Kabus komşu

Para ile birini tutup dovdurun bu ne ya Allah yardımcınız olsun. Benzer bir durum kayinvalidemle uzun yıllar yaşadım da arada keşke parasıyla dovsurseydim diye şeytan dürtüyor:)

Bi temiz sopa yese birinden gıkı çıkmaz bi daha. Herkesi sindirdigini düşünüyor ondan gemiyi aziya almış. Polisin bir işe yarayacağını sanmıyorum, keşke yarasa.

Adam öldüren elini kolunu sallayarak dolaşıyor polis ne yapsın bu kadına. Belki ifade verir en fazla

Apartmanla ilgili sorunlarda belediyeye şikayet edebiliyorsunuz. Arayıp bilgi alın derim.
Bizim de böyle saçma işler yapan komşumuz vardı. Bodrumda ve evinin bir odasın tavuk horoz besliyordu 🤦🏻‍♀️ Komşuların uyarısı, apartman yöneticisinin uyarısı işe yaramadı en sonunda belediye sayesinde kurtulmuştuk. Belediyeye şikayet edildi

Bu insanın akli dengesi yerinde değil belli ki, normal bi insanın yapacağı şeyler değil bunlar, karşınıza böyle bi insan çıktığında istediğiniz kadar resmi olun, seviyeli olun, mesafeli olun, faydası yok ki, yine size hakaret de edecektir, küfür de edecektir, zira karşınızdaki kişinin akıl sağlığı yerinde değil, anlamadan etmeden direkt sebep sizsiniz, samimi oluyosunuz vs demek ne kadar sığ bi yorum… herkese sürekli küfür eden, hakaret eden bi insan ne kadar normal olabilir ki, hakaret için herkes birlik olup şikayet edebilir, bu insanı ne sindirir hiç bi fikrim yok açıkcası

Back
X