Kaç haftalık gebeyim

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
190
56
98
31
Arkadaşlar reglim 4 gün geciktiginde beta yaptırdım 1.2 çıktı 25 gün geçtiğinde bi daha beta yaptırdim 248 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 503 çıktı doktor gebelik var dedi ama keseyi görmedik cok yeni dedi sizlere sorum şu son adet günüme gore hesapladığımda 8 haftalık gebe olmam gerekiyor ama doktor 4 haftalık ancak var dedi acaba geç mi döllenme olmustur

Evet garip olan da bu 20 gun gectiginde idrar testi negatif çıktı 25 gun de beta 248 nasıl çıktı anlamadim doktor da pek bilgilendirme yapmadi ama degerlerim olmasi gerektiği gibi yükseliyor
Hayirlisi canim kadin doguma gittinmi birde 2gunde bir kan ver değerlerin artana kadar

Regl olmama 2 gun kala birlikte olmustuk esimle acaba o zaman kalmiş olabilirmiyim oylyse 25 gun yani ortalama 4 haftalik oluyor
Aynn canim gec dollenme kesin hayirli olsun canim bende simdi doktordan geldim adetimin 3.gunu gel dedi asilama yapicaz dedi

Masaallah kuzum rabbim bozmasin insaallah
Bugun özel bi hastanede muayene oldum ve doktor beta mın 7000 olması gerektigini düzensiz bir gebelik olabileceğini soyledi beta yaptı ve 3600 çıktı sonuc yarın tahlili yorumlayacak bu ne demek bilmiyorum yavas mı büyüyor bebeğim

Adetin nekadar gecti canim sat ne zamandi

Geç döllenme gibi duruyor hcg takibi yaptırmaya devam edin bence artış güzel eğer aynı düzende devam ederse net geç döllenmedir zaten hcg 1000 üzerine çıkmadan bebek görünmüyomuş bu durumu kafaniza çok takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…