Kac cocugunuz var veya kactane dusunuyorsunuz

Allah nasip ettiyse olur, olmazsa da 3 tane cocugunuz varmis zaten bence stres yapmayin 4ncu olmuyor diye. Daha once konu acmistiniz sanirim hatirliyorum bunla ilgili :)
Evet açmıştım canm insallah olur olmasada nasibim bukadarmis ama insallah olur çok istiyorum cunku

HANımlar merhaba kac cocugunuz var ve kac cocuk yeterlidir ben kendim3-4 cocuk düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz
ALLAHIM başığlarsa 3 yaşında bir kızım var , gönlümden 3 çocuk geçsede 2. yaparsam kar diyorum :) çalışıyorum şartlar el vermiyor, evde olsam şimdiye 3. yolda olurdu :):) ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah...:dua::dua:

ALLAHIM başığlarsa 3 yaşında bir kızım var , gönlümden 3 çocuk geçsede 2. yaparsam kar diyorum :) çalışıyorum şartlar el vermiyor, evde olsam şimdiye 3. yolda olurdu :):) ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah...:dua::dua:
Su an ev hanımıyım ama bekarken calısırdım cocuk olmadıgı halde cok zor olurdu bi iş yeri bi de evin işi derken cok yoruluyo insan bide buna cocuk eklenirse daha da yorucudur anlıyorum sizi

Anladim canim. Esler hemfikir olunca guzel tabi. Iki taraf da kalabalik aile istiyo ve baba, anneye cocuklarin bakiminda destek oluyosa her sey daha kolay.
Ben ikinciyi bile oglum 7 yasina gelince ister oldum:) Suan 8 yasinda esim de istiyo artik :KK48:

Dogum oncesi,dogum,dogum sonrasi,cocugun iyi yetistirilmesi vs bunlari cok ince eleyip sik dokuyorum sanirim hele esim benden de fazla.
Ne guzel kocaman bi aile olucaksiniz canim.
Allah hepimizin gonlune gore versin
Bende aynı eşim sevme istediğini alma keyifli vakit geçirme ile ilgileniyor ben daha çok eğitimi iyi bir insan olmasi gelenek görenek ahlak toplum içindeki davranışlarla slakaliyim.

1 oğlum var 4 yaşında. 2. Yolda başka düşünmüyoruz :)

3 çocuğum var. biri 8 biri 4 yaşında iki oğlum ve 10 aylık bir kızım. Daha da düşünemiyorum. Allah olmayanlara versin inşallah. Sağlıklı , hayırlı...

Benim de 1 kizim var 2,5 yaşında. Ben cocugum olmadan once 3-4 isterim derdim. Ama simdi hic de öyle demiyorum. Ikinciyi belki yillar sonra yaparım ya da hic yapmam. Çok zor değil mi hanimlar? Eşinizle şööyyle bi bas basa keyif yapabiliyor musunuz? Bi başınızı dinleyebiliyor musunuz? Anne olunca tüm hayatı cocuk oluyor insanin. Ben mi keyifçiyim bilemedim ki...

Calisan anne olmak.veya maddi durum bu sorunun cevabi etkiler ben calisan bir anne olarak 2 yeter diyorum. Allah hic olmayana versin

Benim de 1 kizim var 2,5 yaşında. Ben cocugum olmadan once 3-4 isterim derdim. Ama simdi hic de öyle demiyorum. Ikinciyi belki yillar sonra yaparım ya da hic yapmam. Çok zor değil mi hanimlar? Eşinizle şööyyle bi bas basa keyif yapabiliyor musunuz? Bi başınızı dinleyebiliyor musunuz? Anne olunca tüm hayatı cocuk oluyor insanin. Ben mi keyifçiyim bilemedim ki...
Bence cok.haklisinz bende sizin gibi dusunuyrm.tabi herkes oyle dusunmuyirdur

Back
X