Kabuslar ağır basmalar sebepsiz hortluyor :(

19Subat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
70
0
16
Ankara
Selam Kızlar ..

Babamı kaybettiğimden beri düzene girmedi hayatım 17 yaşımda kaybettim 6 sene oluyor .. Babamı kaybettiğimde çok üzüldüm agır bi rahatsızlık geçirdim psikolojimede agır geldi bünyemede o kadar perişan olup kendimi zorlamamın bir hata oldugunu 6 ay süren dayanılmaz agrılardan sonra hast gidip beynimde tümor oldugunu ögrenince anladım .. zaten şaşırmadım çünkü olasıydı bir yerden patlak vermeliydi mutlaka yaşadıgım sıkıntıları yazmaya kalksam sonu gelmez.. sadece o zaman nişanlı oldugum eşim şok olmuştu ..ama iyi huylu ve şuan hormonlara sirayet etmemiş hamd olsun şanslıım yani.. Başagrılarım kesindi demekki o dayanılmaz baş agrıları tümoru ögrendikten bir süre sonra kesildi sebepsiz tabi zaman zaman yine tutuyor dayanılmaz hale geliyor.. kimseyede söylemedim eşim biliyor annemin duymasını istemedim sebepsiz evham yapar şimdi üzer kendini .. kızlar benim en büyük sıkıntım uyku sorunu uyuyamıyorum bitki çayı uyku hapı sabahın köründe kalkıp akşama kadar beklemem hiç biri fayda etmedi .. berbat bi dengem var aylarımı alıyor düzene koymak 1 gece geç yatayım tüm emegim boşa gidiyor yine başa sarıyor .. gecenin 3 4 bazen 5 ayaktayım hala öglen 4 de bazen hala yataktayım.. bende normal insanlar gibi yaşamak istiyorum sabah erkenden kalkmak akşam eşimle yataga girmek yatıyorum uyuyamıyorum onuda huzursuz ediyorum sabahın 6.30 unda uyanıyor kıyamıyorum onada .buna bir sorun daha eklendi babamı kaybettiğimden beri ciddi kabuslar ve agır basmalar yaşıyorum .. bir kaç ay duruyor sonra sebepsiz ortaya çıkıyor .. 2 gündür aynı şekilde elim kolum hareket etmiyor konuşamıyorum rüyadan uyanmak için dünya ugraş veriyorum kalkamıyorum uyanıyorum sadece gözlerimi açmaya gücüm yetiyor kımıldayamıyorum dakikalarca ..6 aylık evliyim son 1 aydır namaza karşı olan istegim kayboldu .. annemi özlüyorum maddi sorun yaşıyoruz bunların dışınca vs vs .. hepsi bahane ama bazen insan istemez yanaşmak çok güç gelir derin pişmanlık ve üzüntü duysada kılamaz öyleyim anlayacagınız.. belki bu kabuslar kendime gelmem için biliyorum ..Uykumu düzene sokamm gerek yine hortlayan kabus ve agır basmalardan kurtulmalıyım .. nişan düğün derken uzun zaman oldu psikiyatriyede gidemedim ama bu kabuslara dayanamıyorum haftaya gidiyorum .. kızlar namaz konusunda beni kendime getirin birşeyler söyleyin ihtiyacım var ..

Psikiyatriye biran önce gidin.Yaşadığınız sorunlar sizi bunaltıyor.Kabuslarınızın sebebi de budur büyük ihtimal.
İbadet ise içten gelen bir şeydir.Kendinizi zorlamayın zorladıkça yapmaktan dahada soğuyabilirsiniz.

Evet fazla yüklendim kendime farkındayım bunun ..içide hep varda sanırım biraz iteklenmeye ihtiyacım var bu aralar ihtiyacım var çünkü iç huzurumu kaybetmiş gibiyim

Şeytan sizinle uğraşıyo gece yatmazdan önce 1 felak 1 nas 1 ayetel kursu oku daha dün bi hadis kitabında okudum birer kere olursan sana 2 şer defa okursa ev halkına 3 er defa olursan tüm ümmeti sabaha kadar korur şeytan ve cinler yanınıza yaklaşamaz bol bol besmele ve salavat çek sana dua edecem a.e.o

inşaALLAH :/Benimle gelmedi bu durum sonsuza kadar sürecek değilde agır geliyor içinde bulundugu zaman

