Saç Kesim Şekilleri Kabusumuz Saç Kırıkları!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu konuda kuaföre güvenemiyorum maalesef ucundan azıcık azıcık kendim hallediyorum
Aslında bu da iyi fikir benim bi arkadaşım da saçlarını öne alıp aynı hizada küt kesiyordu normal makasla saçları upuzun perçemlerini bile kendisi kesiyor bende yavaş yavaş el attım kesmeye :) 1 cm kuaförün gezinde 5-6 cm. İş bittikten sonra kabus gibi kısacık saçlaarrr :)

Teşekkür ederim canım :) Uç kısımları ince telli dipleri kalın aslında boya inceltiyo bilirsin işlem görünce cılızlasıyolar süzülüyolar:KK25: Kendım boyuyorum koleston vanilya sarısı alıyorum sürekli . Bu boya 1.5 yılda geldı dıyebılırım saclarım bakım yagları uyguluyorum fırsat buldukca sanada tavsıye ederım :)
Koleston bi arkadasın saçını dökmüştü burda görmüştüm hatta canımm eğer inceltip cılızlaştırıyorsa vardır bişeyler aman dikkat et :) açık renge ulaşmak koyu saça ulaşmak kadar kolay bi durum değil gerçkten canım bakırlık kızıllık yeşillik oldu derken saçlar yoruluyor :) Ama bilim adamlarının araştırmasına göre boya saça zarar vermiyormuş diye okumuştum bi yerde :)

demekki kırıkla bi ilgisi yok yıllardır boşu boşuna kestirip duruyormuşum püh :mad:
Bende bunun farkına sonradan vardımm ama uzamıyorsa uçlarından 1 cm kadar aldırınca saç kendine gelir canım :)

Canım açtırdıysan saçın yıprandığı için kırık olmuştur ama bence birden kestirme kırıklarının hepsini çünkü uzarken yine kırılcak sadece 1 cm kadar aldır uçlarından tavsiyem 2 ayda bir öyle kendine gelsiiin :)
Öyle diyorum ama her seferinde kafalarına göre takılıyorlar , 2 senedir kuaför kuaför geziyorum , tam bi kuaför buldum dedim güzel kesio dedim nişandada saçlarımı ona yaptırdım istediğim gbi yapmadı diye ona da gitmiycem , nereye gitçem ben şimdii bilmiyorum ya off :cry:

Aslında bu da iyi fikir benim bi arkadaşım da saçlarını öne alıp aynı hizada küt kesiyordu normal makasla saçları upuzun perçemlerini bile kendisi kesiyor bende yavaş yavaş el attım kesmeye :) 1 cm kuaförün gezinde 5-6 cm. İş bittikten sonra kabus gibi kısacık saçlaarrr :)

O kısacık saça bi gün beni mahum ettikten sonra kırıkları aldırmaya korkar oldum.

Öyle diyorum ama her seferinde kafalarına göre takılıyorlar , 2 senedir kuaför kuaför geziyorum , tam bi kuaför buldum dedim güzel kesio dedim nişandada saçlarımı ona yaptırdım istediğim gbi yapmadı diye ona da gitmiycem , nereye gitçem ben şimdii bilmiyorum ya off :cry:
Bende bi kuaför buldum derken nişanda mahvetmişti saçlarımı :D Ondan sonra bi daha da gitmedim heleki kaşlarımı incecik almıştı kabus gibiydi yaa :) Düğünümde ne yapacağım bilmiyorum ama kuaför arayışlarındayım sadece düğünüm için :)

O kısacık saça bi gün beni mahum ettikten sonra kırıkları aldırmaya korkar oldum.
Korkmakta sonuna kadar haklısın canım.. paraya bakıyorlar çoğu iyi niyetli kuaförlerde var tabi ama ah keşke bi denk gelsee.. :KK51:

Bende bi kuaför buldum derken nişanda mahvetmişti saçlarımı :D Ondan sonra bi daha da gitmedim heleki kaşlarımı incecik almıştı kabus gibiydi yaa :) Düğünümde ne yapacağım bilmiyorum ama kuaför arayışlarındayım sadece düğünüm için :)

