- 21 Mart 2019
- 52
- 22
- 88
- Konu Sahibi yaraligonca
-
degil ama ben cok bağlanmıştım, daha önce bu kadar ilgi görmemiştim kimseden, görüntülü konusma, telefon konuşması hep yapardik sadece yüzyüze bulusamadiksen abartlılı yaklaşıyorsun
ne yani yüzünü bile görmediğin biri için yüzünün gözünün ağlamaktan yara olması doğru bir yaklaşım mı
evet çok büyük yokluktaydim, ne arkadaşım var ne ailem benle ilgiliHiç görmediniz, sizden başkası aracılığıyla ayrıldı, işten çıktınız. E hak etmişsiniz başınıza gelenleri. Bu kadar mı yokluktaydınız?
Bir insanın her söylediğini böyle sorgulamaksızın yaparsanız onun için kıymetiniz kalmaz tabii. Çıkarılacak dersleriniz varmış, bu ilişkiden bunları çıkarıp yaşananları ardınızda bırakmanın zamanı gelmiş. Hayatınızı yeniden düzene sokmaya odaklanın. Yoğun bir çaba gerektirecek. Uğraşırken onu düşünmeye vaktiniz kalmayacaktır.zaten o ne istediyse yapmaya çalıştım, işten ayril dedi ayrildim, calismani istemiyorum dedi işe girmedim issizlik maasi ile idare ettim, hala da işsizim.. arkadas vs. ortamim zaten yok.. yani ne derse yaptim ondan daha cok sevdim ama boyle bi başına yolun yarisinda kaldim.. kimseye inancım da kalmadi artik hayat boş gibi geliyo bana.. derdimi anlatacak kimsem yok, buradan da bi teselli istiyorum sizden çünkü gercekten cok yalniz hissediyorum kendimi.....
Ama tanımıyorsunuz. Evli mi bekar mı kaç kişi ile konuştu bilmiyorsunuz. Nasıl yemek yer, kalabalığa karışınca size nasıl davranır, bunları görmediniz. Sanalda size kendini nasıl sunduysa öyle Sevdiniz onu. Belki de sırf siz etkilenin kendini epey başka tanıttı. Nasıl bu kadar üzülürsünüz tanımadığınız biri içiniş dediğim zaten vasıfsız olarak çalıştığım siradan bi isyeriydi, eğitimine göre bulunduğum sehirde is bulamiyorum zaten.. tanimadiginiz kişi dediniz ama ben çok baglanmistim ona hep boslukta olduğumdan dolayi
Aynen hiç inandırıcı değilEksik bir şeyler var sanki. Anlattığınız kadarıyla mantıklı hiç bir şey yok konuda.
4 yıl üniversite okuyup da iş bulamayanların olduğu yerde siz iş bulmuş çalışıyorken sanal ortamda tanıştığınız adamın lafıyla o işi bıraktınız!!!! Kusura bakmayın bu gerçekse eğer siz bu hayatta daha çooookkkk ezilir üzülürsünüz, akıl var mantık var kimin lafıyla işten çıkılır, işten çık diyen de kim oluyor hem, eş değil, abi değil, baba değil. Böyle kalırsınız ortada....2
yillik myo bitirdim, yasim 28 .. bulunduğum sehirde 4 yil okuyanlar bile iyi bi is bulamiyo.. vasiflik iscilik gerektiren isler var sadece onlara bile iskur ile aliyolar gecici
bazı atladigim önemsiz seyler de var ama durum aynen böyle ben kısa kestimEksik bir şeyler var sanki. Anlattığınız kadarıyla mantıklı hiç bir şey yok konuda.
iş dediğim zaten fabrika işiydi, çok kıskanıyordu ve öyle bir yerde çalışmamım kendime haksızlık olduğuna inandırmıştı beni.. ben zaten işimi kaybettim diye üzülüyorum diye birsey demedim, onun istemediği seyleri yaptım diye anlattım4 yıl üniversite okuyup da iş bulamayanların olduğu yerde siz iş bulmuş çalışıyorken sanal ortamda tanıştığınız adamın lafıyla o işi bıraktınız!!!! Kusura bakmayın bu gerçekse eğer siz bu hayatta daha çooookkkk ezilir üzülürsünüz, akıl var mantık var kimin lafıyla işten çıkılır, işten çık diyen de kim oluyor hem, eş değil, abi değil, baba değil. Böyle kalırsınız ortada....
