Kaç aydır açılmadı, Yoksa ben mi yanlış anlıyorum???

BiancaDupree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
63
6
98
Bursa
Uzun süredir arkadaş ortamında görüştüğüm bi çocuk var davranışları hoşlanıyo gibi geliyodu başta bana diğer arkadaşlarıma da tabi. Ben ha bugün ha yarın açılır diye bekliyordum hep. Aylar aylaaar geçti tık yok :25: Yanyanayken belli ediyo ama diğer zamanlarda aramıyo sormuyo arada msj yazıyo bana yazınca aynı anda başka arkadaşlarımada msj gönderiyo amacı ne bu çocuğun anlayamadım. Belli etsin artık bişey hissetmiyosada unutayım onu :26: :26: Sizce ben mi abartıyorum? yanlış mı anlıyorum hareketlerini :27::27:

cnm seni merak ediyor, seninle görüşmek için can atıyorsa eğer o zaman hoşlanıyordur. yoksa öyle bakışmayla falan anlaşılabilecek birşey değil yani...
anlattıklarından ben hoşlanmadığını düşünüyorum.
kendi kendine gelin güvey oluyorsun gibi geldi...:75:

Banada artık öyle geliyo valla :9::9: Bide devamlı bi yere gittiğimizde benim yanıma oturuyo mesaj yazdığımda bakıyo kime yazdın falan diye soruyo benden başka kimseye yapmıyo bunu ama sonrasında tısss :9: amaaaaan boyu kısa zaten hıııh :9::9:

SAKIN,SAKIN AMA SAKIN ACILAYIM DEME!!!
Insani rezil ederler sonra,"aaa,nerden cikardin,benim aklimin ucundan bile gecmedi" ayagina yatarlar.
Birak kendi haline,acilacaksa sonunda acilir ama sen kendini buna sartlandirma.Sonra adamin karsisina daha güzeli cikar seni sip diye unutur,sende hayal kirikligina ugramisliginla kalirsin.

Allah korusun açılırmıyım hiç :33: Valla rezil olduğumla kalırım bide vakti zamanında iki arkadaşımız fingirdiyodu ben bu çocuğa arkadaşlık kardeşlik varken nerden çıktı bu muhabbetler demiştim ondan sonra bana kanka demey başladı :9: azıcık belli etsem mi diye düşünüyorum ama karar veremedim :21: :21:

İstiyorsa açılır boşa heveslenme açılırsa sevinirsin. En çok istediğin şeyler hiç ummadığın anda olur bu hayatta.

belki sen yalnış anlıorsun o sana senin düşündüklerini düşünmüyor dostane düşünüyordur çok çekingen bırı diyemıyorum diger arkadaşlarınlada aynı şekilde konuşuyormuş ...

işte bu topic tam bana göre olmuş canım :)) ama sakın açılma canım sonra başkasına teklif eder üzülürsün vallaha bende öyle oldu çıldırıyorum imalar yaptı ben yavaştan aldım hep sonra ben az biraz üstüne düştüm hobaaa uzaklaştı şu an duyduğuma göre bir kzın peşinde koşuyormuş ama periyodik olarak aptal bahanelerle beni de arıyor soruyor çıldıracam vallaha öldürmem an meselesi :47:

eğer hoşlanıyorsa gelir açılır zaten gelmiyorsa belki senin ondan hoşlandığını anlayıp oyun için böyle davranıyordur çevremde böyle olaylara şahit oldum çünkü

işte bu topic tam bana göre olmuş canım :)) ama sakın açılma canım sonra başkasına teklif eder üzülürsün vallaha bende öyle oldu çıldırıyorum imalar yaptı ben yavaştan aldım hep sonra ben az biraz üstüne düştüm hobaaa uzaklaştı şu an duyduğuma göre bir kzın peşinde koşuyormuş ama periyodik olarak aptal bahanelerle beni de arıyor soruyor çıldıracam vallaha öldürmem an meselesi :47:

Aaaaa pislik mikrop erkek milleti değil mi hepsi böyle şimdi onu hiç aramama kararı ardım ne zaman böyle düşünsem sanki içine doğuyo aramaya sormaya başlıyo... dengesiz bunların hepsi valla :27::27:

eğer hoşlanıyorsa gelir açılır zaten gelmiyorsa belki senin ondan hoşlandığını anlayıp oyun için böyle davranıyordur çevremde böyle olaylara şahit oldum çünkü

Benim ondan hoşlandığımı anlaması imkansız :66: gizliden medyumluk yapıyosa ancak :1: Kıskandırmayı düşünüyorum ters teper mi acabaaa :66::66:

belki sen yalnış anlıorsun o sana senin düşündüklerini düşünmüyor dostane düşünüyordur çok çekingen bırı diyemıyorum diger arkadaşlarınlada aynı şekilde konuşuyormuş ...

