- Konu Sahibi spoiler_bob
-
Sevgili canan yorumun icin tesekkurler ancak sanirim bir konuyu tam anlatamadim.Erkek arkadasim eskiden sevdigi kizla konusmadi iliskinn basinda.Hatta soyle diyeyim kiza olan ilgisi tamamen bittikten neredeyse iki yil sonra birlikte olmaya basladik.Erkek arkadasimin konustugu kisi arkadasi gibi yakladip aslinda ilgisi olan daha dogrusu benim oyle hissettigim biriydi.Kisa sure icersinde bu konu tamamen cozuldu zaten ve bir daha da asla tekrar etmedi.Bizimaramizdaki tek sorun eskiyi bildigm icin kucuk seylerden bile eskiye donmem.Bunun haricinde hic bir sorunumuz yok.Benim de iliskime dair cozume ulasmasini istedigim tek sey benden kaynaklanan guven problemi.Aslinda onu anliyorum bunalttigimi hissediyorum.Bir de anlatirken birhata yapmisim sevgilim guven problemi yaptigim tartismalarda ilk adimi atmiyor zaten bunun haricinde kusluk gibi durum yasamiyoruz
Kişisel gelişim tekniklerinden EFT'yi araştırmanı öneririm...Güven/Özgüven konularında birebir bir tekniktir....
evet ben yanlıs anlamısım galiba kusura bakma o zaaman arkadaşların soyledıgı yontemlerı denemelısın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?