- Konu Sahibi washingtonxy
Galiba artık buradayım bendee
9.gun tes sonucum 242 geldii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinGaliba artık buradayım bendee9.gun tes sonucum 242 geldii
![]()
Yes be hosgeldin balimGaliba artık buradayım bendee9.gun tes sonucum 242 geldii
![]()
Neye göre veriyorlar ki bende merakla bekliyorumKızlar bende geldim Allahın izniyle bugun 15.gun 672 cıktı artık gerek yok teste muayeneye gel dedı 31.10 de cok gec degil mı sızcede
Bılmıyorum ama sanırım ben muayeneye turkıyeye geleceğim için gelmişken kaybını falan da duyalım dıye herhalde tekrar tekrar turkıyeye yolculuk yapmayım dıye dir dıye dusundumNeye göre veriyorlar ki bende merakla bekliyorum
Hmm olabilir ,hayırlı olsunBılmıyorum ama sanırım ben muayeneye turkıyeye geleceğim için gelmişken kaybını falan da duyalım dıye herhalde tekrar tekrar turkıyeye yolculuk yapmayım dıye dir dıye dusundum
Allahim cok cok sukurseni bekliyordummŞükürler olsun
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627![]()
Ben de çok bekledim 3 saatte çıktı bugün. Stresten sigara içtim.Allahim cok cok sukurseni bekliyordummmassallahh
Yok artik stres daha az zararliydi ama olsun canın sağolsunBen de çok bekledim 3 saatte çıktı bugün. Stresten sigara içtim.![]()
Aramiza hos geldinŞükürler olsun
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627![]()
Hoş buldumAramiza hos geldin
InsaallahHoş buldumSağlıkla, hayırla gelsin evlatlarımız inşallah
![]()
Hosgeldin canimŞükürler olsun
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627![]()
HoşbuldumHosgeldin canimsağlıkla gelsin bebegin insallah
![]()
Ben 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğimBende 22 Eylülde transfer oldum 6+1 şuan keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuz