Kac ayda hamile kaldınız

Polikistik vardı ama tedavisiz kaldım. Spor yaptım beslenmeme dikkat ettim 1 ay o şekilde oldu 🙏 allahım isteyen herkese nasip etsin
Bendede pko var bende diyet yapiyorum kilo vermeye calisiyorum 8 kg verdim simdilik. Siz kac kiloyla hamile kaldiniz acaba. Spor olarak neler yaptiniz evde kendiniz mi yaptiniz spor salonuna mi gittiniz

Merhaba
Ben pko hastasayim 1 yıldır çocuğum olmuyor femara hapini kullanmaya başladım dun kontrolum vardi 2 tane yumurtamin büyüdüğünü soyledi doktor biei 17 mm biri 15 mm bir iki güne catlar dedi igne vermedi . Bende merak ettigim icin ovulasyon testi alip aksam hemen yaptim ama tek cizgi cikti . Yani 2 tane yumurtam var suan testin 2 cizgisi cikmasi gerekmez miydi bilgisi olan yardimci olabillir mi simdiden cok tesekkurler
Merhaba bende pkoluyumm 3 yıldır yok bizim de kilo ve adet düzensizliği varmi şeninde??

Bendede pko var bende diyet yapiyorum kilo vermeye calisiyorum 8 kg verdim simdilik. Siz kac kiloyla hamile kaldiniz acaba. Spor olarak neler yaptiniz evde kendiniz mi yaptiniz spor salonuna mi gittiniz
Pilatese gittim ben , kilom 55 ama benim yağ oranım fazla zayıf gibi dursam da yağ indeksim yüksekti abur cubur sağlıksız yemekten onlara ara vermiştim

Merhaba bende pkoluyumm 3 yıldır yok bizim de kilo ve adet düzensizliği varmi şeninde??
Evet kilo adet düzensizliği tuylenme hepsi mevcut. Bende 2.5 yildir evliyim 1.5 yildir hemen hemen bizimde cocgumuz olmuyor tedaviye basladik en sonunda. Bu hastaligi kilo vererek yenebilecegiz. Doktorum bana glifor hapida verdi insülin direnci icin hapa 1 ay oldu başlayalı 4 kg verdim oncesindede 4 kg vermistim 8 kg gitmis oldu ama vermem gereken bi 10 kg daha var. Sizdede bunlar mevcut mu

Kızlar 2 buçuk yaşında oğlum var yeniden çocuk istiyoruz 6 aydir korunmuyoruz ama henüz birşey yok acaba bi sorun mu var diye endiselenmeye başladım hastane de korunmasız 1 yil ilişki de bebek yoksa bakıyor 6 ayi önemsemiyor benimle aynı durumda olan var mı kac ayda hamile kaldınız
Benimde 4 buçuk yaşında bir oğlum var bı tane daha olsun istedim ve denedigimiz ilk ay oldu çok şükür. Normalde geri çekilme ya da prezervatif kullanıyorduk nadiren. Pko var ve vücudum çok sık yumurtalik kisti olusturuyor kendi kendine geçiyor hatta bir keresinde yumurtalık tuplerimde sıvı birikmesi sonucu adet bile olamadim uzun süre. İlk çocuğumda da isteyince çok şükür hemen olmuştu. Tiroitim de var üstelik. Allah nasip kısmet ederse oluyor işte. Allah kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻

Benimde 4 buçuk yaşında bir oğlum var bı tane daha olsun istedim ve denedigimiz ilk ay oldu çok şükür. Normalde geri çekilme ya da prezervatif kullanıyorduk nadiren. Pko var ve vücudum çok sık yumurtalik kisti olusturuyor kendi kendine geçiyor hatta bir keresinde yumurtalık tuplerimde sıvı birikmesi sonucu adet bile olamadim uzun süre. İlk çocuğumda da isteyince çok şükür hemen olmuştu. Tiroitim de var üstelik. Allah nasip kısmet ederse oluyor işte. Allah kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻
Kesinlikle bazen diyorum belki daha zamani gelmemiştir herseyin hayırlısı tabiki doğru zamanda nasip olur inşallah Allah büyüktür insan isteyince hemen olsun istiyor bebek heyecani bambaşka birsey Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben 6 yılda bebek sahibi oldum 🤣 bence bedeninize biraz zaman tanıyın, daha önce bir yavrunuz olmuş, fiziksel bir engeliniz olduğunu sanmıyorum 🙏
Psikolojikmen cok yıpranıyor insan bekleme süresinde Rabbim isteyen herkese hemen nasip etsin inşallah hayırlısıyla

B
Ne güzel hemen bebeğinizi kucağınıza alabilmissiniz. Ben bir yıl denedim polikistik over hastasıyım olmamıştı maalesef folik asit kullandım birnkac ay bu ay kullanmayı bırakmıştım hamileymisim maalesef düşük yaptım ama folik asit etkisi gerçekten büyük yumurtalıkların gelişimine katkısı var o yüzden tavsiye ederim . İnşallah ikinci bebeğinizi de kucağınıza alirsiniz tez zamanda 🤲
Allah razi olsun canim bende doktordan folik asit isteyeceğim zaten başlayacağım hemen Allah size de nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🤲🏻

Allah razi olsun canim bende doktordan folik asit isteyeceğim zaten başlayacağım hemen Allah size de nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🤲🏻
Amin inşallah Allah sizden de razı olsun 🤗🤲 folik asit elbet doktor tavsiyesi ile kullanın ama devlet karşılamıyor her türlü eczaneden ücretli alicaksiniz zaten

Amin inşallah Allah sizden de razı olsun 🤗🤲 folik asit elbet doktor tavsiyesi ile kullanın ama devlet karşılamıyor her türlü eczaneden ücretli alicaksiniz zaten
Biliyorum canim öneri olarak yani hangisi iyiyse onu kullanayım bildiğiniz iyi bi marka varsa tavsiye alirim 😇

Biliyorum canim öneri olarak yani hangisi iyiyse onu kullanayım bildiğiniz iyi bi marka varsa tavsiye alirim 😇
Folidoce kullandım ben doktor tavsiyesi ile memnunda kaldım ama siz yine de kontrolden sonra doktorunuza danışın🥰

Kesinlikle bazen diyorum belki daha zamani gelmemiştir herseyin hayırlısı tabiki doğru zamanda nasip olur inşallah Allah büyüktür insan isteyince hemen olsun istiyor bebek heyecani bambaşka birsey Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet çok haklısın bende öyleyim çok tezcanliyimdir hiç sabredemem bir şey için inşallah en doğru zamanda nasip olur 🤍

Back
X