Kac haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız

24+5 haftadayım ve 3 kilocuk aldım kızlar ben neden bu kadar az aldım.. ben kilo almak istiyorum

24+6 haftalığız en son 2 hafta kadar önce tartıldım 7 kilo almışım ama gelin görünki zerre belli olmuyor biyerlerimden

22 haftalığız 2 kilo aldım..Önemli olan alınan ya da alınamayan kilolar değil,aldığımız kiloların bebeğe faydası var mı..25 kilo alıp 2 kilo bebiş doğurmak da var,7-8 kg alıp 4 kilo çocukta(vala yapan varmış ben de şaşkınım) sağlıkla gelsinler inşallah

Canim ben 38+2 haftalığım ve toplamda 8 kilo aldım şuan 56 kiloyum.
Hamur işi, ekmek , makarna, pilav ve abur cubur yememeye çalışıyorum. Gerisi serbest.

6. Aydayım 6 kilo aldım. Benim doktor kilo konusunda fena yarım kilo fazla alsan psikolojik baskı yapıyor. Sayesinde ilk doğumumda 40ım çıktığında eski kiloma dönmüştüm.

24+6 haftalığız en son 2 hafta kadar önce tartıldım 7 kilo almışım ama gelin görünki zerre belli olmuyor biyerlerimden

Ben de de aynı durum var. Boyun kısa oldugu için 4 kiloya normalde kıyafetlere sığmamam lazım ama görüntümde hiç bir değişiklik yok. Aklım almıyor.

26+0 haftalık ve 6 kılo aldm ıns fazla almayız da sonrası kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…