Kac cocugunuz var veya kactane dusunuyorsunuz

benimde 1 oglum var 3 bucuk yaşinda ve 1 kizimda var 7 aylik ilerde 3cuyude dusunebilirim 5 cocuk isterdim hep evlenmeden once 5 e kadar yolu var

1 kizim var 6 aylik baska dusunmuyorum nedenleri maddeler halinde yazacagim.
1. Ortaligin kotu olmasi gozumun onunden ayirmayacagim icin 2 cocukla bunun cok zor olacagini dusundugum icin.
2. Geleceginden egitimden endise duydugum icin
3. Herseyin ona ait olmasi icin
4. Ilkinde yasanan heyecan bambaska 2.de bu buyuk ihtimal olmaz
5. Kizimi illa ki ihmal ederim ( sevgi azalmasi degil bu ihmal) yeni dogan bebeklede ilgilenilmesi gerekecek ve bunun ona olan zamandan calinacagini dusunuyorum
6. Kardes baglarina hic ama hic guvenmiyorum eskidenmis o.
7. Sadece kucukken oynayacaklar ama ileri de kesinlikle yasanacak seylerden biri miras kavgasi olacak ki olmayani neredeyse hic gormedim.
8. Bu zamanda herseyin maddiyatta bittigini dusundugum icin paran varsa herkes sana kardes olur paran yoksa kardesinde sirtini doner.
9. Ozel okulda egitim gormesini istiyorum ve 2 cocuga bunu saglayabilecek durumda degiliz.
10. Hamilelik lohusalik bebekle ilgilenme derken ne kendime ne esime eskisi kadar zaman ayiramiyorum ister istemez (sikayetci degilim tup bebek kizim yine olsa yine yapardim fakat 2. Yi dusunmuyorum.
ne kadar güzel anlatmışsınız. ben de sizin gibi düşünüyorum... ne bi eksik ne bi fazla ...

Bende 3 tane oğlan var
1. Doğurdum çok zor çocuk bakmak başka doğurmam diyordum 9 sene sonra 2. Yi doğurdum çok özlemiştim bebek kokusunu Anne olduğumu anladım hem kardeşsiz olmaz
2 yeter çok şükür derken hooop 1 yıl sonra hamile kaldım küçüklerin arası 18 ay.
Çok güzelmiş doğurun valla 3-4 çocuk Allah isteyen herkese versin
Aynen yaa katılıyorum sizee Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versinn sezeryan olmama ragmen 3-4 düşünüyorum

Aynen yaa katılıyorum sizee Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versinn sezeryan olmama ragmen 3-4 düşünüyorum
Bende sezaryen oldum 3. Den sonra tüpleri bağlattım çünkü her defasında daha zor oluyor
3. De mesane yırtıldı rahimde çok yapışıklık vardı 3,5 saat sürdü ameliyathane den çıkmam.
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin mutlu uzun ömürlü olsunlar inşallah

13 aylık bir kızım var bugun hamile oldugumu ogrendım:) Planlı bir gebelıkti. İkisi buyusun soyle bir liseye falan gitsinler saglık durumu el verırse 3.yle jubile yaparız:D

9 yas 5 yas ve 8 aylık oğlum var. 34 yaşındayım nasip olursa 38 de de bir tane istiyorum. 12 olur büyük ortanca 9 ufak 4 yas iyidir. Nasip belki kızım ur belki 4. Oğlum;)

Back
X