kac haftadir toparlanamiyorum..

değil ama
sen abartlılı yaklaşıyorsun
ne yani yüzünü bile görmediğin biri için yüzünün gözünün ağlamaktan yara olması doğru bir yaklaşım mı
degil ama ben cok bağlanmıştım, daha önce bu kadar ilgi görmemiştim kimseden, görüntülü konusma, telefon konuşması hep yapardik sadece yüzyüze bulusamadik

Bir insanın her söylediğini böyle sorgulamaksızın yaparsanız onun için kıymetiniz kalmaz tabii. Çıkarılacak dersleriniz varmış, bu ilişkiden bunları çıkarıp yaşananları ardınızda bırakmanın zamanı gelmiş. Hayatınızı yeniden düzene sokmaya odaklanın. Yoğun bir çaba gerektirecek. Uğraşırken onu düşünmeye vaktiniz kalmayacaktır.

Ama tanımıyorsunuz. Evli mi bekar mı kaç kişi ile konuştu bilmiyorsunuz. Nasıl yemek yer, kalabalığa karışınca size nasıl davranır, bunları görmediniz. Sanalda size kendini nasıl sunduysa öyle Sevdiniz onu. Belki de sırf siz etkilenin kendini epey başka tanıttı. Nasıl bu kadar üzülürsünüz tanımadığınız biri için

2

yillik myo bitirdim, yasim 28 .. bulunduğum sehirde 4 yil okuyanlar bile iyi bi is bulamiyo.. vasiflik iscilik gerektiren isler var sadece onlara bile iskur ile aliyolar gecici
4 yıl üniversite okuyup da iş bulamayanların olduğu yerde siz iş bulmuş çalışıyorken sanal ortamda tanıştığınız adamın lafıyla o işi bıraktınız!!!! Kusura bakmayın bu gerçekse eğer siz bu hayatta daha çooookkkk ezilir üzülürsünüz, akıl var mantık var kimin lafıyla işten çıkılır, işten çık diyen de kim oluyor hem, eş değil, abi değil, baba değil. Böyle kalırsınız ortada....

iş dediğim zaten fabrika işiydi, çok kıskanıyordu ve öyle bir yerde çalışmamım kendime haksızlık olduğuna inandırmıştı beni.. ben zaten işimi kaybettim diye üzülüyorum diye birsey demedim, onun istemediği seyleri yaptım diye anlattım

Nasıl yani hiç görüşmediniz ama işten ayrıl dedi diye ayrıldınız öyle mi. Ruh halinizde bir problem var bence

Aslında denecek çok şey olabilir ama sizi üzmek istemiyorum, bir daha böyle yanlış kararlar vermeyin önemli konularda kimsenin etkisi altında kalarak kararlar vermeyin

Nasıl yani hiç görüşmediniz ama işten ayrıl dedi diye ayrıldınız öyle mi. Ruh halinizde bir problem var bence
görüşme için tarih ayarlamıştık bu tarih işten çıkmadan bir ay öncesiydi.. iş konusuna gelince öyle aranıp da bulunmayacak bir iş değil... basit sıradan bi fabrika işi, zaten ayrılmamı istemesi de mesaisi çok oluyordu ve o tarz yerlerde çalışan insanlardan beni çok kıskanıyordu..kaç kere ısrar etti sen oralara layık değilsin diye, yasadığı sehir daha gelişmiş bir yerdi, evlenince oradan bi iş bulacaktı bana ...

nasıl bir boşluktayım? şöyle anlatayım, arkadaş ortamım yok, ailem de özellikle babam hiç ilgi göstermez benim bi sorunum derdim varmı diye...bu kadar hırpalandım çünkü o sevdiğim kişiden başka konuştuğum benle ilgilenen kimse yoktu..o da bırakınca yapayalnız kalmış hissediyorum..

