Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 tane var evet ama hafta 7 gün yani hergün döndürüp döndürüp takılmaz ki en az 14 tane olmalı ki sürekli aynı şeyler olmasın ama birileri başka fikirler berirler mi diye sordun. NE bileyim mesela siyah kesin olmalı, 15 tane yeter bir iki de özel günler için al ama, zaten çabuk yıpranıyor çok alma 20 olsun eskidikçe alırsın. Bu gibi şeyleri merak ettim
5 tane ipek eşarbim var ( onların fiyatı daha fazla )
Onun haricinde de 15 yada 20 tane vardir
Eskiden şalı çok severdim simdi normal eşarp kullaniyorum
Kullanmadiklarimi ablama verdim
Kıyafetini önce al en son eşarp al bence
Çünkü eşarbı her renkte bulmak daha kolay
Tek renk kıyafetin üzerine karışık renklerde eşarp seviyorum ben
Kıyafetinin rengi karışıksa da tek renk eşarp
Anlatabildimmi acaba :)))
Güzel fikirler evet benim düşüncem gibi. Şimdi ben iki tane düz renk bir tanr nakışlı bir desenli şal ve iki çiçekli eşarp aldım. İki üç tane de eskiden kalan şal olarak kullandığım kalın kışlıklar var ama onla her zaman olmuyor. Biraz daha alayım :)
Genelde giydiğim renklere göre alıyorum esarp ve şali o yüzden uydurma sorunum pek olmuyor.
Farklı renklerde kıyafet alıyorsam muhakkak esarp ya da şal alıyorum onun için. Sonrasında yine o renklerde üst alarak kombinlemis oluyorum.
Şalin markasına pek önem vermem benim için renk kumaşı iyi olsun yeter ama esarpta her markayı kullanamıyorum sanki yakışmıyor tutturamiyorum gibi geliyor.
Bebekten dolayı daha çok spor giyinir oldum o yüzden tek renk sallar daha hoş geliyor.
cevaplar için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak:) hazır bone-şal kullanıyor musunuz rahat ve kullanışlı mı? Hangi marka ya da kumaştan almak lazım?