Selam kızlar 11 +5 im ama herkez 1.5 ayliksin felan diyor neye göre 1.5 aylık oluyorum kimisi 2 aylık diyor şu ay. hesabı beni sinir etti diyebilirim :/
Bi gun sonra uc aylik olacan canimSelam kızlar 11 +5 im ama herkez 1.5 ayliksin felan diyor neye göre 1.5 aylık oluyorum kimisi 2 aylık diyor şu ay. hesabı beni sinir etti diyebilirim :/
Bi gun sonra uc aylik olacan canim
Nedemek cnm rica edrim bsy dgl 21haftalik olubca tam bes aylik oluosun drdan bizzat duydum cnmanladım tatlım teşekkür ederim :)
Nedemek cnm rica edrim bsy dgl 21haftalik olubca tam bes aylik oluosun drdan bizzat duydum cnm
Selam kızlar 11 +5 im ama herkez 1.5 ayliksin felan diyor neye göre 1.5 aylık oluyorum kimisi 2 aylık diyor şu ay. hesabı beni sinir etti diyebilirim :/[/
QUOTE]
Bnde 4 bucuk aylikmiyim 5 aylikmiyim cozemiyorum :/
Suan besinci ayin ocindesin yani.dortbucuk ayliksin 21 haftalikken bes aylik olacanBende 18+5 im kac aylik oluyorum anlayamadn acikcasi :/
İlk bebeginse 19 hqfta 22de hissedersn ins cnm:) rabbim o günleride gostericekmi acaba bize bir an evvel bebisimi hissetmek istiyorum
Offf daha çooooookkkk varyaa sabirsizlaniyrum biran once bebisimi gormek icin can atiyorum gecmiyir bu gunler hastanede 1 hafta yattim dusuk tehlikemde varrSuan besinci ayin ocindesin yani.dortbucuk ayliksin 21 haftalikken bes aylik olacan
Önemli olan hafta hesabi zaten bende 12+2 yim şuan insanlar genelde kaç aylık diye soruyorlar evet
İlk bebeginse 19 hqfta 22de hissedersn ins cnm
Anldm gecms olsun cnm dkkat et ins o gunleri hep.beraber gorecegiz ins bekleyecegizOfff daha çooooookkkk varyaa sabirsizlaniyrum biran once bebisimi gormek icin can atiyorum gecmiyir bu gunler hastanede 1 hafta yattim dusuk tehlikemde varr((
O belli olmuyorki yaa ben 18+5 im cok net hissediyorum hareketleri gunduz bisey yokta gece yataga sirt ustu uzandigim zaman bi oraya gecio bi buraya bide habire tekme atiyo hatta dum gece tekmesinden korktum uykumdan uyandim ne oluyo diyedaha çok var desene yolun başındayiz :/
ins allah butun hamilelerin yardimcisi olsun insallah hepimiz bir avazda dogururuz sagliklaa :)Anldm gecms olsun cnm dkkat et ins o gunleri hep.beraber gorecegiz ins bekleyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?