, dua et olumlu dusun.

Reactions: Tzk
Umarım bir daha yaşamaz zaten annemden çok oğlumu düşünüyorum o ne yapacak depresif ve hastanede yaşayan bir annesi olacak

Nedir bu yarasa gibi altının başına üşüşen kayınpederler ya. Bi bitmediler. Anneni düşün kontrollerini aksatmasın. Onları da boşver havlayıp havlayıp susarlar.

Üzüntünüzü anlıyorum geçmiş olsun ,inşallah tekrar nuks etmez de depresyonda olmanız çocuğunuzun altınlarını almalarına sebeb olamaz olmamalıydı. Benim bebegim tüp bebek on yıl sonra geldi vs herkes altın taktı 25 bin tl ye yakın altını var hele ellerini sürseler isteseler o tekerlekleri varya sokarım bir yerlerine . Eşimde dahil buna . Allah beterinden korusun dirayetli olun güçlü olunki çözüm odaklı düşünün, bazen depresyona girmek istiyorum vakit bulamıyorum. 15 aylık kızım birde oğlum var (kedi) eş ev yemek temizlik ütü, hastalık bunlarla mukayese edilmez tabiki ama ben yapmazsam kim yapacak ?? Siz güçlü olmazsanız ne annenize ne çocuğunuza faydanız olmaz.

Yok öyle birşey. Kendisinin borcu olmaması gerekiyor, çocuklarının değil. Kvden de kocan da işine geldiği gibi dini kullanıyor. Pess yani.

Allah annenize şifa versin. Çok zordur mutlaka sizin açınızdan ama çocuğunuz ilerde size hesap sorar. Artık annesiniz daha dayanıklı olmak zorundasınız. Çocuğunuzu başkalarının insafına bırakmayın. Kendinizi salıverme lüksünüz yok. Siz bu yaşta bile anne sevgisine muhtaçsınız o yavrucak ne yapsın peki? Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah. Sizde daha dirayetli olun.

Yok öyle birşey. Kendisinin borcu olmaması gerekiyor, çocuklarının değil. Kvden de kocan da işine geldiği gibi dini kullanıyor. Pess yani.
Her konuda öyle azıcık sıkıştırınca da hakkimi helal etmem numarası var

Çok teşekkür ederim insallah

Evet haklısınız beni evlendigimizde beri çok sindirdiler vermem deseydin beni tasa tutarlardı daha 1 senedir falan sesimi cikarabiliyorum

Canım erken teshis cok onemli b an once gtsn bakdırsınn agrı onemli b bulgudur ayrıca kv allah ıslah etsn insanlarn yatacak yeri yok cdden kendş basına gelemynce kmse halden anlamıuor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…