Mrb arkadasım ben ankaradayım ama annatıgın her sey bızımkıyle uyuyor sana onemlı ıkı tawsıyem var ısallah yaparsın sonuc alacagını bılıyorum ınananıeorum cunku ;;;;;;;;ben bunu teyzem ıcın buldum ve ona aktardan aldım pahalı dıl yanın7 tupunu aktar 25 tl dedı 20 tl aldım propolıs sıvısını degerlendırmenınmuhakkak onermekteyım

--->: Cok Ciddi Boyutta Beyin Tumorleri, Allah Rizasi icin Yardim diliyorum
kardeşim geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN arkadaşıma bundan 2 ay önce 1,5 ay ömurvermıslerdi .belkıde neyse son gunlerını yasıyordu .bırısı ona arılardan elde edılel bır madde getırdı. adıPROPOLİS bunu sabah aksam 15 damla yemekten yarım saat once ıcıyordu .bu adam geldıgınde eşine doktoru hastanın 3 veya 4 gunluk bır omru kaldıgını söylemıs. ama çok sükür 20 gun kadar ılacı kullandı. en son kontrollerınde beynınde hıcbır rahatsızlık kalmadı. rabbinin insana verdiğiğ ömür bitmemişse bir sebep veriyor. şifa Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun.
Share
| Like

Ankarada ve bazı devlet ozel hastaneler de bu makına var bu 4cm fılan kadar amleyat olmayan tumorlerınduruduran bır makına yanı buyumesını engelıyor ssk veya bagkurun varsa bekleme arkıdasım bak bu makına ılk ıstanbula geldı sonra ankaraya turkıyenın her yerınde yok ama ısallah sonuc alıcanına ınanjıorum ben

GAMMA NİfE

Hanı bole yan etkısıde yok tumoru buluyor o bolgeye ısık atıyor ve sac dokulmesı fılan olmuyor

Teşekkür ederim ilgi ve alakan için şuan için büyüme yok yerinde sabit tabi son 8 aydır kontrole gidemedim yakın zamanda gidecegim inşaALLAh hala sabit ve büyüme olmamıştır :S şikayetlerimde artış var şu aralar korkuyorumda biraz bu dediğin sıvıyı araştıracagım

Arkadasım ankaradaymıssın bende ankaradayım gazı hastanesınde gamma nıfe var amac zaten dedım gbı teyzemınkıde buyumuo buyumesını sıcramasını engellemek kesınlıkle bak gıtmenı onerırım

Yaşadığınız kabusların ve karabasanların sebebi cin,peri,şeytan gibi şeyler değil psikolojik unsurlardır. Psikoloji eğitimi aldım ordan biliyorum, yatış pozisyonunuzdaki bir rahatsızlık, oda sıcaklığının uygunsuzluğu, ruhsal bozukluklarınız karabasan adı altındaki psikolojik olaya sebebiyet verebilir. Halkın karabasan diye tabir ettiği olay vücut uyku halindeyken, bilincin açık olması durumudur. Metafizik bir olgu değildir..

arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.inşallah sağlığına bir an evvel kavuşursun.uyku problemine gelince tabiki psikolojik.bende belli dönemlerde uyku sorunu yaşarım.kabuslar görür.kalkarım inan evimde eşimin yanında korkar kalkarım.bildiğim tüm duaları okurum faydasız.ne zaman ezan okundu hava aydınlandı o zaman uyuyabilirim.hava aydınlanmadan uyuyamam bile.ben uykusuz gecelerimi takibe aldım.o günlerde gündüz neler konuştum ne yaptım düşündüm.ve bir yakınım öldüğünde, ölümle ilgili şeyler yada 3 harfliler hakkında konuşulduğunda uyuyamadığımı farkettim.cenaze evlerine artık ilk gün gitmiyorum.cenaze arabalarına bile inan bakmıyorum.cenaze evlerinde ölen kişinin son halleri falan anlatılır diye gitmemeye çalışıyorum.gündüz ölen kişi hakkında ve ölümle ilgili anlatılanları dinlerken üzülüyorum ama gece korkutuyor beni.en son kabirde ilk gece adlı kitabı okuyordum.inan 2 gece uyuyamadım.ister istemez insan etkileniyor.birde sen babanın son andaki haline baktın mı.onun o hali seni geceleri korkutuyor olabilir.bende babaanneme bakmıştım ve uzun süre beni o çok etkiledi.aslında ilk anda korkmamıştım ama sonları bayağı uykusuz kaldım.
sana namaz kılmanı tavsiye ederim.namazdan uzaklaşmakta kötü kabuslara neden olur bana.namazlarımı keyfi kılmayayım o gece korkarım yada vicdan yapıp gece korkuyorum.namazına başla ve huzur bul.

doktor ismimi bu gamme nife yoksa cihaz mı

slm geçmiş olsun inşallah yakında sağlığına kavuşursun özeline msj atmıştım sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ama konuşmamız lazım msj oku istersen konuşuruz bende ankaradayım.

