kac haftadir toparlanamiyorum..

arkadas vs. ortamim zaten yok..
Bu yüzden böyle düşünüyorsun. Konuşacak kimsen olmadığı için gözünde çok büyütmüşsün. Gir bi işe çalış, ortam yap,evde düşünüp durma. Yaşın küçük sanırım. Bikaç hafta unutmak için zaten az. Zamanla geçecek emin ol.

Yüzünü hiç görmediğiniz biri için işinizi mi bıraktınız, gerçekten? Nasıl bir boşluktasınız bilmiyorum ama kendinizi bu kadar hırpalamanızı gerektirecek bir ilişki bile yaşamamışsınız. Ailesinin sözüyle sizden ayrılan biriyle bitmesi de isabet olmuş.

bir-çok seyi son zamanlarda bana anlatmamaya başlamıştı.. kacmaya baslamisti.. bana söyledikleri bu.. ailesi istemiyo seni... istemiyo istemiyo telefonda söyledikleri tek sey buydu

uni. mezunuyum yaşadığım sehirde iyi bi ise girme olanağı yok, zaten çalıştığım yerde fabrika ortamiydi.. yasim 28 .. ama hic arkadasim yok ondan cok kafaya takiyorum sanirim

allah’ım akıl fikir
hiç görmediğiniz bir adam için işinizi mi bıraktınız gerçekten?
böyle de kendinize dert edindiniz?
adamın belki her şeyi yalan?
belki kendine bakmıyor, ter kokuyor, ağzı kokuyor, öpmeye tiksineceğiniz biri?
hayatınızı şekillendirmeden önce bir elle tutulur hale gelseydi ilişkiniz.
kimse yok mu etrafınızda size aklını mı kaçırdın sen diyecek?

Amacım sizi üzmek değil ama acilen iş bulup kazandığınız para ile (bulabilirseniz borç falan alın) tedavi olun
Çünkü hiç bir aklı başındaki insan asla görmediği görüşmediği biri için işinden ayrılıp da sosyal ortamından uzaklaşmaz.
Aileniz vs. Yok mu? Destek alın birilerinden bana hiç sağlıklı gelmediniz
Öte yandan adam size ayrıldığını kendi bile söylemeyecek kadar aciz birisi. Sizden önemli mi ya? Şu dünyaya bir kere geldiniz, yaşayacağınız sadece 1 ömür var. onu da şöyle insanların ayakları altında ezdirmeyin. Değer verin kendinize biraz

ne yaşadınızda telefonda bu kadar bağlandınız allah aşkına adam kaç yaşında birde engeli var demiştiniz nedir engeli. daha kendine yetemeyip ailesinin sözü ile hareket eden bir insanla hayat kurmayımı hayal etmiştiniz çok yazık gerçekten.

sen abartlılı yaklaşıyorsun
ne yani yüzünü bile görmediğin biri için yüzünün gözünün ağlamaktan yara olması doğru bir yaklaşım mı
hergün telefonda konuşurduk, görüntülü konuşma da yapardık.. aktabalari hep biliyordu beni, annesi babasi ile de konuştum telefonla

İşi bırak dedi, bıraktım nedir Allah aşkına? Bence ara kendisini, madem ayrıldık, bana iş bul, öyle git de... Engelli olabilir, esir hayatı mı yaşıyor kendisi? Öyle bir şey varsa, polise haber vermek lazım, zorla tutuluyor diye. Görüşmek isteyen insan görüşmenin yolunu bulurdu, en azından ben gelemiyorum, sen gel filan derdi. Ama görüşememenizi değil de, çalışıyor olmanı sorun edecek kadar muhteşem bir insanmış gerçekten. Sanki ekmeğini o veriyordu? İşi bıraktın, neyle geçineceksin kısmını da düşündü mü? Maaş mı bağladı sana? İşsizlik maaşı bitince ne olacaktı? Çalışacağına, ailenden harçlık almaya devam et mi dedi yoksa? Neyse, bunlar hep tecrübe. Umarım alman gerekeni alırsın. Bari ayrılmayı becerseymiş. O da fiyasko. Sence büyük bir şey mi kaybettin şimdi? Bir düşün lütfen.

uni. mezunuyum yaşadığım sehirde iyi bi ise girme olanağı yok, zaten çalıştığım yerde fabrika ortamiydi.. yasim 28 .. ama hic arkadasim yok ondan cok kafaya takiyorum sanirim
Şimdilik seni idare edecek ve kafanı dağıtacak bi iş bul yeter. İşinden çıkıp evde kimsesiz bi şekilde otururken arkadaş gelip seni bulmaz. Bak bikaç ay geçsin, hata yaptığını anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…