Tekrarlamaz değil mi1.evre ise korkmayın
Ondan önce ben boşayacağım galiba sü an hepsi pisti ama benim içim soğumuyor onlara karsiEşine ;"annenlerin hokus pokus yaptığı altınlar on bin etmiyorsa geri kalanını benden istesin.Annemin kesesi ayrı /geliri ayrı...ona ne dert olmuş " diyeceksin.Annem haklı diyen adama da " senin borcuna kadar benim ailem odeyecekse gel sen benim babamın soyadını al " diyeceksin.Ya susarlar ya seni bosar...ikisinde de senin kafan rahatlar
Evet zaten ondan sonra önce sağlık demeye başladım kv artik cevabını veriyorumAileye bak bildigin kan emici hepsi. Ogullari da onlardan farksiz bence. Sen onlara hic aldirma yok saymaya calis konustuklari zaman da icinden sabir cek gitsin. Annenin durumu da insallah iyidir en onemlisi bu simdi.
Inş oyledirGecmis olsun
Bence kotu birseyi yok annenin Allahin izni ile
Baska seyleri de takma bosver
11 çeyrek 1 cumhuriyet de halasına verdikNe kadar altını bozdurmuşlar hırsızlar
En iyisini yapiyorsun zaten cevap versen de kotusun onlara gore vermesen de . Bari cevap ver de icinde kalmasin.Evet zaten ondan sonra önce sağlık demeye başladım kv artik cevabını veriyorum
Umarım bir daha yaşamaz zaten annemden çok oğlumu düşünüyorum o ne yapacak depresif ve hastanede yaşayan bir annesi olacakoncelikle gecmis olsun, unutma ki sen de artik annesin ve cocugunun en cok sana ihtiyaci var.
hastalik saglik insan icin, sana verilen bir yasam var ve en iyi sekiilde yasamak zorundasin, guclu ol.annen bunu yasamiş yarin bizim ne yasayacagimiz belli degil, dua et olumlu dusun.
Üzüntünüzü anlıyorum geçmiş olsun ,inşallah tekrar nuks etmez de depresyonda olmanız çocuğunuzun altınlarını almalarına sebeb olamaz olmamalıydı. Benim bebegim tüp bebek on yıl sonra geldi vs herkes altın taktı 25 bin tl ye yakın altını var hele ellerini sürseler isteseler o tekerlekleri varya sokarım bir yerlerine . Eşimde dahil buna . Allah beterinden korusun dirayetli olun güçlü olunki çözüm odaklı düşünün, bazen depresyona girmek istiyorum vakit bulamıyorum. 15 aylık kızım birde oğlum var (kedi) eş ev yemek temizlik ütü, hastalık bunlarla mukayese edilmez tabiki ama ben yapmazsam kim yapacak ?? Siz güçlü olmazsanız ne annenize ne çocuğunuza faydanız olmaz.Merhabalar,
Bundan 2.5 sene önce annem ben hamileyken rahim kanserine yakalandı.Cok kötü günlerdi hamile hamile yemeden içmeden kesildim.Dogum yapar yapmaz 10 kilo birden verdim hamileliğimin son ayı hastalandım yatalak yatmam gerekti bana kv baktı ama nasıl...Üstüne yetmiyormuş gibi çocuğum kuvozde kaldı 1 hafta.Depresyonun dibini gördüm öleyim de kurtulayım diye geziniyordum.Esim ve ailesi benim depresyonumdan faydalandılar çocuğumun altınlarıyla babası arabasını değiştirdi falan neyse çok dağıttım kızlar annem şimdi gobegimin altı ağrıyor ve sulu akintim var diyor ailecek çok korkuyoruz.O kabus günler geri gelmesin ben 6 7 aydır hayata döndüm mutlu olmaya gülmeye başladım.Esimle hala birlikteyiz ama sadece aynı evi paylaşıyoruz o da ailesi de artik umrumda değil.Ben tekrar o kadının eline düşmek istemiyorum çocuğuma mecbur o bakar kızlar yardim ettim diye hala kafama kakıyor.benden ev istedi kalkıp bu olaylardan sonra annemin biriktirdiği hac parasını istedi çocuklara verin de ev kredisini kapatsınlar diye ağzının ayarı yok akıl hastası gibi konuşuyor.Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin anneme de çok üzülüyorum o da depresyon tedavisi gördü yeni düzeldi bu hafta doktora gideceğiz ins. başına daha önce böyle bir şey gelen var mi 2.5 sene sonra tekrar mi geldi
Yok öyle birşey. Kendisinin borcu olmaması gerekiyor, çocuklarının değil. Kvden de kocan da işine geldiği gibi dini kullanıyor. Pess yani.O zamanlar kv ve annem ben de kaldıkları için biliyordu annem psikolojik olarak bitikti tabi ben de kura aciklanacakti hemen lom lom konuşmaya başladı onun kardeşi umreye gitmeyip parasını çocuklarına vermiş çocuğunun borcu varken hacca umreye gidilmezmis hocalar da öyle fetva veriyormuş onlarda çocuk her şeyden önce gelirmiş.Tabi biz ağzımızı açıp bir şey demiyoruz onlar gidince eşime dedim doğru söylüyor dedi bana
Her konuda öyle azıcık sıkıştırınca da hakkimi helal etmem numarası varYok öyle birşey. Kendisinin borcu olmaması gerekiyor, çocuklarının değil. Kvden de kocan da işine geldiği gibi dini kullanıyor. Pess yani.
