- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
-
Bende 12 haftam bıtıcek sanırım we 8 kılo werdımmmzaten tombıktım sewınıyorum werdıgıımee
bende 22 haftalığım ve 8 kilo aldım,ah şu tatlıların gözü kör olsun.
aynen öyle tatlı özellikle kadayıf mmm . kaç kilosun şuan
:)) evet hele ramazan olunca tatlılar havada uçuştu. 68 oldum
Bu ayy itibariyle hala yedi ay önce düştüğüm kilodayım. Yani ekside. Hiç kilo almadım, her ay 1-2 kilo verdim. Ama nasıl bir de bana sormalı
nasıl başardın... çok merak ettim
Canım, ben hiç yemek yiyemiyorum. Zorlamayla bir kaç kaşık ancak. Ekmek ise hayatımda hiç yok. Önceden bir oturuşta yarım öküzü yiyebilirdim. Şimdi et balık tavuk görmeye bile tahammül edemiyorum. Benimki özenilecek bir durum değil yani.Yemediğim için güçsüzüm. Bebek de biraz zayıf. 30.haftada 1600 grdı
Canım, ben hiç yemek yiyemiyorum. Zorlamayla bir kaç kaşık ancak. Ekmek ise hayatımda hiç yok. Önceden bir oturuşta yarım öküzü yiyebilirdim. Şimdi et balık tavuk görmeye bile tahammül edemiyorum. Benimki özenilecek bir durum değil yani.Yemediğim için güçsüzüm. Bebek de biraz zayıf. 30.haftada 1600 grdı
ben 35 haftalık hamileyim ve sadece 6 kilo aldım bebişimde 2 kilo civarında :):):):)
nasıl basardın bende az kılo almak ıstıyorum
aslında özel hiç bişe yapmadım bol bol meyve yedim normalde bünyem kiloya çok müsait ama nasıl başardıysam çok kilo almamayı başardım :):):):):)
cınsıyetı ne pekı ? genelde erkek bebek cok aldırmaz ama oylemı senınde?
erkek bebek benimkide sadece top gibi bi karnım var oda bu ay tam sivrilmeye başladı.
masallah hayırlısıyla kavus ınsallah
valla sırf su kılo aldırmadıgından erkek ıstıyorumallahım hayırlı saglıklı evlat versın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?