Açık Açık Konuş,Uygun bir anda.
Sorununun ne olduğunu
İlgisinden rahatsız olduğunuzu,Bu tavrından Vazgeçmesi gerektiğini İzah edin lütfen.
Açık olun kırıcam diye sakın korkmayın..Hatta kırılsınki bir daha sizi rahatsız etmesin.
İllet olurum bu tiplemelere.
Allah yardımcın olsun...benım teyseme yıllar once calıŞtıgı fabrıkanın sahıbı metreslık teklıfınde bulundu teysemde ısınden ayrılmıŞtı hanı teysemde kapalı efendı bı kız...neyıne guvenıyo yada nerden yus buluyo anlayamazsın...manyak herıfler...
Bu tür pisliklere ters olacaksin güzelim....
Sana nasilsin diye sordugu zaman sordugna pisman edeceksin...
Suratini as onu gördügün zaman, hatta görmemezlikten gel...aman kibar olayim diye sakin güler yüz gösterme! Bundan bile kendine pay cikartirlar...:mymeka:
Olmadi samimi bir erkek arkadasin veya kuzenini al yanina gir koluna ve seni görmesini sagla.....bir iki defa böyle görsün vazgecer, merak etme....
Bence açık açık konuş.Eğer siz beni yanlış anladınız derse yine de rahatsız olduğunuzu ve bir daha da görüşmek istemediğinizi söyleyin.
açık açık nasıl konuşacağım. bir şey desem hemen siz yanlış anlamışsınız ben evli barklı adamım falan diyecek. hatta ben bekar olduğum ve bayan olduğum için bir de üstüne neler üretir bilmem. bizim ofiste her şey çabuk duyulur ve abartılır.
ben de kapalıyım. bu erkekler açık kapalı falan dinlemiyor. 40 yaş sendromuna mı girdi hormonları mı bozuldu bilmiyorum
zaten çok nadir konuşuyoruz. o da formalite icabı. iyi akşamlar bile demem.
hadi diyelim direk konuşamıyorsun ima et bari....
"ya bi arkadaşım bi adamı savcılığa vermiş, ben olsam savcılığa vermeyi bırak perişan ederim.ben asla böyle şeylerden hoşlanmam,hele ki babam yaşında adamlar kendilerini bi halt sanıp sulanma durumuna geçtiklerinde onları boğasım geliyor.ben öyle saf bi insanda değilim hemen anlarım insanı.zaten böyle birşeyden şüpheleniyorum.çok az sabrım kaldı en sonunda patlıcam" de
Somut bir tacizi olmadığı için ne şikayet edebilirsin ne de ''sen bana böyle yaptın şöyle yaptın''diye kendisine söyleyebilirsin...
Ben burda herkese karşı sıcağım size karşı hiçbir yanlış hareketim olmadı..derse söyleyecek birşey bulamazsın..
Bence soğuk davranmaya devam et, hiç suratına bile bakma konuşurken, bir süre sonra nasıl olsa vazgeçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?