Kaç haftadan sonra düşük riski başlar?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi geceler. Düşük, hamilelik felan konuşuluyor ama merak ettiğim birşey var, döllenmeden ne kadar süre sonra düşük riski başlar? Örneğin hamile oldugumu bilmeden eşimle birlikte olursak daha varlığından haberdar olmadigim bebeğin düşme ihtimali var mıdır? :/

Bebek olursa eger ılıskıye gırmende bır problem yok yani bebege zarar vermez canım cunku o zaten korunaklı bır yerde oluyor ama zaten o asamaya gelene kadar hamıle olup olmadıgını anlarsın bence bırde eger gebelıl varsa dr kontrolunde sana ılıskıye gırıp gırmemen hakkında bılgı verır

Hamileliğin kanamalı ve agrılı gecerse düşük riskin olur. Dr ilişki için zaten söyler yada danışırsın.

20'li haftalara kadar düşük, sonrasında erken doğum riski var aslında. Yani doktorum böyle söylemişti bana.

Bebek olursa eger ılıskıye gırmende bır problem yok yani bebege zarar vermez canım cunku o zaten korunaklı bır yerde oluyor ama zaten o asamaya gelene kadar hamıle olup olmadıgını anlarsın bence bırde eger gebelıl varsa dr kontrolunde sana ılıskıye gırıp gırmemen hakkında bılgı verır
L

Anladım. Yani bu sorun olmaz demek oluyo.Aslinda bende öyle düşünüyordum fakat ilişkide zorlandigindan dolayı bebegini kaybettiğini söyleyen bi tanidigim var , onu düşündüm

Back
X