Kac haftalik hamile oldugumuzu nasil anlariz

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
36
kartal
Doktora sormayi unuttum. En son 8 aralikda adet oldum. 6 ocakta adete 2 gun varken beta 88.19du bugun 697.72 cikti.bu degerle gebelik haftasi belli olur mu?

Son düzenleme:
Doktora sormayi unuttum. En son 8 aralikda adet oldum. 6 aralikta adete 2 gun varken beta 88.19du bugun 697.72 cikti.bu degerle gebelik haftasi belli olur mu?
ılk zamanlar sat a gore kabataslak belırlenır sonra kese boyutundan kac haftalık oldugu cıkar:) sımdı senın artıslar 2,8 le katlanmıs. 3 kata yakın demek oluyo bu :) degerden pek su kadarlık denmez. adetın 8 ınde olması gerekıyorduysa eger 4+2 olmussun sanırım . ama bı kac gun oynayabılır bu gun sayısı:)) haftaya kesen karnından gozukur ınsallah rabbım saglıklı bı sekılde dogurmayı nasıp etsın :)

ılk zamanlar sat a gore kabataslak belırlenır sonra kese boyutundan kac haftalık oldugu cıkar:) sımdı senın artıslar 2,8 le katlanmıs. 3 kata yakın demek oluyo bu :) degerden pek su kadarlık denmez. adetın 8 ınde olması gerekıyorduysa eger 4+2 olmussun sanırım . ama bı kac gun oynayabılır bu gun sayısı:)) haftaya kesen karnından gozukur ınsallah rabbım saglıklı bı sekılde dogurmayı nasıp etsın :)
Amin teskkur ederim 😊🙏

Back
X