26+5gunluk hamileyim 10 kilo aldim ama ikiz gebelik benim:)Kızlar kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız?
Ay masllah cnim allh bağışlasın ikisininde bnde 10 haftalık hamileyim ama bn kilo almadım 8 kilo verdim26+5gunluk hamileyim 10 kilo aldim ama ikiz gebelik benim:)
Saol cnm cumlemizin insaAllah merak etme o haftalar biraz zor geciyo umarim atlatirsinnAy masllah cnim allh bağışlasın ikisininde bnde 10 haftalık hamileyim ama bn kilo almadım 8 kilo verdim
39+3 14 kilo aldım ama gün gün alıyorum son iki haftada:)(Kızlar kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız?
22 haftalıgım ve 4 kılo aldm almamaya dıkkat edıyorm.62yle kaldm 66 olmusumKızlar kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız?
Ne guzel ya bende almasam keske.nelere dıkkat ettınız de az aldınız.bende 22 haftadayım ve 4 kılo aldm.62yle kalmustm 66 olmusum30 +5 günlüğüm 4 kilo almışım.
Canım ben bugün tam 31 haftalik oldum..canim kendime dikkat etmedim...galiba benim iç karnim buyuktur.cunku ilk hamileliğinde toplam 7 kilo aldım.Ne guzel ya bende almasam keske.nelere dıkkat ettınız de az aldınız.bende 22 haftadayım ve 4 kılo aldm.62yle kalmustm 66 olmusum
Hıımm bunye meselesı yanı ıns bende cok almamCanım ben bugün tam 31 haftalik oldum..canim kendime dikkat etmedim...galiba benim iç karnim buyuktur.cunku ilk hamileliğinde toplam 7 kilo aldım.
Evet canım..insallah almazsın.Hıımm bunye meselesı yanı ıns bende cok almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?