Nasıl yani hiç görüşmediniz ama işten ayrıl dedi diye ayrıldınız öyle mi. Ruh halinizde bir problem var benceiyi günler kardeşlerim.. benim durumum cok kötü kac haftadir sevdiğimi unutamiyorum, uyanıkken onu düşünüyorum hep, uyurken de hep rüyalarımda onu görüyorum.. bana bi teselli verin lütfen.. sevdiğim adam ile internetten tanıştık kendisi engelliydi, ama bunu hiç sorun etmedim, ailesi hep karşı cikti ilişkimize, bir kere olsun bulusmamiza izin vermediler, o da cok mucadele verdi ama sonunda pes etti, terketti beni...
ayrilmayi kendisi bile söylemedi akrabalarından birileri aradı beni ve ayrilmak istediğini söylediler 3 hafta önce.. bir daha sesini duymadım.. o günden sonra da kendime gelemedim zaten, ağlamaktan burnum, göz kenarlarim yara oldu.. ailesinin beni istememe sebebi ise akrabasının söylediğine göre internetten tanıştığımız icin ve ikinci sebepte ben sözde babasına kötü birseyler soylemisim telefonda, böyle birsey kesinlikle yok, zaten sevdiğime de kac defa söyledim bunu, o da inanmadi babasina..
zaten o ne istediyse yapmaya çalıştım, işten ayril dedi ayrildim, calismani istemiyorum dedi işe girmedim issizlik maasi ile idare ettim, hala da işsizim.. arkadas vs. ortamim zaten yok.. yani ne derse yaptim ondan daha cok sevdim ama boyle bi başına yolun yarisinda kaldim.. kimseye inancım da kalmadi artik hayat boş gibi geliyo bana.. derdimi anlatacak kimsem yok, buradan da bi teselli istiyorum sizden çünkü gercekten cok yalniz hissediyorum kendimi.....
Aslında denecek çok şey olabilir ama sizi üzmek istemiyorum, bir daha böyle yanlış kararlar vermeyin önemli konularda kimsenin etkisi altında kalarak kararlar vermeyiniş dediğim zaten fabrika işiydi, çok kıskanıyordu ve öyle bir yerde çalışmamım kendime haksızlık olduğuna inandırmıştı beni.. ben zaten işimi kaybettim diye üzülüyorum diye birsey demedim, onun istemediği seyleri yaptım diye anlattım
görüşme için tarih ayarlamıştık bu tarih işten çıkmadan bir ay öncesiydi.. iş konusuna gelince öyle aranıp da bulunmayacak bir iş değil... basit sıradan bi fabrika işi, zaten ayrılmamı istemesi de mesaisi çok oluyordu ve o tarz yerlerde çalışan insanlardan beni çok kıskanıyordu..kaç kere ısrar etti sen oralara layık değilsin diye, yasadığı sehir daha gelişmiş bir yerdi, evlenince oradan bi iş bulacaktı bana ...Nasıl yani hiç görüşmediniz ama işten ayrıl dedi diye ayrıldınız öyle mi. Ruh halinizde bir problem var bence
neyi abarttım? gerçek bu hem neden abartayım?abartılı
nasıl bir boşluktayım? şöyle anlatayım, arkadaş ortamım yok, ailem de özellikle babam hiç ilgi göstermez benim bi sorunum derdim varmı diye...bu kadar hırpalandım çünkü o sevdiğim kişiden başka konuştuğum benle ilgilenen kimse yoktu..o da bırakınca yapayalnız kalmış hissediyorum..Yüzünü hiç görmediğiniz biri için işinizi mi bıraktınız, gerçekten? Nasıl bir boşluktasınız bilmiyorum ama kendinizi bu kadar hırpalamanızı gerektirecek bir ilişki bile yaşamamışsınız. Ailesinin sözüyle sizden ayrılan biriyle bitmesi de isabet olmuş.
8 ayNe kadar konuştunuz ?
