yani bende inanamadım doğrusu..nasıl giriyorsunuz..1.75 e 85 kilo ve 40 beden
1.68 boyum.. şuan 44 bol geliyor hafiften. 42 sıkıyor ama oluyor gibi.. üstüme aldığım bluz ve badiler 40 bedene düştü..
89 kiloyum şuan.. ama kiloma kimse inanmıyor.. daha zayıf ve sık duruyorum.
1,50 boyunda ve 64 kg yum.şuan 40 beden giyiyorum. bedenim orantılı ama göğüslerim biraz büyük ve boyum kısa olduğu için 40 bedenden tombul görünüyorum. 36 beden olmak istiyorum.aslında benden çok nişanlım istiyor.diyet yapıyorum ama spora yoğun iş tempomdan vakit ayıramıyorum
Arkadaşlar ben de 52 kiloyum 170 boyundayım.keten pantolonlarda 38 beden giyi,yorum ama kot pantolonda 31 giyiyorum.Normal bedenim hangisi peki? 38 mi 31 mi?:44::44:
ben de kısa boyluyum ama bende göbek ,basen,göğüs büyük olduğu için kötü duruyor
19 yaşındayım daha bedenimin tam olarak şimdi öğrendimArkadaşlar ben de 52 kiloyum 170 boyundayım.keten pantolonlarda 38 beden giyi,yorum ama kot pantolonda 31 giyiyorum.Normal bedenim hangisi peki? 38 mi 31 mi?:44::44:
benim belim ince,göbeğim de yok ama bu boyla 90 beden göğüs olunca kocaman duruyorüniversitedeyken 52 kg dum 36-38 beden giyiyordum,yine göğüslerim kocamandı.o zamanlar kendimi hiç beğenmez çok tombulum derdim.ne safmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?