Evet garip olan da bu 20 gun gectiginde idrar testi negatif çıktı 25 gun de beta 248 nasıl çıktı anlamadim doktor da pek bilgilendirme yapmadi ama degerlerim olmasi gerektiği gibi yükseliyor25gun cok uzun sure degilmi
Regl olmama 2 gun kala birlikte olmustuk esimle acaba o zaman kalmiş olabilirmiyim oylyse 25 gun yani ortalama 4 haftalik oluyor25gun cok uzun sure degilmi
Hayirlisi canim kadin doguma gittinmi birde 2gunde bir kan ver değerlerin artana kadarEvet garip olan da bu 20 gun gectiginde idrar testi negatif çıktı 25 gun de beta 248 nasıl çıktı anlamadim doktor da pek bilgilendirme yapmadi ama degerlerim olmasi gerektiği gibi yükseliyor
Aynn canim gec dollenme kesin hayirli olsun canim bende simdi doktordan geldim adetimin 3.gunu gel dedi asilama yapicaz dediRegl olmama 2 gun kala birlikte olmustuk esimle acaba o zaman kalmiş olabilirmiyim oylyse 25 gun yani ortalama 4 haftalik oluyor
Hayirlisi canim kadin doguma gittinmi birde 2gunde bir kan ver değerlerin artana kadar
Hamişlerin duasi kabul olurmuş rabbim insallah en kısa zamanda sana da verir bal bi evlatAynn canim gec dollenme kesin hayirli olsun canim bende simdi doktordan geldim adetimin 3.gunu gel dedi asilama yapicaz dedi
Amin insallah canim duanda eksiketme canim ismim rumeysaHamişlerin duasi kabul olurmuş rabbim insallah en kısa zamanda sana da verir bal bi evlat
Etmem canım benim merak etme bende lale memnun oldumAmin insallah canim duanda eksiketme canim ismim rumeysa
Bende bitanem benim yas kac ben 24Etmem canım benim merak etme bende lale memnun oldum
Arkadaşlar reglim 4 gün geciktiginde beta yaptırdım 1.2 çıktı 25 gün geçtiğinde bi daha beta yaptırdim 248 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 503 çıktı doktor gebelik var dedi ama keseyi görmedik cok yeni dedi sizlere sorum şu son adet günüme gore hesapladığımda 8 haftalık gebe olmam gerekiyor ama doktor 4 haftalık ancak var dedi acaba geç mi döllenme olmustur[/QUOTE canım ben de en son 13 ocakta adet oldum adetim bir hafta gecikince kan testi yaptırdım 127 çıktı bu değere göre 3 haftalık hamileyim ama doktorun hesabına göre 5 hafta olması lazımmış. Değerin çok düşük dedi bu sabah tekrar kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum inşallah değerim artar ve inşallah geç döllenmedir.
Benimde 24Bende bitanem benim yas kac ben 24
Ne kadarlik evlisin kuzum ben 6sene olduBenimde 24
Ben daha 4 aylık evliyimNe kadarlik evlisin kuzum ben 6sene oldu
Masaallah kuzum rabbim bozmasin insaallahBen daha 4 aylık evliyim
Bugun özel bi hastanede muayene oldum ve doktor beta mın 7000 olması gerektigini düzensiz bir gebelik olabileceğini soyledi beta yaptı ve 3600 çıktı sonuc yarın tahlili yorumlayacak bu ne demek bilmiyorum yavas mı büyüyor bebeğimMasaallah kuzum rabbim bozmasin insaallah
Adetin nekadar gecti canim sat ne zamandiBugun özel bi hastanede muayene oldum ve doktor beta mın 7000 olması gerektigini düzensiz bir gebelik olabileceğini soyledi beta yaptı ve 3600 çıktı sonuc yarın tahlili yorumlayacak bu ne demek bilmiyorum yavas mı büyüyor bebeğim
Sat 18 aralık da gec dollenme oldu benimAdetin nekadar gecti canim sat ne zamandi
Geç döllenme gibi duruyor hcg takibi yaptırmaya devam edin bence artış güzel eğer aynı düzende devam ederse net geç döllenmedir zaten hcg 1000 üzerine çıkmadan bebek görünmüyomuş bu durumu kafaniza çok takmayınArkadaşlar reglim 4 gün geciktiginde beta yaptırdım 1.2 çıktı 25 gün geçtiğinde bi daha beta yaptırdim 248 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 503 çıktı doktor gebelik var dedi ama keseyi görmedik cok yeni dedi sizlere sorum şu son adet günüme gore hesapladığımda 8 haftalık gebe olmam gerekiyor ama doktor 4 haftalık ancak var dedi acaba geç mi döllenme olmustur
Anladim canim bence normal suan kacinci haftan dedi doktorSat 18 aralık da gec dollenme oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?