Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eehh tabi 4 cocuk dusunen gelecegi içinde kafasında bişeyler vardır doğurup doğurup atmıycaz tabikiiYap da gör dünya kaç bucak :))) ben iki taneye yetişemiyorum .birde doğurmak mesele değil ,bakımları ve gelecekleri için ne yapabileceğin mesele ..
Tam benimsin yeminle bende 3 tane var 4. Yu dusunuyorum1 kızım var 1 yaşı dolcak 2 haftaya ikinci yolda. Uzun bi ara verip sonrada 3.ve 4. Düşünyrm şmdilik:)
Ben sizin dediklerinize şu gözden bakıyorum bir iki tane olduktan sonra zaten eşinle eskisi gibi basbasa kalamıyorsun zaten bütün dünyan cocukların oluyor yani arkasından 3-4 de de bakıkır diye düşünüyorumBenim de 1 kizim var 2,5 yaşında. Ben cocugum olmadan once 3-4 isterim derdim. Ama simdi hic de öyle demiyorum. Ikinciyi belki yillar sonra yaparım ya da hic yapmam. Çok zor değil mi hanimlar? Eşinizle şööyyle bi bas basa keyif yapabiliyor musunuz? Bi başınızı dinleyebiliyor musunuz? Anne olunca tüm hayatı cocuk oluyor insanin. Ben mi keyifçiyim bilemedim ki...
sizin kaç çocuk var? benim kızım şimdi 2,5 yaşında nisbeten rahatladım diyebilirim. şimdi ikinci olsaydı yine aynı duruma düşecektim ama... yani sayı arttıkça zorluk artıyo bence. ha 1-2 ha 3-4 aynı şey değil yaniBen sizin dediklerinize şu gözden bakıyorum bir iki tane olduktan sonra zaten eşinle eskisi gibi basbasa kalamıyorsun zaten bütün dünyan cocukların oluyor yani arkasından 3-4 de de bakıkır diye düşünüyorum
Zamanın ne getireceğini bilemezsin .belki şimdi maddi olarak bir sıkıntın yoktur fakat ilerisi garanti değil ,ölüm de var .ayrıca bir kibrit çöpü yeter derler ..mala da güvenmemek lazım .herseyden önemlisi de maneviyat, 4-5 çocuğa yetebilir misin ? Artan taciz ,tecavüz olayları ..Eehh tabi 4 cocuk dusunen gelecegi içinde kafasında bişeyler vardır doğurup doğurup atmıycaz tabikii
Bende 3 tane oğlan varHANımlar merhaba kac cocugunuz var ve kac cocuk yeterlidir ben kendim3-4 cocuk düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Ben de hep 3-4 cocuk isterdim
Allaha bin şükür kizim kucağımda daha bir bucuk aylik Ama zor gecen sezeryan dogum beni o kadar etkiledi ki ikinciyi bile dusunmem sanirim artik
Zaten 3 veya 4 kez sezeryan olmak da imkansiz sanirim![]()