- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.623
- 448
Geliyor ya. Artık ağlamaya da üzülmeye de doymuş oluyorsunuz.Bu bir sabah geliyor mu gerçekten ya ? Hep böyle diyolar ama cidden merak ediyorum
aynen sonra boşluk olur buz gibi..seneler sonra da ne salakmışım buna mı ağladım dersinBende senin gibi benzer şeylerle boğuşuyorum çok ağladım hemde nasıl inanır mısın okulda ders anlatırken bile geliyordu aglama hissiyatim. İlaçlar, alınan terapiler ise yarıyor şimdi istesemde ağlayamıyorum. Ama içimde koca bi boşluk var onu doldurmaya çalışıyorum. Her gecenin sabahı var, elbet bizlerin de çektiği bu sıkıntıların da bi sonu olacak inşallah. Hayırla sonlanır umarım iyi olur zamanla
ay bende aldatılıp terkedidim benim ev eşyalarımla kendilerine yeni bir ev açmayı bile düşünmüşler geçiyo ne ilacı kız kendine gel herşey geçiyoaldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
terapi de alıyorum.ilaç da kullanıyorum lustral.
acaba ben kötü birisi miyim o yüzden mi bu üzücü olaylar başıma geliyor
Gunu saati belli degil. Herkesin fitrati ve bilgeligi vb dahilinde suresini aslinda dolayli yonden kendi belirledogi bi surec bu. Ama er veya gec gececek Allah in izniyle. Sevgileraldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
Tabikide insan incinir kırılır ağlar ama çabukta atlatmalı bu durumu yoksa yoluna devam edemez . Hep geçmişe takılı kalırsa geleceğe yön veremez insanİnsan bu durumda kırılan gururuna ağlıyor aslında, aptal durumuna düşürülmeye...
Tabikide insan incinir kırılır ağlar ama çabukta atlatmalı bu durumu yoksa yoluna devam edemez . Hep geçmişe takılı kalırsa geleceğe yön veremez insan
bi gun gelecek hic aglamasaydim kesge diyeceksin. hic kimse goz yaşina deymez inan.aldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
İnşallah burdaki herkesin verdiği öğüt yada teselli konu sahibini toparlarKesinlikle doğru.. umarım bu arkadaş da çabuk toparlar kendini..
11aydir doymadımGeliyor ya. Artık ağlamaya da üzülmeye de doymuş oluyorsunuz.
Dediğin gibi olmasını umuyorum ve dua ediyorum.Hayırlısıyla geçecek inşallahaynen sonra boşluk olur buz gibi..seneler sonra da ne salakmışım buna mı ağladım dersin
Ağlamak kötü bir şey değil. Asıl üzücü olaylar karşısında bu tür tepkiler veremiyorsanız bir sıkıntı var demektir. Ama size bir podcast önereyim gidip dinleyin daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum. Burada kelimelerim anlatmaya yetmeyebilir. Spotify Ortamlarda Satılacak Bilgi- Zor Zamanlardan Çıkarılan Dersler. Yaşadığınız her acı olay hayatınızda açtığınız başka yeni kapılar, yeni umutlar demektir. Umarım daha iyi hissedersiniz. Kendinize iyi bakınaldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
Seni iyi anliyorum. Bende kisa bir süre önce sevgilimden ayrildim. Hergün sanki birazcik daha iyi oluyor insan. Ilk anda bende nasil gececek diye düsündüm. Hala ara ara nasil bu üzünte ve yas hissi icimden gecer diye düsünüyorum ama bende inaniyorum artik yavas yavas gececegene. Yalniz degilsin bu hislerinde. Bizde yasiyorunuz ayni seyleri.aldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?