Ayy bir de düğün için var dimiii :KK17::KK17::KK17: bende napçam bilmiyorum.
Kuaförde benim saçlarımı nişanda inek yalamış gibi yapıştırdı, bol sprey sıktım dedi, heryerim kabuk kabuk oldu bildiğin kuaförde kese atmadıkları kaldı ıslak mendille, porselen mkyaj desen bildiğin badana gibiydi , düğünde makyaj malzmemi alıp kendim yapıcam ama saççç :KK47::KK47::KK47:

Ayy bir de düğün için var dimiii :KK17::KK17::KK17: bende napçam bilmiyorum.
Kuaförde benim saçlarımı nişanda inek yalamış gibi yapıştırdı, bol sprey sıktım dedi, heryerim kabuk kabuk oldu bildiğin kuaförde kese atmadıkları kaldı ıslak mendille, porselen mkyaj desen bildiğin badana gibiydi , düğünde makyaj malzmemi alıp kendim yapıcam ama saççç :KK47::KK47::KK47:
Benim makyajda çok abartıydı saçlarım hele maşaladı böyle bebeklerin saçı maşalanır ya tepeye kadar ama ben bozdurdummm hepsini :Ddüğün için 2 yer buldum faceden sitelerine baktım tanıdıklarım önermişti memnun kaldım açıkcası ama benim için nasıl olur bilmiyorum hatta birisi makyajda çok iyi gerçekten tam istediğim gibi yapıyor :) Ayrıca düğün makyajını kendin yapman biraz sıkıntılı olmaz mı canım o günün telaşıyla :)

Benim makyajda çok abartıydı saçlarım hele maşaladı böyle bebeklerin saçı maşalanır ya tepeye kadar ama ben bozdurdummm hepsini :Ddüğün için 2 yer buldum faceden sitelerine baktım tanıdıklarım önermişti memnun kaldım açıkcası ama benim için nasıl olur bilmiyorum hatta birisi makyajda çok iyi gerçekten tam istediğim gibi yapıyor :) Ayrıca düğün makyajını kendin yapman biraz sıkıntılı olmaz mı canım o günün telaşıyla :)

Ne güzel sen bozdurtmuşsun , saat o kadar geç oldu ki benim bozdurtacak zamanım kalmamıştı :mad:
Sade makyajdan hoşlanıyorum , kuaförler çok berbat edio, güzel kuaför bulduğuna sevindim senin adına...
Makyaj malzemelerimi hbby de geln makyajı yaptırarak alıcam, fondoten aydınlatıcı far dipliner ve ruj makyajm bu olucak bişey olmaz o gün 5dk da yaparım makyajmı , asla kuafre yaptrarak hata yapmam bir daha

Ne güzel sen bozdurtmuşsun , saat o kadar geç oldu ki benim bozdurtacak zamanım kalmamıştı :mad:
Sade makyajdan hoşlanıyorum , kuaförler çok berbat edio, güzel kuaför bulduğuna sevindim senin adına...
Makyaj malzemelerimi hbby de geln makyajı yaptırarak alıcam, fondoten aydınlatıcı far dipliner ve ruj makyajm bu olucak bişey olmaz o gün 5dk da yaparım makyajmı , asla kuafre yaptrarak hata yapmam bir daha
Valla ben hiç affetmem parayı fazla istedi sildiklerimi de mi sayıyosun demiştim kalmıştı öyle :) Bende sade makyaj çok begeniyorum ve bu işi yapabilen hakkını veren kuaförler var elbette :) Buldum bulmasına ama daha bi faydasını göremedim provalarda anlıcaz :) Ayrıca senin tercihin tabiki ama bence kendin yapma sonra bi hayal kırıklıgı yaşayabilirsin :) O gün bütün gözler senin üzerinde yanii diğerleri gibi sıradan bi makyajla çıkmak ne bileyim onlar kuaförden çıkmış sen kendin yapmışsın ki doğru düzgün yapamazsan heyecandan o da ayrı bi hayal kırıklıgı :)

Back
X