• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Ben 24 eylülde transfer oldum geçen 11 ekimde kese gördüm, dün yolk kesesi, belli belirsiz kalp atışı duyduk cmt günü tekrar gideceğim
6+3 üm bende bugün tekrar bi doktora gittim doktor daha çok erken duyulmaz dedi pazartesi keseyi ve yolk sac görmüştüm kendi doktorum pazartesi çağırdı kalp atışı için zaman geçmek bilmiyor transfer olduktan sonra beta için stresleniyorduk şimdi keseye geçti daha sonra da kalp atışına geçecek Herşey çok stresli ve yorucu İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bide burası aşırı stresli buraya giriyorsun herkesin olumsuz şeylerini okuyup iyice stres yapıyorsun ama girmekte alışkanlık yaptı girmeden de durulmuyor ya 😂

Son düzenleme:
Merhaba ben de araniza katıldım. 17 eylülde transfer olmuştum. 8 ekimde keseyi gördüm. Pazartesi günü kanamam olunca acile gittik. Şükür hersey yolunda. Kalp atisini da duyduk. Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim.
Pazartesiden beri dinlenme modundayim.
Ara ara karnımda batmalar oluyor. Sizde de oluyor mu?

Bugun ben 7 haftayi doldurdum 8.haftaya giriyorum doktorum beni 7+6 ya cagirdi kalp atisina bir gunde ben ekliyecem tam 8 i doldurmus 9.haftaya giris yapinca kalbe gitmis olucam yani

Back
X