• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus gibi

deliraporu

Bir sınır yoksa hiç sınır yoktur.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
410
312
18
Arkadaşlar böcek fobisi olan var mi?Kanatlı bütün hayvanlardan korkuyorum.nasıl başladı bu hatırlamıyorum. gezen böcekle bir zorum yok. ama kesinlikle öldüremiyorum.dokunamıyorum.bütün gece bu yüzden uyuyamadım. odaya kocaman bir böcek girdi. kaşınıp durdum bütün gece.yorganı kafama çektim dar alan fobim de var(küçüklükten) nefessizlikten ölüyordum yine de kafamı çıkaramadım. bu korku sizde de var mı? ya da bu korkuyu yenen varsa nasıl yendi?

Bende de böcek fobisi vardı. Yılandan korkmam böceklerden aşırı korkarım. Kiradayken bir evde oturuyordum ve banyosunda hamam böceği çok olan bir evdi. Orda göre göre öldüre öldüre alıştım. Şimdi çocuklarım aynı ben. Kızım sinekten bile korkuyor.:silah:

Arkadaşlar böcek fobisi olan var mi?Kanatlı bütün hayvanlardan korkuyorum.nasıl başladı bu hatırlamıyorum. gezen böcekle bir zorum yok. ama kesinlikle öldüremiyorum.dokunamıyorum.bütün gece bu yüzden uyuyamadım. odaya kocaman bir böcek girdi. kaşınıp durdum bütün gece.yorganı kafama çektim dar alan fobim de var(küçüklükten) nefessizlikten ölüyordum yine de kafamı çıkaramadım. bu korku sizde de var mı? ya da bu korkuyu yenen varsa nasıl yendi?
aynı bennn. hala yenemedim..

Bende de böcek fobisi vardı. Yılandan korkmam böceklerden aşırı korkarım. Kiradayken bir evde oturuyordum ve banyosunda hamam böceği çok olan bir evdi. Orda göre göre öldüre öldüre alıştım. Şimdi çocuklarım aynı ben. Kızım sinekten bile korkuyor.:silah:
gerçekten çok zor bi durum ya her yerim kaşındı sanaha kadar. bu korkuyu aşmasına yardım edin ilerde benim gibi tek başına yaşamak zorunda kalırsa çok zor olur

Bende kanatlı değil yerde gezen böceklerden hem korkuyorum hem tiksiniyorum heryerim kaşınıyo gece görsem rüyama giriyo :/ odada görünce biri onu öldürmeden uyuyamıyorum Off şuan bile kaşıntı tuttu :/

Bende kanatlı değil yerde gezen böceklerden hem korkuyorum hem tiksiniyorum heryerim kaşınıyo gece görsem rüyama giriyo :/ odada görünce biri onu öldürmeden uyuyamıyorum Off şuan bile kaşıntı tuttu :/
yerde gezenden de tiksiniyorum hele hızlı olanlardan. ama kanatlılar kabusum gerçekten.

Hiç bir hayvandan korkmam genelde böcekleri elime alır dışarı atarım öldürmemde hamam böceği hariç tabiki ondan fena tiksiniyorum ve çok hızlı hareket ettiğinden içim bir garip oluyor :KK1:

Hiç bir hayvandan korkmam genelde böcekleri elime alır dışarı atarım öldürmemde hamam böceği hariç tabiki ondan fena tiksiniyorum ve çok hızlı hareket ettiğinden içim bir garip oluyor :KK1:
kesinlikle dokunamam. yanımdan geçseler bütün vücuduma bir şeyler batıyormuş gibi hissediyorum.

Yılandan korkmam hamam böceğinden korkutuğum kadar!
Aslında tam olarak tiksinti de diyebilirim
Ödüremem,ölüsü olan yerde duramam bile !!
Bir gün düşündüm, neden böyleyim diye.
Çok küçükken oturduğumuz apartmanda kömürlük tarzı yerler vardı üstelik antalya çok sıcak bi şehir ve apartmanda sürekli hamam böceği hatta bazen evin wc bile.
Şimdi diyorum ki küçüklükten kalma bir saplantı:KK43:
Kızım hiç korkmazdı benim bikaç kez tepkimi gördükten sonra o da benim gibi oldu ne olursa olsun bu fobimi hiçbirzaman yenemiyeceğim :KK43::KK43:

Yılandan korkmam hamam böceğinden korkutuğum kadar!
Aslında tam olarak tiksinti de diyebilirim
Ödüremem,ölüsü olan yerde duramam bile !!
Bir gün düşündüm, neden böyleyim diye.
Çok küçükken oturduğumuz apartmanda kömürlük tarzı yerler vardı üstelik antalya çok sıcak bi şehir ve apartmanda sürekli hamam böceği hatta bazen evin wc bile.
Şimdi diyorum ki küçüklükten kalma bir saplantı:KK43:
Kızım hiç korkmazdı benim bikaç kez tepkimi gördükten sonra o da benim gibi oldu ne olursa olsun bu fobimi hiçbirzaman yenemiyeceğim :KK43::KK43:
ben nedenini hatırlayamıyorum. dar alan fobimin sebebini hatırlıyorum ama bununki yok. sari sarı kocaman bir şeydi. ucmasa sorun yok ama ucuyor her an her seyi yapabilir

tanıdıgım 2 kadın var biri annem biri komşum.. eliyle tutup atar.. balkonumda görmüştüm.çığlık çığlıga komşumu çagırdım eliyle tutup fırlattı ya. parmak boyunda odunsu bir böcekti iğrennnççç

Ayy beeeen kelebketen ble odum kopar cıglık cıglıgayım boceklerde ayy su an ble içim tuhaf oldu :(

Back
X