Kabusa dönüşen hamileliğim

Evet nst de hersey normal gizukuyor.gecmis olsun sizde tam olarak ne gibi sorun var acaba
Ben hamile iken yanlışlıkla Doğum kontrol hapı kullandım maalesef 1 ay kullandım sonra hamile olduğumu ögrendim doktorlar nefes borusunun olmayacağını yada kalp hastası veya erkekse kadınsı hormonun olacağını kadınsa genital bölgesi olmayacağını söylediler

Gecmis olsun canm icini rahat tut hic biesey de olmaz bunlar sadece ni ihtimal gorumcem de senin gubiydi bisey olmadi sende korkma hic bisey olmayacak insallah guzel guzel beslen gez dolas takma kafaya o sekde cogu insan duydm sorunsuz dogum yapmis

Gecmis olsun canm icini rahat tut hic biesey de olmaz bunlar sadece ni ihtimal gorumcem de senin gubiydi bisey olmadi sende korkma hic bisey olmayacak insallah guzel guzel beslen gez dolas takma kafaya o sekde cogu insan duydm sorunsuz dogum yapmis
Sağol canım beni öyle korkuttular ki sorma ilk 3 ayım zehir oldu zaten bulantıdan hiçbirşey yiyip içemedim birde bunun stresi inşallah canım ya hergün ağlıyorum inşallah ikimizde sağlıcakla Doğum yaparız

Insallah canm ama dedigim gibi korkacak bisey yok icini ferah tut hatta bi tanisgm bilerek icmisti farkli ilacta icmisti bebegi dussun diye ama sapasaglam bi cogugu oldu ablam hamile oldugunu bilmiyordu ertesigun hapi icmisti oda cok korkyodu hic biseyde olmadi oglu zehir gibi bilmeden ilac kullanan cok oluyo ama bi sorunla karsilastiklarini gormedim hamileligini zehir etme kendine de bebeginede bisey yoksada uzuntuden olur vitamnli seyler ye kafana takma eminim bebisin cok sagliklidr daha cokbyenisin bir hafta sonra cinsiyetini ogrenirsin genital organini vs soyledikleri zaman dahada rahatlarsn kafana takma bu zamanki hamilelikler oyle sorunlu olmuski ama dogunca bebekler sapasaglam oluyo artik cihazlardan mi yoksa doktorlardan mi bilmiyorum

Sağol canım içim rahatladı Allah razı olsun ne bileyim 1 ay kullanınca insan korkuyor cinsiyeti belli zaten erkek canım benim

Insallah biseyi yoktr icini rahat tut allaha sigin bence hic biseyide yok
İnşallah canım çok sağol Allah razı olsun sende içini ferah tut bol bol dua ediyorum ikimiz için rabbim sağlıcakla versin kucağımıza

Ay resmen okurken ağladım ya
Herşeyi normal yani hiç bir sorun yok öyle mı? Çok fazlasıyla yanılma payları var zaten bu testlerin.
İyi ki vazgeçmemişsiniz

Merhaba arkadaşlar konunun üzerinden geçmiş biraz ama, maalesef benim de bir sorunum var. bilmiyorum hiç başına böyle bişey gelen ya da duyan oldu mu.. ben 17 haftalık hamileyim. şuana kadar çok iyi gidiyodu herşey. bebek hep haftasına göre ileride görünüyordu. en son ultrasonda suyun çok az olduğu ve ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiği söylendi. geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebeğin mesanesinin boş olduğu, böbreklerinin olmadığı söylendi. üzüntümü anlatamam. yaşamaz dedi ultrasonu çeken doktor. insan inanmak istemiyor tabii ertesi gün başka bir doktora çektirdik yine o da göremedi ama hemen operasyon olmasın iki hafta bekleyelim sonra karar verelim dedi. bir haftadır öyle üzüntülüyüm ki. hiç ultrasonda böbrekleri görünmeyen ama sonradan görünen ve problem yaşamayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…