- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi kuaför bulursamm ayda bir kere kırık aldırmaya gidicem canım ama tabiki sadece uçlarından 1 cm kadar :)) Ayrıcaa senin hikaye daha bi kötüymüş canımm yaa yaptıkları işe değil paraya bakıyor çoğu işinin hakkını veren çok az kuaför var öylee :) :)Ben genelde dalgalı saçlarımı çoğu zaman aralara maşa atarak kullandığım için ayda bir kuaförüme aldırırım kırıklarımı... kısalması bir yana bu kırık aldırmayla beraber 15 günde falan belirgin şekilde tekrar uzuyor saçlarım.. Ayrıca biz kuaförümle bi yöntem geliştirdik hiç boyundan kısaltmadan sadece uçlardan düzeltme yaparak alıyoruz kırıkları... zaten bi süre sonra artık saçların eskisi kadar kırılmadığını görüceksiniz. Saçlarımız çok önemlidir hepimiz için değilmi :) biraz bile kısalsa bunalıma giriyoruz hemen.. eskiden benim de bi kuaför vardı saçlarımı keselim demiştim tutup kulağımda kesmişti hiç unutmyorumo günden sonra da tarih olmuştu o kuaför zaten
![]()
Öyle bi kuaför bulursamm ayda bir kere kırık aldırmaya gidicem canım ama tabiki sadece uçlarından 1 cm kadar :)) Ayrıcaa senin hikaye daha bi kötüymüş canımm yaa yaptıkları işe değil paraya bakıyor çoğu işinin hakkını veren çok az kuaför var öylee :) :)
Sonunda iyi bi kuaför bulmuş olabilmen kadar güzel bişey yok canım ben kuaför arayışındayım hala inşallah bulabilirim :) Ayrıcaa saçların uzun mu şuan :) Tabi kırıkları aldıra aldıra fazla olmaz ne güzeel tertemiiiz saç :) Bende kırık olsada belli olmuyo fazla niyeyse ama ben sevmiyorumm :)Aynen kuaförlerin çoğu öyle maalesef...müşterinin memnuniyeti hiç önemli değl sadece para kazanmaları önemli
benim o hikaye bayaaa bi eski cnm ama ömrüm boyunca unutamam herhalde :) şimdiki kuaförümden çok memnunum şükür..
ben 1cm kadar bile aldırmıyorum cnm çnkü o kadar kırılmıyor :) yarım cm belki var-yoktur
![]()
evet evet normal makasla.Bende öyle yapmaya başladım canım kuaföre boya için dahi gitmeyi düşünmüyorum düğünüme kadarr :) Saç kendine geliyor sankiiii normal makasla mı kesiyorsun bu arada ? Bide bişey merak ediyorum saç uzaması kırıklara bağlı degilmiş kırıkları aldırmakla sadece sağlıklı bi görünüme kavusurmus saçlar bilgin var mı bu konuda :)
Sonunda iyi bi kuaför bulmuş olabilmen kadar güzel bişey yok canım ben kuaför arayışındayım hala inşallah bulabilirim :) Ayrıcaa saçların uzun mu şuan :) Tabi kırıkları aldıra aldıra fazla olmaz ne güzeel tertemiiiz saç :) Bende kırık olsada belli olmuyo fazla niyeyse ama ben sevmiyorumm :)
Bi tanıdıgımın kuaförü saçın uzamasının kırıklarla bi ilgisi olmadıgını söylemiş ben internette de bi kaç kere rastlamıştım kırıklar görüntü açısından sağlıklı görünüme giriyorlarmış sadece hepsi bu kırıkları kesiyorsun saçın yine kısalıyor uzaması zaman alıyor doğru bi tespit olabilir aslındaa :)evet evet normal makasla.
yaa hayır bilmiyordum sanki kırıklar saçların uzamasını engelliyor kırıkları alınınca sağlıklı bi şekilde uzuyor diye biliyorum :/
İyiymiş canımm insanın iyi bi kuaförü olunca tabiiii :) :)İşte sutyen hizamda cnm saçlarım :) bana göre uzun yani yetiyor bana da daha uzun kullanamıyorum zaten dalgalı oldukları için bu sefer şekilsiz oluyor..
Bak şöyle işte :
Eki Görüntüle 1279453
boşu boşuna kesiyorum deseneBi tanıdıgımın kuaförü saçın uzamasının kırıklarla bi ilgisi olmadıgını söylemiş ben internette de bi kaç kere rastlamıştım kırıklar görüntü açısından sağlıklı görünüme giriyorlarmış sadece hepsi bu kırıkları kesiyorsun saçın yine kısalıyor uzaması zaman alıyor doğru bi tespit olabilir aslındaa :)
İyiymiş canımm insanın iyi bi kuaförü olunca tabiiii :) :)
Canım saçın uzamaması aslında bi nevi yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı kırılmasıda öyle tabikiii vitamin demir eksikliği vs :) Ama bi sıkıntı olabilir hep aynı boydaysa doktora bi görün deriim :)boşu boşuna kesiyorum desene
nasıl uzayacak bu saçlar
Ya hala bi umudum var canımm :) Fazlasıyla korkmuşş hepsi aynı değil tabikiii :) ama tanımadan da kuzu kuzu önüne oturmak olmaz öyle her kuaförün :)Sağol cnm umarım bulursun yaaa kafana göre istediğini yapan bi kuaför... umudunu kesme mutlaka bulunur bi anlayan.. bizi gözümüz korkmuş sadece![]()
hep aynı boyda değil tabiki ama uzadıkça güçsüzleşiyo gibi. aman bilemedim ki ne yapsamCanım saçın uzamaması aslında bi nevi yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı kırılmasıda öyle tabikiii vitamin demir eksikliği vs :) Ama bi sıkıntı olabilir hep aynı boydaysa doktora bi görün deriim :)
Badem yağı her saça iyi gelmediğini duymuştum.. Aşırı derecede dökülme yapıyormuş o yüzden kullanmak risklikızlar saç uçlarınıza badem yağı sürseniz işe yaramaz mı ki??
Aslında saçların uzamasını kırıklarını kafaya takmamak gerek yoksa inatlaşıyorlar :)hep aynı boyda değil tabiki ama uzadıkça güçsüzleşiyo gibi. aman bilemedim ki ne yapsam
burda bi konu okumuştum. rapunzel olmak istiyo musunuz gibi bişeydikızlar saç uçlarınıza badem yağı sürseniz işe yaramaz mı ki??