- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Incirella06
Geçen haberlerde de çıkmıştı öyle biri ama vasisi imza atmadıkça bir şey yapmıyorlarmış hastaneye götürmek için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adli yollara başvurun böyle insandan Herşey beklenir.Selamlar herkese.
Apartmanımızda -benzetmek gibi olsun- bir şeytan var ve artık baş edemiyoruz..
Apartman dahil sitedeki herkese, herkesin hakkında iftiralar atıp küfürler edip hesap sorulunca inkar ediyordu. Önceleri ciddiye almıyorduk kimse muhattap olmayınca kabuğuna çekilir hepimizi rahat bırakır diye düşündük ama tam tersi artık arkadan değil insanların yüzüne hakaretler ediyor.( Psikolojisi bozuk antidepresan kullanıyor, 50 yaşında bu kişi. )
Ses kayıtları vs alındı herşey ispatlı olduğu için artık kimse yüzüne bakmıyor mimlendi. İyice çıldırmış durumda bu yüzden. Ben dahil herkese küfredip, bir çok kadının namusuna dil uzatıyor. Eşine anlatıldı durum, adam hayattan bezmiş elinizi kana bulamayın diyor :) herşey şaka gibi. Oturduğumuz semt ve muhit ne kadar seviyeliyse bu kadın o kadar seviyesiz. Herkes bişey yapmak istiyor ama kimse ne yapacağını bilemiyor. Polise mi gitsek site yönetimine mi ne yapılabilir, buraya danışayım dedim belki benzeri bir durumla karşılaşıp sonuca ulaşan vardır diye.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Bana denk gelmedi sukurler olsun inşallahta gelmez.kufur iftira karsisinda sakinliğimi koruyamazdim.bence komşu kadın normal değil. Son paragrafınızı yazmak cesaret ister. Bizde de var öyle bir komşu ama bu kadar değil. Bütün apartman sakinleriyle kavga etmistir adam. Ruh hastası çok
Tam küfür kıyamet suratına tükürmek geliyor ben dahil herkesin ama bu leş için değmez edep bozmaya diyoruz. Bu oksijen israfını polise şikayet etmekte karar kıldık en kısa zamanda karakola gideceğiz.Seviyeli olmanızdan cesaret almış belliki..Bazen çirkeflik iyidir..anladığı dilden konuşmak belki işi çözer
Şaka bir yana imza toplayıp attırma hakkınız var diye biliyorum.Detaylı bilgi için avukatla görüşmelisiniz
Selamlar herkese.
Apartmanımızda -benzetmek gibi olsun- bir şeytan var ve artık baş edemiyoruz..
Apartman dahil sitedeki herkese, herkesin hakkında iftiralar atıp küfürler edip hesap sorulunca inkar ediyordu. Önceleri ciddiye almıyorduk kimse muhattap olmayınca kabuğuna çekilir hepimizi rahat bırakır diye düşündük ama tam tersi artık arkadan değil insanların yüzüne hakaretler ediyor.( Psikolojisi bozuk antidepresan kullanıyor, 50 yaşında bu kişi. )
Ses kayıtları vs alındı herşey ispatlı olduğu için artık kimse yüzüne bakmıyor mimlendi. İyice çıldırmış durumda bu yüzden. Ben dahil herkese küfredip, bir çok kadının namusuna dil uzatıyor. Eşine anlatıldı durum, adam hayattan bezmiş elinizi kana bulamayın diyor :) herşey şaka gibi. Oturduğumuz semt ve muhit ne kadar seviyeliyse bu kadın o kadar seviyesiz. Herkes bişey yapmak istiyor ama kimse ne yapacağını bilemiyor. Polise mi gitsek site yönetimine mi ne yapılabilir, buraya danışayım dedim belki benzeri bir durumla karşılaşıp sonuca ulaşan vardır diye.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Öyle olacak sanırım. Size şöyle bir örnek vereyim. İlk taşındığımız gün, sırf saçım sarı diye “nerden geldi bu o…. Tipli “ demiş herkese. Bunu bir değil bi çok kişi söyledi. Diğer komşular haddini bildirmeye kalkıştıkça bu sefer gelip bana onlar hakkında “o o….ların dediklerine inanma “ gibi cümleler kurdu. Leş gibi bişey. Bu arada bu kişi evime dahi almadığım biri. Kapı önlerinde insan yakalayıp ayaküstü böyle rezillikler yapıyor.
Tüm şu yazdıklarınıza bakarak, açıkçası akli dengesinin pek yerinde olmadığını düşünüyorum. Hatta psikiyatrik bir hastalığı olabilir. Buradan ne desem boş ama bence kesinlikle psikiyatri doktoru görmeli.İftira hakaret dedikodu laf olarak herşey var. Bugün apartmandaki bi komşuya azmış köpek diye bağırmış mesela. Bir de geçenlerde çok iyi bir komşumuz düşüp ölsün diye (bunu da başkalarıyla paylaşacak kadar şuursuz ve tehlikeli biri) merdivenlere yağ dökmüş. Böyle olunca korkunç bi durum oluşuyor herkes korkuyor bize de bi komplo kurar mı diye. Polis bu kişiyi ciddiye almaz diye çekiniyorlar ama fazlasıyla ciddi durum.
Ah karpuzcum sen gel birde bizim mahalledeki anne kiz komsuyu gör iftiracinin bayrak tutani.Siz nasil bu hale geliyorsunuz komsularla aklim hayalim almıyor5 yillik evliyim 5 eve girdim kimseyle kavgamiz olmadi. Ne kimse bana iftira atti ne küfür.
Bu olaylarin biraz sebebide sizsiniz bence.once can ciger kuzu sarmasi oluyorsunuz sonrada boyle olaylar
Ah karpuzcum sen gel birde bizim mahalledeki anne kiz komsuyu gör iftiracinin bayrak tutani.
Bazı insanlar böyle gercekten birilerine korku vererek egolarini tatmin ediyor oysa icleri fos korkaklar
Aynen öyle ev alma komşu al demisler en iyisi meraba meraba hic muhabbet etmemek gerek.Sendede var demek ayni komsulardansukur ettim vallahi ben karsilasmadim boyleleriyle
arkamdan konusmuslarsa bile hic duymadim bilmiyorum. İnsallah kurtulursunuz böyle rezil insanlardan, Allah komsununda hayirlisini versin
Sıkıntılı zaten ama raporlu değil sadece antidepresan kullanıyor. Tabi bi uzmana gitse uzman diplomasını mı yırtar, yardımcı mı olur bilemiyorum.Tüm şu yazdıklarınıza bakarak, açıkçası akli dengesinin pek yerinde olmadığını düşünüyorum. Hatta psikiyatrik bir hastalığı olabilir. Buradan ne desem boş ama bence kesinlikle psikiyatri doktoru görmeli.
Borderline, şizofreni vb bir hastalık çıkabilir altından bu durumun.
+1Aynen öyle ev alma komşu al demisler en iyisi meraba meraba hic muhabbet etmemek gerek.
Aynen sürekli tetikteyiz böyle yaşanmıyor önlem almak için geç bile kaldık.Merdivenlere yağ dökmek mi
Küfür iftira
bi şekilde birinin hayatı ciddi anlamda etkilenmeden gelindi bugüne kadar ama ortam çok tehlikeli aşırı dikkat edin
Yönetimle birlikte karakola şikayette karar kıldık umarım bi yaptırım vs olur.Acaba bütün apartman hatta site bir olsanız da bir avukata mi danissaniz sonuçta insan yasadigi yerde huzur ister