Doğuma Hazırlık Kaç gecelik pijama?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben bir tane pamuklu uzun kollu gecelik-sütyen-terlik-iççamaşırı -1 paket gece için olanlardan ped alıcam...annem abartma dedi nasılsa 2 gün kalıcaksın...

Son düzenleme:
Peki eve gelınce nasl olucaz acaba ? Nasıl bır ruh halı alıcak bizi onu da merak edıyorum ben. Ben de 33 haftama gırdım, annemler artık bebegın kıyafetlerını yıka utule hazırla dıyor. Kendı cantanı bebegın cantasını hazırla dıyorlar.Az kaldı kuzucugumun gelmesıne. Nasıl gecıcek dıyordum zaman ama gectı bıle :)

dimi çok çabuk geçiyor zaman doğumumuz aynı zamana denk gelecek sanırım bende 33 ün
içindeyim ben bebişimin cicişleerini yıkamaya başladım bu haftadan itibaren havalarda bozuk olduğu için ist.da dışarıyada asamıyorum evin içinde 2 günden önce kurumuyolar deli oldum zaten bit bit şeyler kısmet olursa hafta sonu ütülicem onları sonra da hastane çantamızı hazırlıcaz kısmet olursa ayy allahım hepimze hayırlı doğumlar nasip etsin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…