Kaç haftalık gebe olduğumu nasıl anlarım?

umutluannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2025
7
0
1
23
Merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Beta değerim 139 du. Bugün tekrar test yapıldı değerim 437 olmuş. Adet günüme göre hesaplarsam en son 12 sinde oldum ve 16 sında bitti yani 3 haftalık oluyo ama beta değerime göre 2 gün sonra 2.000 küsur olucak yani 5 haftalık olması gerekiyor. Beynim çok yandı bilen biri var mı acaba ?

Bu şekilde hesaplayamazsınız geç döllenme olabilir vs bunlarla aklınızı bulandırmayın bence doktora gititğinizde netleşir

Doktora gittiğinizde bebeğinizin crl baş popo uzunluğuna göre haftasını belirliyor. Betaya göre hafta belirlemek çok zor. Siz şimdilik regl den sayabilirsiniz doktor netleştirir .

eğer 12 kasım ilk regl gününüz ise şu an 4+0 haftalık gebesiniz ama diğer arkadaşların söylediği gibi bu ultrasonda değişebilir. örneğin ben reglime göre 6+0 haftalığım ama ultrasonda 5+3 haftalık bebeğim.

Anladım çok teşekkür ederim yarın gidicem bakalım yarın betamın 2000 küsur olması lazım çıkar mı ultrasonda kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…