Saç Kesim Şekilleri Kabusumuz Saç Kırıkları!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Tilbe_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
888
1.618
133
Kızlar saç kırıklarınızı kendiniz mi kesiyorsunuz, yoksa kuaföre mi kestiriyorsunuz? Kırıkları aldırınca saçlar kısalmıyor mu :) Uzatmaya çalışırken saçlar bu uzama sürecinde kırılıyor. Kestiriyorsun yine kırılıyor değişen birşey olmuyor bunun için neler yapıyorsunuz :)

-kırıklarını aldırıcaktım
+peeyykiii
-çok kısalmasını istemiyorum ama
+yok yok merak etme
-ehe tamam :D
...
aynadan bakılır. saç düdük kadar kalmıştır.
+nasıl
-teşekkür ederim elinize sağlık :(

ben kapandığımdan beri uçlarından azcık azcık kendim alıyorum :KK16:

Bende öyle yapmaya başladım canım kuaföre boya için dahi gitmeyi düşünmüyorum düğünüme kadarr :) Saç kendine geliyor sankiiii normal makasla mı kesiyorsun bu arada ? Bide bişey merak ediyorum saç uzaması kırıklara bağlı degilmiş kırıkları aldırmakla sadece sağlıklı bi görünüme kavusurmus saçlar bilgin var mı bu konuda :)

Ben genelde dalgalı saçlarımı çoğu zaman aralara maşa atarak kullandığım için ayda bir kuaförüme aldırırım kırıklarımı... kısalması bir yana bu kırık aldırmayla beraber 15 günde falan belirgin şekilde tekrar uzuyor saçlarım.. Ayrıca biz kuaförümle bi yöntem geliştirdik hiç boyundan kısaltmadan sadece uçlardan düzeltme yaparak alıyoruz kırıkları... zaten bi süre sonra artık saçların eskisi kadar kırılmadığını görüceksiniz. Saçlarımız çok önemlidir hepimiz için değilmi :) biraz bile kısalsa bunalıma giriyoruz hemen.. eskiden benim de bi kuaför vardı saçlarımı keselim demiştim tutup kulağımda kesmişti hiç unutmyorum :D o günden sonra da tarih olmuştu o kuaför zaten :p

Ben genelde dalgalı saçlarımı çoğu zaman aralara maşa atarak kullandığım için ayda bir kuaförüme aldırırım kırıklarımı... kısalması bir yana bu kırık aldırmayla beraber 15 günde falan belirgin şekilde tekrar uzuyor saçlarım.. Ayrıca biz kuaförümle bi yöntem geliştirdik hiç boyundan kısaltmadan sadece uçlardan düzeltme yaparak alıyoruz kırıkları... zaten bi süre sonra artık saçların eskisi kadar kırılmadığını görüceksiniz. Saçlarımız çok önemlidir hepimiz için değilmi :) biraz bile kısalsa bunalıma giriyoruz hemen.. eskiden benim de bi kuaför vardı saçlarımı keselim demiştim tutup kulağımda kesmişti hiç unutmyorum :D o günden sonra da tarih olmuştu o kuaför zaten :p
Öyle bi kuaför bulursamm ayda bir kere kırık aldırmaya gidicem canım ama tabiki sadece uçlarından 1 cm kadar :)) Ayrıcaa senin hikaye daha bi kötüymüş canımm yaa yaptıkları işe değil paraya bakıyor çoğu işinin hakkını veren çok az kuaför var öylee :) :)

Öyle bi kuaför bulursamm ayda bir kere kırık aldırmaya gidicem canım ama tabiki sadece uçlarından 1 cm kadar :)) Ayrıcaa senin hikaye daha bi kötüymüş canımm yaa yaptıkları işe değil paraya bakıyor çoğu işinin hakkını veren çok az kuaför var öylee :) :)

Aynen kuaförlerin çoğu öyle maalesef... :( müşterinin memnuniyeti hiç önemli değl sadece para kazanmaları önemli :KK62: benim o hikaye bayaaa bi eski cnm ama ömrüm boyunca unutamam herhalde :) şimdiki kuaförümden çok memnunum şükür.. :nazar: ben 1cm kadar bile aldırmıyorum cnm çnkü o kadar kırılmıyor :) yarım cm belki var-yoktur :D

