KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!

Bir kişinin tövbe ettiğini ne acılar çektiğini bilmeden yorumlayanlara Allah düşmanımı bile korusun bu durumdan diyorum.
Valla beni vajinamla başbaşa diye okudum :olamaz: vicdan o bacım vicdan

Sevişmek bir şey değil de keşke korunsaydınız.
34 yaşında cinsellik bakımından cahil olmanız mantıksız. Bunun için illa yaşamış olmanız gerekmez. Bir kürtajınız daha varmış üstelik.
2. can gidecek yazık.

Konu sahibine lutfen aldırma lutfen lütfen diyenler var tamam da,babasız çocuk olur mu yazık gunah degil mi o çocuğa.konu sahibi ilk bebegini de aldirmis bunu da dogursa muhtemelen çöpe atar.birazda dogacak olan çocuğu düşünün.hepimiz evlat hasretiyle yanıp tutusuyoruz bende dahil.ama bu olay bambaska cahil cahil konuşmayın gözünüzü sevim adam evlenmis kaçmış napicak sanki boşanacak mi karısından?

Haa bu arada konu sahibi,ilk kurtajdan sonra yapisiklik olup adetinin azaldığını okudum üstte.muhtemelen bu kurtajindan sonra da yapisiklik daha da ilerleyecek ve belki birdaha istesende çocuğun olmayacak.bu da sana bi ceza.birlikte olmayi biliyosun ama adam gibi korunmayı bilmiyorsun vallahi pes

3 güne kadar yaşayabiliyorlarmış :)
Ama yumurta 12 saat canlı kalabiliyormuş
Aslında denk düşürüpte kazara hamile kalanlara madalya falan takılmalı :sampiyon:
Dogrudur ama herifin ben doktorum bisey olmaz demesine mi yanayim bu konu sahibinin buna inanmasina mi :)

1 ay içinde evlenmeyi geçiyorum adam kimdir necidir onu bile tanıyamazsın kaldı ki korunmasız birlikte olup hamile kalmışsın. O adam 1 ay içinde bulmamıştır evleneceği kadını merak etme muhtemelen uzun süredir nişanlı falandı. Seni de artık aile diye kimle tanıştırdı bilmiyorum muhtemelen arkandan epey gülmüşlerdir.

Adam karaktersiz ve şerefsiz evet ama sen de mantıksızsın. Geçmiş olsun. Çocuğu aldır, doğurursan hayatının kararacağı belli, ileride "Beni niye doğurdun" deme olasılığı epey yüksek. Bir de her mesajında Ella'yı kötüleyip durmuşsun. Ella tecavüz sonucu hamile kalmayı engellemek için üretilmiş bir hap, her korunmasız birlikteliğinde kafana göre alamazsın. Ayrıca 1 ay önce birlikte olduysan ne ara hamile olduğunu öğrendin? Neyse, kib.

Son düzenleme:
Kürtaj kürtaj nereye kadar çocuk aldıracaksız yazık günah değilmi ya

Herhalde aldıracak yani de
Konu sahibi sen de bi önlemini al oyuncak mı bu?
1 ay tanıdığın birinden çocuk yapılır mı

Sanıyorum ki bu adam biriyle evlenme kararı almış salon vs ayarlanmış sonra ayrılmışlar bu da gelip konu sahibini bulup evlenmeye çalışmış sonra sevişmişler filan. Baktı eskisinden yeşil ışık var ona dönüp düğünlerini yapmışlar.

Back
X