- 21 Mart 2019
- 52
- 22
- 88
- Konu Sahibi yaraligonca
-
Bu yüzden böyle düşünüyorsun. Konuşacak kimsen olmadığı için gözünde çok büyütmüşsün. Gir bi işe çalış, ortam yap,evde düşünüp durma. Yaşın küçük sanırım. Bikaç hafta unutmak için zaten az. Zamanla geçecek emin ol.arkadas vs. ortamim zaten yok..
Bir kere bile buluşmanıza izin vermediler mi? Siz sadece internette görüştüğünüz biri için mi işi bıraktınız ve şuan bu haldesiniz?
Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
abartı yok, herşey böyle bitirme sebebi buyduabartılı
Yüzünü hiç görmediğiniz biri için işinizi mi bıraktınız, gerçekten? Nasıl bir boşluktasınız bilmiyorum ama kendinizi bu kadar hırpalamanızı gerektirecek bir ilişki bile yaşamamışsınız. Ailesinin sözüyle sizden ayrılan biriyle bitmesi de isabet olmuş.
sen abartlılı yaklaşıyorsunabartı yok, herşey böyle bitirme sebebi buydu
bende bunlari söylüyorum kendi kendime ama söz geciremiyorum işte
uni. mezunuyum yaşadığım sehirde iyi bi ise girme olanağı yok, zaten çalıştığım yerde fabrika ortamiydi.. yasim 28 .. ama hic arkadasim yok ondan cok kafaya takiyorum sanirimBu yüzden böyle düşünüyorsun. Konuşacak kimsen olmadığı için gözünde çok büyütmüşsün. Gir bi işe çalış, ortam yap,evde düşünüp durma. Yaşın küçük sanırım. Bikaç hafta unutmak için zaten az. Zamanla geçecek emin ol.
hergün telefonda konuşurduk, görüntülü konuşma da yapardık.. aktabalari hep biliyordu beni, annesi babasi ile de konuştum telefonlasen abartlılı yaklaşıyorsun
ne yani yüzünü bile görmediğin biri için yüzünün gözünün ağlamaktan yara olması doğru bir yaklaşım mı
Şimdilik seni idare edecek ve kafanı dağıtacak bi iş bul yeter. İşinden çıkıp evde kimsesiz bi şekilde otururken arkadaş gelip seni bulmaz. Bak bikaç ay geçsin, hata yaptığını anlayacaksın.uni. mezunuyum yaşadığım sehirde iyi bi ise girme olanağı yok, zaten çalıştığım yerde fabrika ortamiydi.. yasim 28 .. ama hic arkadasim yok ondan cok kafaya takiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?