- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.945
- 1.123
- Konu Sahibi yaraligonca
-
insallah, tesekkur ederim moral verdiginiz icinŞimdilik seni idare edecek ve kafanı dağıtacak bi iş bul yeter. İşinden çıkıp evde kimsesiz bi şekilde otururken arkadaş gelip seni bulmaz. Bak bikaç ay geçsin, hata yaptığını anlayacaksın.
yillik myo bitirdim, yasim 28 .. bulunduğum sehirde 4 yil okuyanlar bile iyi bi is bulamiyo.. vasiflik iscilik gerektiren isler var sadece onlara bile iskur ile aliyolar geciciKaç yaşındasınız? Eğitim durumunuz ne? Sizin bir an evvel oyalanacak birşey bulmanız gerek. İş bulun
ilk baslarda bana cok ilgi gosyeriyordu.. ondan galiba ilk aylarda hergun saatlerce telefonda görüşürdük.. ilgi gösteren kimse yok bana, ailemde fazla ilgilenmez.. hep bu yüzden boslukta kalmak yüzündenİnternetten tanıştığın, bir kez bile görmediğin biri için mi bu kadar acı çekiyorsun? Bence boşluktasın, seni sevecek, değer verecek biri çıkacak karşına. Kendini bu kadar harap etme. Yazık değil mi bu günlerine.
tesekkur ederim, yalniz kaldığım icin ona bu kadar baglandim bende farkindayim, kafalarimiz da uyusuyordu ondan galiba bu iş olacak gibi baktim ama gelmedi beni görmeye, zaten bende internetten iliski bulmaya güvenmezdim ama ilk aylarda hergun saatlerce konuşunca falan yanlis düşünüyorum diye düşündüm, büyük ihtimal o da bosluktaydi benle gecirdi bu zamani, sikilinca da biraktiİşinizi bırakmakla en büyük hatayı yapmışsınız.
Bence hemen bir işe girmeye çalışın
Evde öylece oturdukca daha çok kurar ve unutamazsıniz
Çevre ve arkadaş edinmelisiniz.
Bunun gerçekten bir ilişki olmadığini kendinize sürekli hatirlatin
Onu hayatınızın merkezine oturtursaniz tabiki bu kadar acı çekersiniz
Ondan bağımsız bir hayatınız olmali.
Kafanıza daha çok yatan birini illaki yüz yüze görüşerek bulursunuz.
O kişide de bu hataları yapmayın.
koltuk değnekleri ile yürüyor. ama ben kesinlikle insanlarin engeline vs. takılmayacak karakterde biriyim ...ailesi d3 engelli oldugu icin cok üstüne düşüp işlerine karisiyor ondan.. sözde koruyolarne yaşadınızda telefonda bu kadar bağlandınız allah aşkına adam kaç yaşında birde engeli var demiştiniz nedir engeli. daha kendine yetemeyip ailesinin sözü ile hareket eden bir insanla hayat kurmayımı hayal etmiştiniz çok yazık gerçekten.
işte bende bunun için sordum engeli ne diye genelde çocuğu engelli olan aileler belli bir yaşada gelse çok korumacı davranıyorlar her istediğini yapıyorlar ve neticede özgüvensiz bir birey yetişiyor. bence olmaz canım üzme kendini ve unutmaya çalışkoltuk değnekleri ile yürüyor. ama ben kesinlikle insanlarin engeline vs. takılmayacak karakterde biriyim ...ailesi d3 engelli oldugu icin cok üstüne düşüp işlerine karisiyor ondan.. sözde koruyolar
Belki de boyle biri hiç yok. Adamı gormemişsiniz bile. Kim bilir ne yalanlar atmıştır ruhunuz duymamıstır.iyi günler kardeşlerim.. benim durumum cok kötü kac haftadir sevdiğimi unutamiyorum, uyanıkken onu düşünüyorum hep, uyurken de hep rüyalarımda onu görüyorum.. bana bi teselli verin lütfen.. sevdiğim adam ile internetten tanıştık kendisi engelliydi, ama bunu hiç sorun etmedim, ailesi hep karşı cikti ilişkimize, bir kere olsun bulusmamiza izin vermediler, o da cok mucadele verdi ama sonunda pes etti, terketti beni...
ayrilmayi kendisi bile söylemedi akrabalarından birileri aradı beni ve ayrilmak istediğini söylediler 3 hafta önce.. bir daha sesini duymadım.. o günden sonra da kendime gelemedim zaten, ağlamaktan burnum, göz kenarlarim yara oldu.. ailesinin beni istememe sebebi ise akrabasının söylediğine göre internetten tanıştığımız icin ve ikinci sebepte ben sözde babasına kötü birseyler soylemisim telefonda, böyle birsey kesinlikle yok, zaten sevdiğime de kac defa söyledim bunu, o da inanmadi babasina..
zaten o ne istediyse yapmaya çalıştım, işten ayril dedi ayrildim, calismani istemiyorum dedi işe girmedim issizlik maasi ile idare ettim, hala da işsizim.. arkadas vs. ortamim zaten yok.. yani ne derse yaptim ondan daha cok sevdim ama boyle bi başına yolun yarisinda kaldim.. kimseye inancım da kalmadi artik hayat boş gibi geliyo bana.. derdimi anlatacak kimsem yok, buradan da bi teselli istiyorum sizden çünkü gercekten cok yalniz hissediyorum kendimi.....