Yok yok çekingn bi çocuk bu :30: Arkadaşımla şu aşk meşk olaylarıyla ilgili konuştuğunda ben kimseye açılmadım hep kızlar söyledi falan demişşş Bu kafayla daha çoook bekler o :52::52: artık pekte istemiyorum onu ama açılsın bana aylardır süren emeğim boşa gitmesinn :27:

aynıyız seninle canım kesinlikle 3 oldu yaptığı ben unutuyorum o bir yerden çıkıp hatırlatıyor kendini ama yetti artık seviyorum belkide ama hak etmiyor ki beni güvenimi kaybetti verdiğim değeri yitirdi gözümde kesinlikle :63: bak söyleleyeyim sana benimki ben susunca arıyor haber alamıyor benden çünkü ben bir arama daha bekliyorum sende bekle bence ama ben bu arama olunca susmayacam açıkçası ağzıma geleni sayacam kopsun inceldiği yerden :47:

canım diğerlerine verdiğin cevaplarıda okudum bu kadar oluur yaa çok benziyor düşüncelerimiz bende artık bıktım ama açıkçası üzüldüm diye de istiyorum gelsin açılsın koşturayım peşimden sonra da yok diyeyim ya da kafası karışsın :27:

Uzun süredir arkadaş ortamında görüştüğüm bi çocuk var davranışları hoşlanıyo gibi geliyodu başta bana diğer arkadaşlarıma da tabi. Ben ha bugün ha yarın açılır diye bekliyordum hep. Aylar aylaaar geçti tık yok :25: Yanyanayken belli ediyo ama diğer zamanlarda aramıyo sormuyo arada msj yazıyo bana yazınca aynı anda başka arkadaşlarımada msj gönderiyo amacı ne bu çocuğun anlayamadım. Belli etsin artık bişey hissetmiyosada unutayım onu :26: :26: Sizce ben mi abartıyorum? yanlış mı anlıyorum hareketlerini :27::27:

Ay şekerim daha dur aylar geçmış bızım nısanlımla ılıskımızde aynen boyle basladı 1,5 yıl sonra acılabıldı beyefendı:1: ama benımkı mesajları hep bana atardı bız ıkımız sabahlara kadar mesajlasırdık fakat bazende yabancı gıbı olurduk bende bu dengesızlıkten fena halde yıpranmıstım oluyor boyle seyler.....

Seninle dalga geçiyor :41:bir erkek senden hoşlanacakta bağlasan durmaz gelır söyler ...

unut sen onu maymun eder yoksa seni

Kızlarrrr politikamı değiştirdim şu an bana ulaşabileceği tek şey telefonum bakalım ne zaman mesal yazcak :27: baktım ki yazmıyo yapcak bişi yok aşkımı kalbime gömerim :43: ama çok istiyorum yaaaa sürünsün pislik :27::27:

doğru taktik canım kesin işe yarıyor ;) benden haber alamıyor benimki çünkü ortak arkadaş yok :)) ve el mahkum arıyor ama bişi bahane ederek :34: eskiden sürekli yoklardı beni arardı şimdi ise bahanelerle offffffff :43: keşke bahanesiz arasa sorsa :59: anlamıyorum kendimi deee onu da üzüyor ama seviyorum milleti duymuyorum resmen o da hala ilgisini kaybetmiş değil yaptıkları bunu gösteriyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum :43:

mesaj yazdıııııııııııııı :66::66: Dayanamadı sonunda ya 3 gün bekledim tam umudu kesmiştim :64: Tam umudu keseriz olmaz artık deriz bi anda arar sorar sonra aynı arayan soran olmaz :64::64:

Back
X