Kaç haftalık gebeyim

Evet canım 2 hafta geç döllenmiş simdi gayet sağlıklı kalp atışlarımızı da duyduk Allah ım her isteyene yaşatsın bu guzel duyguyu inşallah
Ay ne güzel çok sevindim. Amin güzelim inşallahh. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.

Canım site yenilendi şifremi unutmusum zor girebildim kan verdim kalp atışlarımızı bile duyduk cok şükür sağlıklıyız 6 hafta 6 günlük olmuş bile
Ayyy canim benim yaaa coksevindimmm bizlere de dua et yüzümü gulumsettin insallah saglikla ierler

Ayyy canim benim yaaa coksevindimmm bizlere de dua et yüzümü gulumsettin insallah saglikla ierler
Dualarım hep sizinle canım hic tanımadığımıź halde kötü gecen günlerimde destek oldunuz cok teşekkür ederim Allah ım en hayırlısıyla sizlere de nasip eder bu güzel duyguları ❤❤❤

Dualarım hep sizinle canım hic tanımadığımıź halde kötü gecen günlerimde destek oldunuz cok teşekkür ederim Allah ım en hayırlısıyla sizlere de nasip eder bu güzel duyguları ❤❤❤
Amin kuzum insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…