- 15 Haziran 2023
- 429
- 199
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
Karindan mi kalp atisiBen 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karindan mi kalp atisiBen 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğim
KAcinci gun embriyosuyduBen 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğim
6+3 üm bende bugün tekrar bi doktora gittim doktor daha çok erken duyulmaz dedi pazartesi keseyi ve yolk sac görmüştüm kendi doktorum pazartesi çağırdı kalp atışı için zaman geçmek bilmiyor transfer olduktan sonra beta için stresleniyorduk şimdi keseye geçti daha sonra da kalp atışına geçecek Herşey çok stresli ve yorucu İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bide burası aşırı stresli buraya giriyorsun herkesin olumsuz şeylerini okuyup iyice stres yapıyorsun ama girmekte alışkanlık yaptı girmeden de durulmuyor yaBen 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğim
Malesef hepsini gönderdimMerhaba progestan kapsül var mı elinizde halen?
Allahim biz hala kan verelim gerçekten doktorum hayalimdeki doktor yaSelamlar bugün kese göründü haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktor inşallah hersey yolunda ilerler transferim 3 ekimde olmuştu bugün 14.günü![]()
Sizinkiler daha garanticiAllahim biz hala kan verelim gerçekten doktorum hayalimdeki doktor ya![]()
Ben de çok bekledim 3 saatte çıktı bugün. Stresten sigara içtim.
[/QAynen benimkide 8 Eylül'de son kanımı verdim 21 eylüle randevu verdi ya bekle bekle gecmiyorSizinkiler daha garantici![]()
Ayy hiç sorma yaSizinkiler daha garantici![]()
Bu hafta cuma gidicem yani 6 gün varBugun ben 7 haftayi doldurdum 8.haftaya giriyorum doktorum beni 7+6 ya cagirdi kalp atisina bir gunde ben ekliyecem tam 8 i doldurmus 9.haftaya giris yapinca kalbe gitmis olucam yani
Evet benden istediler kese gördüğüm gün istemiştiKan testleri istedimi doktorunuz gebelik belli olduktan sonra kan testleri istiyolarmis bilginiz var mi
Kaçıncı gün oluyor senin o güneAyy hiç sorma yao zaman haftaya cuma mesela kese gorebilirmiyim senceee
![]()