Çok teşekkür ederim insallahAllah annenize şifa versin. Çok zordur mutlaka sizin açınızdan ama çocuğunuz ilerde size hesap sorar. Artık annesiniz daha dayanıklı olmak zorundasınız. Çocuğunuzu başkalarının insafına bırakmayın. Kendinizi salıverme lüksünüz yok. Siz bu yaşta bile anne sevgisine muhtaçsınız o yavrucak ne yapsın peki? Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah. Sizde daha dirayetli olun.
Evet haklısınız beni evlendigimizde beri çok sindirdiler vermem deseydin beni tasa tutarlardı daha 1 senedir falan sesimi cikarabiliyorumÜzüntünüzü anlıyorum geçmiş olsun ,inşallah tekrar nuks etmez de depresyonda olmanız çocuğunuzun altınlarını almalarına sebeb olamaz olmamalıydı. Benim bebegim tüp bebek on yıl sonra geldi vs herkes altın taktı 25 bin tl ye yakın altını var hele ellerini sürseler isteseler o tekerlekleri varya sokarım bir yerlerine . Eşimde dahil buna . Allah beterinden korusun dirayetli olun güçlü olunki çözüm odaklı düşünün, bazen depresyona girmek istiyorum vakit bulamıyorum. 15 aylık kızım birde oğlum var (kedi) eş ev yemek temizlik ütü, hastalık bunlarla mukayese edilmez tabiki ama ben yapmazsam kim yapacak ?? Siz güçlü olmazsanız ne annenize ne çocuğunuza faydanız olmaz.
Canım erken teshis cok onemli b an once gtsn bakdırsınn agrı onemli b bulgudur ayrıca kv allah ıslah etsn insanlarn yatacak yeri yok cdden kendş basına gelemynce kmse halden anlamıuor inanMerhabalar,
Bundan 2.5 sene önce annem ben hamileyken rahim kanserine yakalandı.Cok kötü günlerdi hamile hamile yemeden içmeden kesildim.Dogum yapar yapmaz 10 kilo birden verdim hamileliğimin son ayı hastalandım yatalak yatmam gerekti bana kv baktı ama nasıl...Üstüne yetmiyormuş gibi çocuğum kuvozde kaldı 1 hafta.Depresyonun dibini gördüm öleyim de kurtulayım diye geziniyordum.Esim ve ailesi benim depresyonumdan faydalandılar çocuğumun altınlarıyla babası arabasını değiştirdi falan neyse çok dağıttım kızlar annem şimdi gobegimin altı ağrıyor ve sulu akintim var diyor ailecek çok korkuyoruz.O kabus günler geri gelmesin ben 6 7 aydır hayata döndüm mutlu olmaya gülmeye başladım.Esimle hala birlikteyiz ama sadece aynı evi paylaşıyoruz o da ailesi de artik umrumda değil.Ben tekrar o kadının eline düşmek istemiyorum çocuğuma mecbur o bakar kızlar yardim ettim diye hala kafama kakıyor.benden ev istedi kalkıp bu olaylardan sonra annemin biriktirdiği hac parasını istedi çocuklara verin de ev kredisini kapatsınlar diye ağzının ayarı yok akıl hastası gibi konuşuyor.Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin anneme de çok üzülüyorum o da depresyon tedavisi gördü yeni düzeldi bu hafta doktora gideceğiz ins. başına daha önce böyle bir şey gelen var mi 2.5 sene sonra tekrar mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?