Ne kadar konuştunuz ?koltuk değnekleri ile yürüyor. ama ben kesinlikle insanlarin engeline vs. takılmayacak karakterde biriyim ...ailesi d3 engelli oldugu icin cok üstüne düşüp işlerine karisiyor ondan.. sözde koruyolar
yeni tanıştığımız zaman hep o evlilik konusunu söyler dururdu, ben bi birbirimizi tanıyalım derdim.. gitgide o evlilik konusunu acmamaya başladı.. ailesi ona kendi buldugu bi kizla evlendirmeyi düşünüyor bildiğim kadariyla, ben engelli olmadığım icin herkes o kız seni bırakır diye akıl veriyordu bana kalirsa.. zaten baslangicta evlilik konusunu o açmış ailesine.. benim dedigim gibi agirdan giyseydik böyle olmazdu..birde ailesi ile iletisimi yok hep tartisma halindeler kac kere telefonla duydum, cok cocuk muamelesi yapiyolar onaGörüşmediğiniz halde bu kadar bağlanmanız aileyi de, adamı da korkutmuş olabilir.
Sanal sevgili için işten ayrılıyorsanız malesef bu bunalım az bile. Kocanız ayrıl dese ayrılmamanız lazımken neden tanımadığınız kişi için hayatınızı kaydırırsınız?iyi günler kardeşlerim.. benim durumum cok kötü kac haftadir sevdiğimi unutamiyorum, uyanıkken onu düşünüyorum hep, uyurken de hep rüyalarımda onu görüyorum.. bana bi teselli verin lütfen.. sevdiğim adam ile internetten tanıştık kendisi engelliydi, ama bunu hiç sorun etmedim, ailesi hep karşı cikti ilişkimize, bir kere olsun bulusmamiza izin vermediler, o da cok mucadele verdi ama sonunda pes etti, terketti beni...
ayrilmayi kendisi bile söylemedi akrabalarından birileri aradı beni ve ayrilmak istediğini söylediler 3 hafta önce.. bir daha sesini duymadım.. o günden sonra da kendime gelemedim zaten, ağlamaktan burnum, göz kenarlarim yara oldu.. ailesinin beni istememe sebebi ise akrabasının söylediğine göre internetten tanıştığımız icin ve ikinci sebepte ben sözde babasına kötü birseyler soylemisim telefonda, böyle birsey kesinlikle yok, zaten sevdiğime de kac defa söyledim bunu, o da inanmadi babasina..
zaten o ne istediyse yapmaya çalıştım, işten ayril dedi ayrildim, calismani istemiyorum dedi işe girmedim issizlik maasi ile idare ettim, hala da işsizim.. arkadas vs. ortamim zaten yok.. yani ne derse yaptim ondan daha cok sevdim ama boyle bi başına yolun yarisinda kaldim.. kimseye inancım da kalmadi artik hayat boş gibi geliyo bana.. derdimi anlatacak kimsem yok, buradan da bi teselli istiyorum sizden çünkü gercekten cok yalniz hissediyorum kendimi.....
annesi ile iki kez telefonda görüştüm, cok iyiydi,Siz babası hakkında ne demişsiniz ve bunu nerden biliyorlar ki ? Birine bu kadar bağlanmayın lütfen kendinize yazık edersiniz
yaşım küçük degil sadece tutunacak bir dalım yoktuBu yüzden böyle düşünüyorsun. Konuşacak kimsen olmadığı için gözünde çok büyütmüşsün. Gir bi işe çalış, ortam yap,evde düşünüp durma. Yaşın küçük sanırım. Bikaç hafta unutmak için zaten az. Zamanla geçecek emin ol.
iş dediğim zaten vasıfsız olarak çalıştığım siradan bi isyeriydi, eğitimine göre bulunduğum sehirde is bulamiyorum zaten.. tanimadiginiz kişi dediniz ama ben çok baglanmistim ona hep boslukta olduğumdan dolayiSanal sevgili için işten ayrılıyorsanız malesef bu bunalım az bile. Kocanız ayrıl dese ayrılmamanız lazımken neden tanımadığınız kişi için hayatınızı kaydırırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?