Kabusum geri döndü

canım odana gelecek kadar abartmış olayı beyefendi samimi olmadığınız halde, kesinlikle konuşmalısın ve sertçe konuşmalısın. sen rahatsız olma bundan sonra, o rahatsız olsun, hadsiz adam :mymeka:

odama gelince çok sinir olmuştum. bir de servise gelmeyeceğini söylemek için birkaç defa aramış beni. telefon arkadaşla paralel. o dedi arayıp duruyor diye. burada insanlar o kadar fesat ki hemen o kim niye arıyor nerden tanıyorsun diyorlar.

ailelerin haberinin olduğu eski erkek arkadaşımdan ayrılınca da birisi yememiş içmemiş bekar erkekleri o kız nişanlısından ayrıldı diye uyarmış laf arasında. halbuki nişan yoktu. hem olsa ne yazar. neyse ayrı bir konu bu. yani tuhaf insanlar

diyorsun ya işyerinde hemen dedikodu çıkıyor diye, böyle araması falan da,sürekli bakması da çok çirkin, terslemediğin sürece devam eder bu tipler, millete de dedikodu lazım zaten, valla sinir oldum ben bile.

Son kez aynı şeyi yineleyim
rahatsızlığını söylemez isen aynı şeye maruz kalmaya devam edersin.
Sus pus olmayın bu tip durumlarda...
Geç karşısına söyle,rahatsız olduğunu neden baktığını
Zaten soğuk davranıyorum diyosun
Ama adam inatla tavrına devam ediyor....

Bu yüzden de Utanmasını sağlamalısın!

O sadece seni yokluyor yani bir nevi yeşil ışık yakıyor sana..

Senin davranışlarınla vereceğin cevaba göre, bir üst aşamaya geçecek ya da geriliycek..

Soğuk, mesafeli, kızgün durursan vazgeçer..

Ama somut birşey varsa tersle tabii beklemeden..

Son düzenleme:
hımm. fena bir fikir değil aslında

işte anlatmak istediğim bu. muhatap da olmadığım için konuşma ortamım yok.
bir dahaki olumsuz durumda tepki vereceğim artık

Ama illa ki, size sözle mi tacizde bulunması lazım,
sesinizi yükseltmeniz için...
sizin söyleyeceğiniz, bakışlarından rahatsız olduğunuz ve mümkünse
iş haricinde görüşmek ve konuşmak istemediğiniz söylemek olmalı...
yani bakın size mail gönderebiliyor,müsaade almadan adresinizi bulabiliyor,
bakışlarını yakaladım diyorsunuz,
peki bu durum da hala sessiz mi kalacaksınız...
tabi ki,sizin bileceğiniz bir durum ama sakin ve seviyeli birşekilde
tepki vermeniz gerekiğini düşünüyorum...
sevgiler...

sanırım sessizliğim bir bakıma cesaret veriyor ona haklısınız

aynen öyle yapıyor. yüz versem azıcık atlayacak. iyi de benle ne yaşamayı bekliyor onu anlamıyorum. ne sanıyor bu erkekler kendilerini.

ofisin resmi mail adresini bulmuş. o kadar da dikkatli ki maillerde en ufak bir ima yok. hani arkadaşlarınıza nbeğendiğiniz yazı ve mailleri fordward edersiniz öyle. zaten sadece bana değil birçok kişiye yolluyordu. ama günde 6-7 olunca söyledim kendisine.

illa yüzüne haykırmak gerekiyorsa birşeyleri haykıracağım. bu sefer başkaları duyar yanlış anlar diye de çakinmeyeceğim.

KK'yı bu yüzden seviyorum. İnsana yol gösterip cesaret veriyor

Zaten ulu orta, bağıra bağıra söylemeyeceksiniz ki,
sakince rahatsızlığınızı dile getirin o kadar...

canım bekarda olsan evli de olsan bu tip insanlar mevcut. senin yapacağın şey uzak durmak başka çaren yok. ben öyle yapıyorum. kaşlarımı çatıyorum hafif sert konuşuyorum anlamazsa daha sert davranıyorum. onuda anlamazsa konuşmuyorum. yapacak bişey yok.

bu tip adamlar sen ne yaparsan yap seninde hoşuna gittiğini zanneder herşeyden bi anlam çıkarırlar halbuki ne kadar rahatsız edici ve itici olduklarını bilmezler yada bilmek işlerine gelmez...

bence sana bi daha öyle baktığında sende sert bir tavırla hayırdır x amca bişey mi oldu bakıp duruyosunda de belki o zaman anlar kötükedihüso yüzsüze bak bide kalkıp odaya geliyo kırkından sonra azanlardan buda heralde :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…