Kaç haftalık gebeyim

Normal canim benim gebeligimi ogrendigimde 5hafta 3gunluk 2600 küsürdü ve normla dedi doktor
Ya bu dr niye boyle diyo o zaman bana bütün moralimi sıfıra indirdi resmen baska bi dr a da gidicem gayet sağlıklı desin o zaman sorarim ben o doktora kurtaj demenin ne demek oldugunu

Ya bu dr niye boyle diyo o zaman bana bütün moralimi sıfıra indirdi resmen baska bi dr a da gidicem gayet sağlıklı desin o zaman sorarim ben o doktora kurtaj demenin ne demek oldugunu
48 saatte bir kan değerine bakarak artışı izlemesi gerekir. Sen naşka bir doktorla da görüş mutlaka. Şuanda vajinal ultrsonda kese gözükür mutlaka baktır. Benim 1350 yken gözüktü kese alltan muaynede. Hiç bir zararı yok gönül rahatlığıyla baktırabilirsin.

Kese zaten ultrasonda gözüküyor ki ama minik bir kese sadece

Baska bi doktora daha sor canim cunku normal

14 Şubat 238
18 şubat 503
26 subat 3200
Canım 48 saatte ikiye katlanmalıdır. Yani 16 şubatta en az 460 küsür olmalıydı. 18 inde ise 900 lerde olmalıydı. Sanırım doktor bu nedenle şüphelenmiş. Başka doktora gittin mi gelişme var mı ?

Ay canim ya okuyunca cok sasirdim bende bu ay hemen hemen ayni şeyleri yasadim hic bi testte cikmadi adetim 7 gun gectiginde bile betam 0.lardaydi 10 gun gecikti 7.23 le ogrendim doktor gebesin diyemem dedi kimyasaldan şüphelendi ama her gjn iki kati artti en son perşembe günüv verdim 1062ydi bekliyorum iyice yukselsin diye bende saskinim ve mutluyum rabbim saglikla hayirla kucağımiza almayı nasip etsin :)

Amin canım normalde 1 hafta geç döllenme olabilirmiş bu dogalmış ama benimki 2 hafta geç döllendigi icin bu kadar sorun yaşadım ama çok şükür şuan gayet sağlıklıyız

Normalde adetiniz düzenli mıdır.

Galiba geç döllenme. Bayağ bi hem de. Hayırlısı olsun. Inşallah hersey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…