kaç gün ağlamam gerek?

Ilişki sürenizin yarisi kadar...
1 yilsa 6 ay
6 yilsa 3 yil
2 yilsa 1 yil
22 yilsa 11 yil
Bizzat deneyimledim.

Ama geçer... Kimini teğet gecer kimini deler geçer

İstediğiniz kadar ağlayın bir zaman sonra ağlayamayacaksınız bile. Herşey geçiyor kesinlikle zaman..

aynen sonra boşluk olur buz gibi..seneler sonra da ne salakmışım buna mı ağladım dersin

hayır sen kötü değilsin. kötü birine denk gelmişsin. aldatılma çağın en büyük sorunu. böyle bir kesim kadın ve erkek var. birbirleriyle evlenmiyorlar. gidip masumlarla evlenip sonra da birbirlerine heyecan duyup o masumları aldatıyorlar. onlar değişmez maalesef. tek şey onlara denk gelmemek için dua etmek. çünkü çok da güzel kamufle ediyorlar kendilerini. ağlaman da azalacak ama tam geçmiyor. 2 yıl oldu aklıma geldikçe sinirlenip ağıyorum ama eskisi gibi üzülmüyorum

ay bende aldatılıp terkedidim benim ev eşyalarımla kendilerine yeni bir ev açmayı bile düşünmüşler geçiyo ne ilacı kız kendine gel herşey geçiyo

Gunu saati belli degil. Herkesin fitrati ve bilgeligi vb dahilinde suresini aslinda dolayli yonden kendi belirledogi bi surec bu. Ama er veya gec gececek Allah in izniyle. Sevgiler

Aynılarını yaşadım fazla fazla inan. Anlatsam roman olur derler ya aynen öyle. Ama şu an çok çok iyim şükür. Hepsi geçiyor gidiyor merak etme.

İnsan bu durumda kırılan gururuna ağlıyor aslında, aptal durumuna düşürülmeye...
Tabikide insan incinir kırılır ağlar ama çabukta atlatmalı bu durumu yoksa yoluna devam edemez . Hep geçmişe takılı kalırsa geleceğe yön veremez insan

kötü şeyler kötü insanların başına gelir diye bir kural yok maalesef. hatta büyük ihtimal iyi biri olduğunuz bunları yaşıyorsunuz, çünkü kötü biri olsanız boş ver deyip geçmiştiniz, üzülmemiştiniz vs. ne güzel yardım da alıyorsunuz işte, zaman her şeyin ilacı inan ki.önünüze bakın kendinize yüklenmekten vaz geçtin. öyle de olsa böyle de hayat geçiyor, ben de geçmişe ve kötülere çok takılan biriyim ama düşünmekle değişmeyecek şey için bugünümü çalmak istemediğimden aklıma geldikçrie kendimi oyalayacak şeyler buluyorum.

bi gun gelecek hic aglamasaydim kesge diyeceksin. hic kimse goz yaşina deymez inan.

Bunları düşünemeyecek kadar meşgul edin kendizi. Bunlar sadece gece yatağa girdiğinizde uyuya kalana kadar aklınıza gelsin. Sonrasında azalarak yok olacak. Düşünmeye vakit bırakmayın kendinize.

Aldatildigin kişi tarafından terk edildiysen senin kendin için yapamadığını yaptığı için şükret.
Kötü biri olduğu için bazı olaylar insanların başına gelmez. Herkes kendine yakışanı yapar. Kendinizi biraz sevin. Toparlanin artık. Klasik bir söz ama çare sizsiniz. Döktüğünüz göz yaşlarına değiyor mu o insan bunu fark edin. Hadi bir çay koyun tekrar başlayın yaşamaya.

Ağlamak kötü bir şey değil. Asıl üzücü olaylar karşısında bu tür tepkiler veremiyorsanız bir sıkıntı var demektir. Ama size bir podcast önereyim gidip dinleyin daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum. Burada kelimelerim anlatmaya yetmeyebilir. Spotify Ortamlarda Satılacak Bilgi- Zor Zamanlardan Çıkarılan Dersler. Yaşadığınız her acı olay hayatınızda açtığınız başka yeni kapılar, yeni umutlar demektir. Umarım daha iyi hissedersiniz. Kendinize iyi bakın

Seni iyi anliyorum. Bende kisa bir süre önce sevgilimden ayrildim. Hergün sanki birazcik daha iyi oluyor insan. Ilk anda bende nasil gececek diye düsündüm. Hala ara ara nasil bu üzünte ve yas hissi icimden gecer diye düsünüyorum ama bende inaniyorum artik yavas yavas gececegene. Yalniz degilsin bu hislerinde. Bizde yasiyorunuz ayni seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…