Simdi ki yoğun acın zamanla gececek bunu düsün.. iş bul, arkadaş bul.. boşken tabiki de aklından cıkmaz

Yav hayret ediyorum yarın kocanız çalışma dese kıyameti koparırsınız bir evin içinde hiçbirşeyin olmayan bir adam için , ustelik hiç görmediğin biri için ne diye işten çıkarsın ne bileyim bende çok büyük birşey var sanmistim

Yazik etmeyin kendinize ya,baska biri icin işinizi birakmak nedir ya..siz boyle taviz verirseniz kabak gibide ortada kalırsınız siz erkekleri ne sanıyorsunuz ya deger,kadir kiymet bilen bireyler falan mi ? Artik bence kadinlar olarak akillanma vaktimiz geldi deeee geçiyor bile.

Birde ne kadar görüntülü konussaniz da ne kadar telefona irtibat halinde olsaniz da kokusunu duymadiginiz,yuzunun detaylarini bilmediğiniz,belki cok cok farkli o gördüğünüzden..ya ne bilim bizde zamaninda yaprdik boyle seyler ama aglamaktan elimiz yuzumuz yara olmazdi yani..

sevdiğim kişinin engeli öyle ağır değil, çalışıyor, işi iyi rahat.. yürüyor, araç kullanıyor, kullandığı sadece koltuk değneği başka bi kötü durumu yok, ben gönderiği videoda gördüm nasıl yürüdüğünü, yaşı da küçük değil, 35 ini çoktan geçti,
ailesi çok ama çok korumacı onu hala çocuk olarak görüyolar, kaç kere telefonda şahit oldum yani.. ve de ben kesinlikle engelli sağlam söyle böyle ayrım yapılmasına çok karşıyım, yani kim engelli olarak doğmak ister ki, yarın benim de engelli olmayacağım ne malum hem de ondan daha kötü durumda bile olabirim, o da hep söylerdi sen arayıp da bulamayacağım brisin derdi..... biliyorum birçok kişi inanmaz ama beni sevip, bana kalbini açıp, sevgisini veren birine ben sırf engelli diye bbugün sevip yarın amaaaan deyip bırakamam, hatta daha çok severim bu beni ona daha da bağlar, kolay değil ama sevgi herşeyin üstesinden gelir, beni seven insan kalbi ile sevdi, kolu ile bacağı ile değil ki..
ailesi çok korumacı, ve kendinin de söylediği kadarıyla maaş kartı onlarda, belki evlenirse maaşı da elden gider diye düşündüler bilemiyorum çünkü maaşının çoğunu onlar harcıyordu öyle söyledi bana...
iş bırakma konusunda ise, fabrika işiydi saatleri çok uzun ve beni çok yoruyordu, ben myo mezunuyum, eğitimime göre bi iş değildi ve en büyük nedeni de çok kıskançtı, fabrika ortamlarını bilirsiniz belki erkekler de kadınlarda çok laçkadır.. o da beni çok kıskanıyordu evlenene kadar çalışma ben sana daha düzgün bi iş bulurum yaşadığım yerde diyordu...
böyle yani..
size de allah sabır versin, biraz uzun oldu ama bana göre insan yürekten severse ister kocası olsun ister çocuğu annesi vs. engelini gözü görmez, vucut yorulsa bile bakmaktan kalpte sevgi bitmez değil mi?

Siz babası hakkında ne demişsiniz ve bunu nerden biliyorlar ki ? Birine bu kadar bağlanmayın lütfen kendinize yazık edersiniz
babası ile telefonda görüştüm, hiç saygısızlık da yapmadım, hatta bende içimden size baba demek geliyor dedim ama onun sesi çok sertti... çalışıyor musun diye sordu bende çalışıyordum ama oğlunuz istediği için bıraktım dedim sözüm bitmeye kalmadan bizde kadınlar çalışmaz, ev hanımı olacaksın dedi, bende peki dedim karşı çıkacak birsey söylemedim... ancak babası ona anlatırken farklı anlatmış, ben özgürlüme düşkünüm falan demişim .... o da inanmadı babasına zaten ama ailesi çok sert, dediğim dedik kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…