Aynen kuaförlerin çoğu öyle maalesef... :KK43: müşterinin memnuniyeti hiç önemli değl sadece para kazanmaları önemli :KK62: benim o hikaye bayaaa bi eski cnm ama ömrüm boyunca unutamam herhalde :) şimdiki kuaförümden çok memnunum şükür.. :nazar: ben 1cm kadar bile aldırmıyorum cnm çnkü o kadar kırılmıyor :) yarım cm belki var-yoktur :D
Sonunda iyi bi kuaför bulmuş olabilmen kadar güzel bişey yok canım ben kuaför arayışındayım hala inşallah bulabilirim :) Ayrıcaa saçların uzun mu şuan :) Tabi kırıkları aldıra aldıra fazla olmaz ne güzeel tertemiiiz saç :) Bende kırık olsada belli olmuyo fazla niyeyse ama ben sevmiyorumm :)

Bende öyle yapmaya başladım canım kuaföre boya için dahi gitmeyi düşünmüyorum düğünüme kadarr :) Saç kendine geliyor sankiiii normal makasla mı kesiyorsun bu arada ? Bide bişey merak ediyorum saç uzaması kırıklara bağlı degilmiş kırıkları aldırmakla sadece sağlıklı bi görünüme kavusurmus saçlar bilgin var mı bu konuda :)
evet evet normal makasla.
yaa hayır bilmiyordum sanki kırıklar saçların uzamasını engelliyor kırıkları alınınca sağlıklı bi şekilde uzuyor diye biliyorum :/

Sonunda iyi bi kuaför bulmuş olabilmen kadar güzel bişey yok canım ben kuaför arayışındayım hala inşallah bulabilirim :) Ayrıcaa saçların uzun mu şuan :) Tabi kırıkları aldıra aldıra fazla olmaz ne güzeel tertemiiiz saç :) Bende kırık olsada belli olmuyo fazla niyeyse ama ben sevmiyorumm :)

İşte sutyen hizamda cnm saçlarım :) bana göre uzun yani yetiyor bana da daha uzun kullanamıyorum zaten dalgalı oldukları için bu sefer şekilsiz oluyor..

Bak şöyle işte :

577474.webp

Son düzenleme:
evet evet normal makasla.
yaa hayır bilmiyordum sanki kırıklar saçların uzamasını engelliyor kırıkları alınınca sağlıklı bi şekilde uzuyor diye biliyorum :/
Bi tanıdıgımın kuaförü saçın uzamasının kırıklarla bi ilgisi olmadıgını söylemiş ben internette de bi kaç kere rastlamıştım kırıklar görüntü açısından sağlıklı görünüme giriyorlarmış sadece hepsi bu kırıkları kesiyorsun saçın yine kısalıyor uzaması zaman alıyor doğru bi tespit olabilir aslındaa :)

Bi tanıdıgımın kuaförü saçın uzamasının kırıklarla bi ilgisi olmadıgını söylemiş ben internette de bi kaç kere rastlamıştım kırıklar görüntü açısından sağlıklı görünüme giriyorlarmış sadece hepsi bu kırıkları kesiyorsun saçın yine kısalıyor uzaması zaman alıyor doğru bi tespit olabilir aslındaa :)
boşu boşuna kesiyorum desene
nasıl uzayacak bu saçlar

boşu boşuna kesiyorum desene
nasıl uzayacak bu saçlar
Canım saçın uzamaması aslında bi nevi yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı kırılmasıda öyle tabikiii vitamin demir eksikliği vs :) Ama bi sıkıntı olabilir hep aynı boydaysa doktora bi görün deriim :)

Sağol cnm umarım bulursun yaaa kafana göre istediğini yapan bi kuaför... umudunu kesme mutlaka bulunur bi anlayan.. bizi gözümüz korkmuş sadece :D
Ya hala bi umudum var canımm :) Fazlasıyla korkmuşş hepsi aynı değil tabikiii :) ama tanımadan da kuzu kuzu önüne oturmak olmaz öyle her kuaförün :)

Canım saçın uzamaması aslında bi nevi yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı kırılmasıda öyle tabikiii vitamin demir eksikliği vs :) Ama bi sıkıntı olabilir hep aynı boydaysa doktora bi görün deriim :)
hep aynı boyda değil tabiki ama uzadıkça güçsüzleşiyo gibi. aman bilemedim ki ne yapsam

hep aynı boyda değil tabiki ama uzadıkça güçsüzleşiyo gibi. aman bilemedim ki ne yapsam
Aslında saçların uzamasını kırıklarını kafaya takmamak gerek yoksa inatlaşıyorlar :)

Back
X