- Konu Sahibi kubrat1986
-
Hsg denince yada dusununce bacaklarim titriyordu cok sukur ki atlattim. Cektirceck olanlara tavsiyem munkunse anestezili cektirin. Sonrasinda 2gun lekelenme tarzinda kanamam oldu ama ilk gun ciddi kanadim ve parca dustu 2 kez :s cektiren arkadaslardada oldumu boyle birsey diye merak ediyorum. Tabiki hsg sonrasinda hamile kalanlarida :)
Merhaba bende 1 ay önce çektirdim nerdeyse hiç acı ve ağrı duymadım.sadece 2 3 dk adet sancısı gibi sancı çektim onuda hiç önemsemedim bu kadar basit bir işlem için anesteziye gerek yok bence .Nerde çekildiniz filmi bilmiyorum ama ben radyomarda çektirdim bu işte ustalar sanırım.Tavsiye ediyorum.Bende 2 gün leke şeklinde kanamalar oldu.henüz hamile değilim...
Bi aksilik olmazsa bende yarın hsg çektiricem ve çok korkuyorum
hayırlı olsun rabbim bizlerede nasip eder inşallah. sizin hsg sonucunuz nasıl cıkkmıstı. bence klomen tedavisi almasanızda gebe kalırdınızwalla benmde hsg kabus gıbıydı hatırLamk bıLe ıstemyrmmm.. tansıyonum dustu. yuzum uyustu omrumden omur gıttı walla bende anestezıLı onerırım herkesın bır oLmuyOo ne adet sancısı be o agrıya kurban olaym bn bu abartma degL herkesde bır oLmuyooo .... ben nısan ayında cekıldım ve mayısda kLomen tedavısı gordum ve o ay hamıLe kalmısım... suanda 19 haftalık olduk .. ogLusum olucak ıns. bende hsg nın 2. ayında hamıle kaLdm. rbbm ısteyen herkese versN..
hayırlı olsun rabbim bizlerede nasip eder inşallah. sizin hsg sonucunuz nasıl cıkkmıstı. bence klomen tedavisi almasanızda gebe kalırdınız
ben anestezi aldıgım halde hiissettim:S demekki kişiden kişiye göre degişiyor belkide agrı eşigiyle ve korkmakla alakalı. çektirecek arkadşalara Allah sabır versin cok şükür ben kurtuldum.ama bebek yolunda herşeye katlanıyo işte insan rabbimm sabrımızı sınamasın inşallah beklemesi cok zor çünkü. gerçi herşeyde bir hayır vardır. eli ayagı duzgun saglıklı olsun inşallah. ha bide kız olsun ınşallah
walla benım sag tupum kapalı cıkmıstı . sag tarafta zaten yumurtalarım gec buyuyodu . sol acıkdı ve sukurler olsun kı solda olustu yumurtam . klomenle. ve ılk tedavı rbbmınde ıznıyle oldu. suanda 22 haftalıgız.. ıste. ya o rbbımn bılecegı bısey ama yumrtalama sorunum vardı benım pkoluydm e genelde de klomen verıyorlar. ztn. rbbm ıns sızede nasıp etsın cnm bol bol dua et bebek duaları cok okudum ben her persembe cuma kuranımı eksık etmedm halada oleym .. ve dılek dıledm tesbıhe. boyle seylere cok ınanırım cnm sende rbbme sıgın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?