Kac aydan/seneden sonra DR gidilmeli?

Meli123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
52
0
16
İstanbul
Merhaba. Korunmadan duZenli olarak iliskiye giriyosan ve gebe kalamiyosan nekadar zaman denedikten sonra ddoktora gidilmeli?

Canim 1,5 yila kadar denenmeli galiba

eger 20 li yaslarindaysan

bizimde 1 yildir olmuyor ve ben 28 ime girecegim yakinda

cevap icin tsk ederim.. tamam 7 aydir korunmadan iliskiye giriyorum hamile kalmak istemiyorum suan ama merakimdan sordum baskalari bikerede hamile kalabiliyo bende tik yok.. 24 yasindayim

r
Merhaba. Korunmadan duZenli olarak iliskiye giriyosan ve gebe kalamiyosan nekadar zaman denedikten sonra ddoktora gidilmeli?
Merhaba. Bende tedavi ile bebek sahibi olanlardanim.. 1 yil denenmis ve olmamissa bebek icin gitmelisiniz..ama size tavsiyem bi Dr a gorunun simdiden .. bi sorununuz varmi onu ogrenmis olursunuz.. drlara gore en verimli gunler adetin ilk gununden sonraki 12. 14. 16. 18. Gunler gebe kalinacak en verimli gunler .hergun iliskide bulunmak iyi degil 1 gun aralikli olmasi gerekiyor.. bunlara dikkat edersin tedaviye baslamadan..

Son düzenleme:

evliliğimde 10 ayı geçtim. 9 ay olmadan da doktora gittim pko var bende zaten evlenmeden biliyordum rahatsızlığımı. normal yolla denedik olmadı bende gittim şimdi ilaç tedavisi görüyorum ilk deneme başarısız, dozu artırıp 2. ye başladık bugün hapları atmaya başlayacağım. canım sana tavsiyem bence hemen git. çünkü süreç gittikçe uzuyor benim ve tedirgin oluyorum. pişman olmanı istemem seninde. doktorlar keşke daha önce tedaviye başlasalardı dediğim bile oluyor.. 1 yıl dolmadan başlamazlar diye endişelenip daha sonra dayanamayıp 9. ayda gittim. geç kalma tatlım ne olursa olsun git doktora en azından tahlillerini yaptır neden kaynaklı gebe kalamadığını öğren..

Back
X