Babamı kanserden kaybettim 7 sene verem 2 sene kanser tedavisi gördü her haline şahittik elbette çok zorladı beni ve babamla hiç baba kız olamadık biz sevgi göstermedi hep bekledim hep ertelendi aramızda hesaplaşma yarım kaldı ve hep ölsün diye dua ederdim kendimi suçladım çok pişman oldum iş işten geçti .. agır şeylerdi yaşadıklarım .. komşum yok arkadaşım yok hep evdeyim yeni evliyim ne zaman kendimle başbaşa kalsam o hatıralar yaşananlar babamın yoklugu herşey tepeme üşüşüyor .. yanlız kaldım . bu rüyalar kabuslar yıllardır var yani babamı kaybettiğimden beri hep farklı şekillerde ama beni hep üzen şeyler .. babamı kaybettikten kısa bir süre önce 1 ay boyunca her gece kendi cenazemi tabutumu mezarımı görüyordum her gece her ALLAHIN günü bu rüyaları görmemek için ne kadar geç yatarsam o kadar iyi diye düşümüyorum bilinç altımda öyle bir yer etti ki uyumak dahi istemiyorum şimdi bu agır basma yordu beni .. başlamam gerek ama erteliyorum iç huzurum zerre miktar yok kendime gelmeliyim

Birsen özelden cevap verdim sana buradanda yazayım hoca vs önerecek isen buna ihtiyacım yok canım ama şayet doktor dua vsönerecek isen memnun kalırım

Belliki babanızla ilgili olan durumlara çok üzülmüşsünüz. Felak nas ayetel kürsi okuyun. Allah a sığının. Şifa , huzur ve afiyet vermesi için dua edin. Psikolojik desteği de sizin gibi inanan ve işinin ehli bir psikologdan alın bence. Sohbet gruplarına katılmak , ufak yardımlarda bulunmaya çalışmak , çalışkan ahlaklı , kendini hayırlı işlere adamış insanlarla bulunmak ruhunuzu besler ve rahatlatır. Bir gün bakmışsınız ki birden iyileşivermişsiniz farkına bile varamadan .

Bulundugum semtte hep yaşlı insanlar var komşular desende öyle yaşıtım yok anlayacagınız bir kız var oda yaşı olgunlugunda değil .. Çalışkan ahlaklı kendini hayrlı işlere adamış insanlara ihtiyacım var olgun kafa dengi ama yok işte .. Arkadaşlarım olsun kötülük gelmesin ahlaklı olsun zeki olsun beraber bir işler yapalım ama yok şu semtten kimle bir araya gelsem hep işler fitne fucur dedikodu .. gıybet edip günaha girdiğimle kalıyorum ..evlenmeden önce de çok arkadaşım yoktu ama sohbetinden zevk aldıgım hayrlı bir kaç insan vardı herşeyden ziyade annemle birlikteydik sürekli o bile yetiyormuş meger onlardanda çok uzagım ..Bir kaç arkadaşım olsa birlikte birşeyler üretebilecegim herşey daha güzel olacak ..

Birsen özelden cevap verdim sana buradanda yazayım hoca vs önerecek isen buna ihtiyacım yok canım ama şayet doktor dua vsönerecek isen memnun kalırım

yok canım hoca falan önermeyecem fakat içinde dua olan bişeyler önerecem beni araman mümkünse burdan anlatamam ama sana çok faydası olacağına inanıyorum.

Metafizikten destek alırsanız tüm bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Benim bir arkadasım sizin karşılaştığınız benzer sorunları yasamıştı, metafizikten destek aldı, su an gayet iyi. İnternetten metafizik çözüm diye arama yaparsanız size yardımcı olacak birini mutlak bulursunuz

Metafizikten destek alırsanız tüm bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Benim bir arkadasım sizin karşılaştığınız benzer sorunları yasamıştı, metafizikten destek aldı, su an gayet iyi. İnternetten metafizik çözüm diye arama yaparsanız size yardımcı olacak birini mutlak bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…