Yav hayret ediyorum yarın kocanız çalışma dese kıyameti koparırsınız bir evin içinde hiçbirşeyin olmayan bir adam için , ustelik hiç görmediğin biri için ne diye işten çıkarsın ne bileyim bende çok büyük birşey var sanmistimiyi günler kardeşlerim.. benim durumum cok kötü kac haftadir sevdiğimi unutamiyorum, uyanıkken onu düşünüyorum hep, uyurken de hep rüyalarımda onu görüyorum.. bana bi teselli verin lütfen.. sevdiğim adam ile internetten tanıştık kendisi engelliydi, ama bunu hiç sorun etmedim, ailesi hep karşı cikti ilişkimize, bir kere olsun bulusmamiza izin vermediler, o da cok mucadele verdi ama sonunda pes etti, terketti beni...
ayrilmayi kendisi bile söylemedi akrabalarından birileri aradı beni ve ayrilmak istediğini söylediler 3 hafta önce.. bir daha sesini duymadım.. o günden sonra da kendime gelemedim zaten, ağlamaktan burnum, göz kenarlarim yara oldu.. ailesinin beni istememe sebebi ise akrabasının söylediğine göre internetten tanıştığımız icin ve ikinci sebepte ben sözde babasına kötü birseyler soylemisim telefonda, böyle birsey kesinlikle yok, zaten sevdiğime de kac defa söyledim bunu, o da inanmadi babasina..
zaten o ne istediyse yapmaya çalıştım, işten ayril dedi ayrildim, calismani istemiyorum dedi işe girmedim issizlik maasi ile idare ettim, hala da işsizim.. arkadas vs. ortamim zaten yok.. yani ne derse yaptim ondan daha cok sevdim ama boyle bi başına yolun yarisinda kaldim.. kimseye inancım da kalmadi artik hayat boş gibi geliyo bana.. derdimi anlatacak kimsem yok, buradan da bi teselli istiyorum sizden çünkü gercekten cok yalniz hissediyorum kendimi.....
sevdiğim kişinin engeli öyle ağır değil, çalışıyor, işi iyi rahat.. yürüyor, araç kullanıyor, kullandığı sadece koltuk değneği başka bi kötü durumu yok, ben gönderiği videoda gördüm nasıl yürüdüğünü, yaşı da küçük değil, 35 ini çoktan geçti,Canım, ben de bir engelli çocuk annesiyim.
Yazacaklarımı bunu göz önünde bulundurarak oku. Karşındaki insanın engel durumu nedir? Neden ailesine bu denli bağlı yaşayan birisi? Engeli çok ağır bir engel mi?
Ailesi ağır bir engeli varsa bu yüzden istememiş olabilir. İnternetten tanıştığın birini sevebilirsin. Engelli de olsa onunla görüşebilirsin ama ağır bir engeli varsa bunu zamanla kaldıramayabilirsin. Bugün seversin, yarın vazgeçebilirsin. Ailesi olarak o insanlar bunları düşünmek zorunda. Çalışmasına engel olacak bir engel mi? Nedir yani?
Benim bile çok bunaldığım zamanlar oluyor. Yük değil bana asla, yük olacak bir engeli de yok ama bazen psikolojik olarak yoruluyorsun.
Hiç tanımadığın bir insan için işi bırakman... neden işi bırakmanı istedi? Mantıklı değil kıskançlık falan.
babası ile telefonda görüştüm, hiç saygısızlık da yapmadım, hatta bende içimden size baba demek geliyor dedim ama onun sesi çok sertti... çalışıyor musun diye sordu bende çalışıyordum ama oğlunuz istediği için bıraktım dedim sözüm bitmeye kalmadan bizde kadınlar çalışmaz, ev hanımı olacaksın dedi, bende peki dedim karşı çıkacak birsey söylemedim... ancak babası ona anlatırken farklı anlatmış, ben özgürlüme düşkünüm falan demişim .... o da inanmadı babasına zaten ama ailesi çok sert, dediğim dedik kişilerSiz babası hakkında ne demişsiniz ve bunu nerden biliyorlar ki ? Birine bu kadar bağlanmayın lütfen kendinize yazık edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?