Kabusum olurmusun ? III

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kazen sen 18 yaşındaki bebeyle maytap mı geçtin şimdi,wah yazıkk

Emmiiiiiiii, ne acındırmışsın kendini. Yazık çocuğa yaaa. Utanmasa ağlıycak yani o kadder fena olmuş

ya su olayi bi turlu unutamiyorum. actim bugun gene okuyorum ve gene ayni tonda kahkahalarim koptu...

ee ne demisler dinsiz imansiz olayi... bak 18`lik cocugun hakkindan babam nasil da geldi. yalniz annem cok aglak yaa...

kazen bey amca size icim kaynadi daha yakin olmak icin baba diyebilir miyim?:laugh:

Bay X :
anneside ağlıyor anlamadı dur dur
Bay X :
eşyaları çalınmış anladı
KK hicbuyumiycem :
amca bişey yok msnninin çaldım sadece bilgisayarına bişey yapmadım
KK hicbuyumiycem :
yok eşyalar filan deyil
KK hicbuyumiycem :
teyzeme söyle aglamasın

:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: çok komikti,çocuk acemiydi galiba,ilk işiydi sanırım fukaranın,ondada 56lık emekli bir amcaya toslayıp vicdanı sızlamış resmen,helallik bile almış :laugh: :laugh: :laugh:

Geçmiş olsun hiçbüyümicem seninki gene insaflıymış hacklendi demiş. Benim bir gazeteci arkadaşımın msn'i hecklendi. İyi bi gazeteci listesinde de kelli felli bissürü insan vardı. Hepsine küfretmiş tek tek. Benimle de konuştu. Selam verdim Naber napıyorsun dedi? Daha ilk selamından o olmadığını anladım ama belli etmedim. Sen hangi liseyi bitirmiştin A..? Hayırdır dedim lise anılarımızı mı anlatacağız boşver ben bile unuttum dedim. Bu benim gizli sorumdu. Epey sohbet ettik sonra arada ben arkadaşımı aradım bankadaymış şu anda seninle konuşuyoruz biliyor musun dedim. Şaşırdı tabi. Hacker amca ortalığı birbirine katmış. Bana küfretmedi. Sohbetin sonunda bana hacker olduğunu, uzun zamandır bu msn adresini kırmak için uğraştığını söyledi. 'Bir dahaki hedefim sensin' dedi. Ben de 'Lafı mı olur senden kıymetli mi internet msn adresi dolu be gene alırım sen al çekinme dedim' hala bekliyorum :laugh: Başka bi hacker yardımı ile arkadaşım adresini onun elinden almayı başarmıştı.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: koptum ya korkulur kazen senden

Hiçbüyümicem geçmiş olsun gerçekten,kazen tebrikler,iyi idare etmişsin .:laugh:

SEN DELİ BEN SENDEN DELİ YAKARIZ GEMİLERİ OLMUŞ BU.. AMA KAZEN KIVRAK ZEKANA HAYRAN KALDIM DOĞRUSU..İİ TAKTİK Tİ UYGULAMAK LAZIM GEREKTİĞİNDE YERSE TABİ KARŞI TARAF...:)

Ayy Valla Başta Okurken Çok Sinirliydim Çünkü Uyuz Oluom Hackerlara Ama Çocuğa Resmen Acidim Ya!resmen Gülermisin Ağlarmisin Yani:)kazen Bu Arada Süpersin Fena Işletmişsin Valla Ben Beceremzdim:)

:laugh: :laugh: çok komikti ben acımadım cocuğa yaptığının cezası olsun haketmiş bence. iyki gerçeği söylememişsiniz..

bi kez başıma geldi msn de.. bende birini işlettim. kardeşim için yaptım. gözterdim o çok güvendiği çocuğun cümlelerini sonunda kardeşime.. ve çocuğada söyledim benim aslında kız kardeşim için böle bişeyi yaptığımı anlattım. :laugh:
intikami acı oldu. uygunsuz bi site sayfası açmış ve benim mailimide yazmış bide tel vermiş mailimi uzun süre açamadım. ekleyenleri engellemekten. engelli listemden bi ordu olur sanırım :smilewinkgrin: artık yabancılarla konuşmuyorum birini ekliyceksem ben ekliyorum.. hem annemde kızar yabancılarla konuşma derdi..

hay allaım ya
inanamadım
başta çok güldüm de
sonra ki biraz üzcü be

oncelikle gelmis,gecmis olsun hicbuyumicem iyi kurtarmissin:smile: kazen harikasin iyi idare etmissin durumu tebrikler.son olarakta nedense okurken tek gulmeyen ve kopmayan benim sanirim.cocugun icinde kalan gizli iyiligi disari cikarmissin kazen..kotu bir insan olsaydi emekli,yasli dinlemezdi...sevgisiz,ilgisiz bir cocuk sanirim..zaten kazen biraz daha konussaydi cocuk herseyini anlatacakti.insallah bu ona iyi bir ders olmustur.

Hiçbüyümiycem geçmiş olsun canım.
Kazen valla harikasın.
Ellerine sağlık zekana hayran kaldım.
ama hepsi bu kadar vicdanlı olmuyorlar maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…