O belli olmuyorki yaa ben 18+5 im cok net hissediyorum hareketleri gunduz bisey yokta gece yataga sirt ustu uzandigim zaman bi oraya gecio bi buraya bide habire tekme atiyo hatta dum gece tekmesinden korktum uykumdan uyandim ne oluyo diye
canım kafan karışmasın. her ay eşit günde olmadığı için artık günler diğer ayla hesaplandığı için öyle. ama şöyle oluyor.
5. hafta 1 ay
9.hafta 2 ay
13.hafta 3 ay
17. hafta 4 ay...
21. hafta 5 ay
25.hafta 6 ay
29.hafta 7 ay
33.hafta 8 ay
36-37. hafta 9 ay bitiyor.
40 hafta 10 ay (9ay +10 gün) = 280 gün yani o da 30*9 =270 +10 =280 gün
1 hafta=7gün 40 hafta =280 gün yine aynı
O yüzden dr lar ay hesabı değil hafta hesabı gidiyor. Ortalama 40 hafta ama kişiye göre değişiyor +- 2 hafta oynayabiliyor
çok sağol tatlım teşekkür ederim benimde kafamı karistiran bir internet sayfası var bu arada neden 5 hafta 1 aylık denmis normalde 4 hafta 1 ay değilmi?
:) inşallah çabuk geçer canım en azından belli etsin ben burdayım desin bazen unutuyorum hamile olduğumu keşke hemen karın belirsede anlasak..
benim ufak ufak çıkmaya basliycaksanırım..
:) inşallah çabuk geçer canım en azından belli etsin ben burdayım desin bazen unutuyorum hamile olduğumu keşke hemen karın belirsede anlasak..
benim ufak ufak çıkmaya basliycaksanırım..
saglikli olsunlarda gerusu bos benim oglusum beni biraz zorluyor ama deger .. 1 hafta once kasik agrisi ve kanamadan 1 bucuk hafta hastanede ysttim gunde 3 litre serumlar igneler haplar anca yeni yeni kendime geliyorum dusuk tehlikem var ins sag saglim aliriz bebisleri.kucagimizaa :/
Aa geçmiş olsun Birtanem umarım bebisin son ana kadar hep senle olur sağ saglim kucağına alırsın..
bende ilk haftalarda yaşadım doktor yatırdı 1 haFTA.
sonra baktık kalp atışı başlamış eve yolladı ama çok korkmustum. benim 3 4 damla leke gelmesine rağmen genede önlem amaçlı yatirildim.
dualarıM sizlerle..
saglikli olsunlarda gerusu bos benim oglusum beni biraz zorluyor ama deger .. 1 hafta once kasik agrisi ve kanamadan 1 bucuk hafta hastanede ysttim gunde 3 litre serumlar igneler haplar anca yeni yeni kendime geliyorum dusuk tehlikem var ins sag saglim aliriz bebisleri.kucagimizaa :/
Aa geçmiş olsun Birtanem umarım bebisin son ana kadar hep senle olur sağ saglim kucağına alırsın..
bende ilk haftalarda yaşadım doktor
yatırdı 1 haFTA.
sonra baktık kalp atışı başlamış eve yolladı ama çok korkmustum. benim 3 4 damla leke gelmesine rağmen genede önlem amaçlı yatirildim.
dualarıM sizlerle..
bide iyi ki leke gdigi zaman onlem alinmis benim 1 hafta leke geldi nasil olsa kan degl dedim onemseyip doktora gtmedm cahillik. Snraa kan gelmeye basladi zatn ilk leke olarak kendini gosteriyorms onlem almazsan kan geliyor
bide iyi ki leke gdigi zaman onlem alinmis benim 1 hafta leke geldi nasil olsa kan degl dedim onemseyip doktora gtmedm cahillik. Snraa kan gelmeye basladi zatn ilk leke olarak kendini gosteriyorms onlem almazsan kan geliyor