Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 73 kiloyum ve 40 beden giyiyorum alt üst.Boyum 1.70. 80 kiloyken 42 beden giyiyodum.Sanırım ben de 7 kilo oynuyo bir bedende.Evlendiğimde 63 kiloydum tüm 38 bedenlere girebiliyodum.10 kilo daha vereceğim yani.
boyum 1,75 kilom tartıda 85 ama giydiğim beden 40 çok komik bi durum ama yapcak bişey yok kimse inanmıyo kiloma duyanlar şok geçiriyo![]()
169 boyunda 58 kiloyum 40 beden giyiyorum
52 kilo olup 38 beden giymek istiyorum
bekleyin ve görün en geç 2 ay sonra 52 kiloyum![]()
1.65 boyum 53 kıloyum.. 38 beden gıyınıyorum kotta 28 normal mı kızlar? 75-80 sutyen..
yani bende inanamadım doğrusu..nasıl giriyorsunuz..1.75 e 85 kilo ve 40 beden![]()
Boya göre kilomuzun ne kadar olması gerektiğini beden kitle endeksi formülünden hesaplayınca biliyoruz.peki ya beden?şimdi benim için ideal beden nedir sizce?boy:1.79 kilo 78 şuan 42 beden giyiyorum,kemiklerim iri,ben 40 bedene girermiyim 6 kilo sonrası?bedenler kaç kiloda değişir?
sizde durum nasıl?:uhm:
kimse kilomu duyunca inanmıyo hiç ama hiç göstermiyorum ama tartıda öyle çıkıyo .85 kiloya 40 beden .belki boyum uzun olduğu için olabilir kot boylarını 34 giyiyorum mesela
kimse kilomu duyunca inanmıyo hiç ama hiç göstermiyorum ama tartıda öyle çıkıyo .85 kiloya 40 beden .belki boyum uzun olduğu için olabilir kot boylarını 34 giyiyorum mesela
benim boy 161cm kilo 53 kg,
benim bel bedeni 34 kalça bedeni 38 beden,kot pantolon giyemez oldum, kemeri o derece sıkmaktan bıktım, etek giysem etrafımda kendi kendine dönüyor,bi bakıyorum arkası öne gelmiş :2: kilo verdikçe belden veriyorum kalça aynen duruyor sanki ,tip iyice bozuldu olamadım bi 36 beden, ah bu kalçam yok mu :2: