Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kaç body almalıyım

red

31 mayis ~ 74
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
1.205
1
tecrübeli anneler yardım...
haziranda doğumum... mother carede indirim var çıtçıtlı bodylerden almak istiyorum. 7li paketler halinde satılıyor. 0-3 ay arası kolsuz 7li bir paket, 3-6 ay arası uzun kollu bir paket alamyı düşünüyorum. yeterli mi sizce? yoksa 0-3 ay arası yarım kollu bi paket daha mı alayım.?
bir de yeni doğan diye ayrıca bir ayrımmı var 0-3 ay arası olan büyük mü gelir?
 
canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ,bence mothercare in 0-3 ayları çok küçük oluyo prematüre bebekler için gibi ,o yüzden çok alma onlardan 7 li paket ilk günler için yeterli ,ama 3-6 ay ve 6-9 ay baya kullanırsın ,ilk aylarda çok çabuk kilo alıp büyüyorlar ve boşa gidiyor çoğu giysi ,ayrıca eğer indirim varsa patikli alt pijama da ilk 6 ay en kullanışlı şeydir ,ikili penye i,amuklu pijama takımları da çok işine yarayacak ,tulum çok alma derim ,ben tulumları ilk ay dışında kullanmadım zaten hemen küçüldü ..

0-3,yarım kol veya kolsuz 3-6 uzun kollu ,6-9 uzun kollu ve yarım kollu toplamda 15-20 tane çıtçıtlı bady yeterli ilk olarak ..dediğim gibi 0-3 ay çok alma kalır ..
 
valla bende 10 tane felan var
lazım oldukca aldırırım 0-3 ay tabi
da byüklerinden var
 
bol al güzelim küçükken çok kirletiyolar bezler tam olmuyo çiş kaka kaçıyo bide 3 5 tane şey için makinede çalışıyo bebişlerinki ayrı yıkandığı için.bende mothercare den aldım 0 3 ay ama bebiş 2840gr doğunca büyük geldiler gidip önce tnny baybi sonra yeni bebek aldım kızım şimdi 3 ayı doldurdu ben 0 3 aya yeni geçicem yani anlıyacağın bebeğin tahmini doğum kilosuna göre alışveriş yap mothercare den
 
Birer paket yeterli olur diye düşünüyorum. Yetmediği durumlar nadiren oluyor. ıstersen 10'ar adet bulundur elinde! 0-3 kısa kol, 3-6 uzun kol iyidir... Hatta 6-9 uzun kol da almalısın bence...
 
cevaplar için teşekkürler kızlar yarı yarıya indirim varmış şubat sonuna kadar dedi kız.
0-3 kısa kol
3-6 uzun kol
6-9 uzun kol almaya karar verdim. sonrasını duruma göre ayarlıcam artık.
 
bende her modelinden birer paket aldım..bir de düz beyaz çıtçıtlı atlet alım bir paket..hepsini 0-3 aylık almıştım..arkadaşım mutlaka değiştirmemi söyledi..kendisi 0-3 aylıkları 10 gün bile giydirememiş..birde bezliyoruz çocukları,alttan çıtçıtları zor bağlanıyo dedi..mothercare ürünleri çok kaliteli ama piyasaya göre gerçekten pahalı..indirimli hali bile nerdeyse 2 katı..o kadar para vermişken 1 hafta giydirip kaldırmak yazık olur..bende hepsini 6-9 aylık yaptım..onlar bile gözüme çok küçük geldi..yani 7-8 aylık bir bebeğin giyebileceğini zannetmiyorum..bence çok küçük almayın..
 
bende yeni anne olarak 0 3 ay pek alma derim zira kızıma tulumları bile olmuyor 3 6 ay aldıklarımı giydiriyorum bazen..birer paket alman yeterli.giysi olarakda aldıkalrı 3 6 ay al bence.
 
benimkilerde mothercare dendi 03 ay lıkda al tatlım penyeleri çok kaliteli ben hala giydiriyorum benim oğluş 6 aylık esnek olduğu için problem yok gerçi kimisi 3 6 ay içindi bende 20 taneden fazlaydı hepsini kullandım çok sık değiştirmek gerekiyor 1 paket de yenidoğan alabilirsin tulumlarıdanda memnunum:emir_bebek:
 
Canım selam. Öncelikle Allah kuzunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Ben kızım doğduğundan beri hep Mothercare'in badilerini kullanıyorum. O kadar leke çözücüye, deterjana girmesine rağmen hiçbirşey olmuyor. Üstelik tamamen pamuktan çok kaliteli. Helede indirim zamanına denk gelirsen harika oluyor.

Şu anda indirim var mesela. 7'li kısa kollu renkliler 32.-tl , uzun kollu renkliler 35.-tl, beyazlar ise 23.-lt. Tane hesabına vurursan kalitesine göre çok çok uygun bence.

Ben kızım doğduğunda hiç 0-3 ay almadım. 3 tane hastane çıkışı almıştım mothercare'den. Onun badileri yeterli geldi. Zaten 1 aydan sonra 3-6 aylık badileri rahatlıkla oluyor. Çok sıkı olmasıda iyi değil bence. O yüzden ben doğumdan önce 3-6 aylık kısa kollu 2 paket, 6-9 aylık kısa kollu 1 paket, 9-12 aylık kısa kollu 1 paket yine 9-12 aylık uzun kollu 1 paket almıştım. Ayaklı tulum olarak ise yine 3'lü paketlerden 3-6 aylık, 6-9 aylık ve 9-12 aylık olmak üzere 1'er paket almıştım. Bunlar beni 3 hafta öncesine kadar rahatlıkla idare etti. Artık hem ufalmaya başladıklarından 12-18 aylık olanlardan aldım. Bu arada kızım 9 aylık. Kolları biraz uzun geliyor onuda tek kat kıvırarak kullanıyorum. Zaten 1 aya oda uzun gelmemeye başlar. Demem o ki 0-3 ay sakın alma. Hastane çıkışındakiler ve 3-6 aylıklar daha ideal a.s.
 
X