kac haftadir toparlanamiyorum..

Ya gerçekten sizi hiç mi akıl veren yok etraftan ya da siz hiç mi düşünmüyorsunuz? Bir kere bile görmediğiniz adam için işi bırakıyorsunuz. Şu zamanda herkes iş ararken...

2
Kaç yaşındasınız? Eğitim durumunuz ne? Sizin bir an evvel oyalanacak birşey bulmanız gerek. İş bulun
yillik myo bitirdim, yasim 28 .. bulunduğum sehirde 4 yil okuyanlar bile iyi bi is bulamiyo.. vasiflik iscilik gerektiren isler var sadece onlara bile iskur ile aliyolar gecici

İşinizi bırakmakla en büyük hatayı yapmışsınız.
Bence hemen bir işe girmeye çalışın
Evde öylece oturdukca daha çok kurar ve unutamazsıniz
Çevre ve arkadaş edinmelisiniz.
Bunun gerçekten bir ilişki olmadığini kendinize sürekli hatirlatin
Onu hayatınızın merkezine oturtursaniz tabiki bu kadar acı çekersiniz
Ondan bağımsız bir hayatınız olmali.
Kafanıza daha çok yatan birini illaki yüz yüze görüşerek bulursunuz.
O kişide de bu hataları yapmayın.

ilk baslarda bana cok ilgi gosyeriyordu.. ondan galiba ilk aylarda hergun saatlerce telefonda görüşürdük.. ilgi gösteren kimse yok bana, ailemde fazla ilgilenmez.. hep bu yüzden boslukta kalmak yüzünden

tesekkur ederim, yalniz kaldığım icin ona bu kadar baglandim bende farkindayim, kafalarimiz da uyusuyordu ondan galiba bu iş olacak gibi baktim ama gelmedi beni görmeye, zaten bende internetten iliski bulmaya güvenmezdim ama ilk aylarda hergun saatlerce konuşunca falan yanlis düşünüyorum diye düşündüm, büyük ihtimal o da bosluktaydi benle gecirdi bu zamani, sikilinca da birakti

koltuk değnekleri ile yürüyor. ama ben kesinlikle insanlarin engeline vs. takılmayacak karakterde biriyim ...ailesi d3 engelli oldugu icin cok üstüne düşüp işlerine karisiyor ondan.. sözde koruyolar

koltuk değnekleri ile yürüyor. ama ben kesinlikle insanlarin engeline vs. takılmayacak karakterde biriyim ...ailesi d3 engelli oldugu icin cok üstüne düşüp işlerine karisiyor ondan.. sözde koruyolar
işte bende bunun için sordum engeli ne diye genelde çocuğu engelli olan aileler belli bir yaşada gelse çok korumacı davranıyorlar her istediğini yapıyorlar ve neticede özgüvensiz bir birey yetişiyor. bence olmaz canım üzme kendini ve unutmaya çalış

Neden sevgiliniz size soyledıgım için işi bırakıyorsunuz. İşte en azından oyalanırdınız. Farklı aktivitelere katılın. Mesela belediyelerin kursları oluyor ücretsiz oralara gidin. Bol bol yürüyüş yapın. Romantik film ve müzıklerden uzak durun

Belki de boyle biri hiç yok. Adamı gormemişsiniz bile. Kim bilir ne yalanlar atmıştır ruhunuz duymamıstır.

Ne kadar konuştunuz ?

Çoğu arkadaşa katılıyorum . Adamın söylediği çoğu şey yalan bile olabilir. Daha fazla oyalanmadan bitmesi iyi olmuş . Boşluktan dolayi yeni bir hata yapmayın. Biraz zaman lazım.

Görüşmediğiniz halde bu kadar bağlanmanız aileyi de, adamı da korkutmuş olabilir.
yeni tanıştığımız zaman hep o evlilik konusunu söyler dururdu, ben bi birbirimizi tanıyalım derdim.. gitgide o evlilik konusunu acmamaya başladı.. ailesi ona kendi buldugu bi kizla evlendirmeyi düşünüyor bildiğim kadariyla, ben engelli olmadığım icin herkes o kız seni bırakır diye akıl veriyordu bana kalirsa.. zaten baslangicta evlilik konusunu o açmış ailesine.. benim dedigim gibi agirdan giyseydik böyle olmazdu..birde ailesi ile iletisimi yok hep tartisma halindeler kac kere telefonla duydum, cok cocuk muamelesi yapiyolar ona

Canım, ben de bir engelli çocuk annesiyim.

Yazacaklarımı bunu göz önünde bulundurarak oku. Karşındaki insanın engel durumu nedir? Neden ailesine bu denli bağlı yaşayan birisi? Engeli çok ağır bir engel mi?

Ailesi ağır bir engeli varsa bu yüzden istememiş olabilir. İnternetten tanıştığın birini sevebilirsin. Engelli de olsa onunla görüşebilirsin ama ağır bir engeli varsa bunu zamanla kaldıramayabilirsin. Bugün seversin, yarın vazgeçebilirsin. Ailesi olarak o insanlar bunları düşünmek zorunda. Çalışmasına engel olacak bir engel mi? Nedir yani?

Benim bile çok bunaldığım zamanlar oluyor. Yük değil bana asla, yük olacak bir engeli de yok ama bazen psikolojik olarak yoruluyorsun.

Hiç tanımadığın bir insan için işi bırakman... neden işi bırakmanı istedi? Mantıklı değil kıskançlık falan.

Sanal sevgili için işten ayrılıyorsanız malesef bu bunalım az bile. Kocanız ayrıl dese ayrılmamanız lazımken neden tanımadığınız kişi için hayatınızı kaydırırsınız?

Hiç görmediniz, sizden başkası aracılığıyla ayrıldı, işten çıktınız. E hak etmişsiniz başınıza gelenleri. Bu kadar mı yokluktaydınız?

Siz babası hakkında ne demişsiniz ve bunu nerden biliyorlar ki ? Birine bu kadar bağlanmayın lütfen kendinize yazık edersiniz
annesi ile iki kez telefonda görüştüm, cok iyiydi,
yaşım küçük degil sadece tutunacak bir dalım yoktu

Sanal sevgili için işten ayrılıyorsanız malesef bu bunalım az bile. Kocanız ayrıl dese ayrılmamanız lazımken neden tanımadığınız kişi için hayatınızı kaydırırsınız?
iş dediğim zaten vasıfsız olarak çalıştığım siradan bi isyeriydi, eğitimine göre bulunduğum sehirde is bulamiyorum zaten.. tanimadiginiz kişi dediniz ama ben çok baglanmistim ona hep boslukta olduğumdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…