Bende senin gibi benzer şeylerle boğuşuyorum çok ağladım hemde nasıl inanır mısın okulda ders anlatırken bile geliyordu aglama hissiyatim. İlaçlar, alınan terapiler ise yarıyor şimdi istesemde ağlayamıyorum. Ama içimde koca bi boşluk var onu doldurmaya çalışıyorum. Her gecenin sabahı var, elbet bizlerin de çektiği bu sıkıntıların da bi sonu olacak inşallah. Hayırla sonlanır umarım iyi olur zamanlaaldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
terapi de alıyorum.ilaç da kullanıyorum lustral.
Valla değmeyen biri için tek göz yaşı dökmem öylee psikolojimide bozmam , bağlanmayın kardeşim bu kadar hiç bir erkek vazgeçilmez değildiraldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
acaba ben kötü birisi miyim o yüzden mi bu üzücü olaylar başıma geliyor
Kişiden kişiye değişir.Zamanla geçecek İnşallah.aldatılma, terkedilme, yalnızlık, acı tecrübeler, içimde bir zehir gibi ağladıkça akıp gidecek gibi. durduramıyorum hıçkırıklı ağlamalarımı. ama yine de bitmiyor. kaç gün ağlamam gerek? ne zaman geçer yaşananların acısı? çok doldum çok fazla defalarca canım yandı, şans mı bu? düzelme ihtimali var mı?
acaba ben kötü birisi miyim o yüzden mi bu üzücü olaylar başıma geliyor
İnsan bu durumda kırılan gururuna ağlıyor aslında, aptal durumuna düşürülmeye...Valla değmeyen biri için tek göz yaşı dökmem öylee psikolojimide bozmam , bağlanmayın kardeşim bu kadar hiç bir erkek vazgeçilmez değildirgidene eyvallah dee toparlan yahu belki nasibinde bu kişi yoktur belki Rabbim daha iyisini karşına çıkaracak öyle düşün
Bu bir sabah geliyor mu gerçekten ya ? Hep böyle diyolar ama cidden merak ediyorumBelli bir süresi yok. Bir sabah kalkıyorsunuz hop uçuşmuş gitmiş herşey.
Zor şeyler. Yaşayan bilir. Bir zamanı yok bunun. Kişiden kişiye değişir. Ama kesin olan birşey var. O da zamanla geçiyor. Sonra dönüp bakıyorsun ve neden bu kadar üzüldüğüne ve kendini yıprattığına üzülüyorsun. Acın geçince anlıyorsun ancak bu kadar üzülmenin anlamsız olduğunu.
Ne güzel ağlayabiliyorsun. Ben hiç ağlayamamıştım mesala. Bi ağlasam geçecekti sanki ama hiç ağlayamadım. Ben ki belgesel izlerken bile ağlayan bir insandım.
Sana üzülme diyemiyorum. Biliyorum üzüleceksin. Ne zaman geçer bilemem ama emin ol geçecek.
Bu arada doya doya ağla. Ağlamak çok güzel birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?