Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

bende 23. haftamın içindeyim toplam 8 kilo aldım dikkat etmediğim için aldım ama son bir buçuk haftadır dikkat ediyorum 1 buçuk haftadır artış olmadı şu 4 ayıda atlatsaydım benim kilom 89

Bu ayy itibariyle hala yedi ay önce düştüğüm kilodayım. Yani ekside. Hiç kilo almadım, her ay 1-2 kilo verdim. Ama nasıl bir de bana sormalı

36+2 haftalık hamileyim , şu an itibariyle 75 kiloyum =13 kilo aldım. eşimde 75 kilo, onu geçmek istemiyorum aaahhhh evlenmeden önce 54 kiloydum... olsun bee :) bebiş sahibi oluyorum,anne oluyorum ötesi varmı ?

Ben de 14 haftalık hamileyim. 1 ayda 4 kiloya yakın verdim. 10. Haftadan sonra da suana kadar 1 kilo daha verdim yemeye de başladım aslında artık çok kilo alacağım diye korkuyorum benim de kilo problemlerim vardı hamilelik öncesi sağlıklı bir dogum için en fazla 9 10 kilo almalıyım umarım bebeğim bana yardımcı olur

nasıl başardın... çok merak ettim

Canım, ben hiç yemek yiyemiyorum. Zorlamayla bir kaç kaşık ancak. Ekmek ise hayatımda hiç yok. Önceden bir oturuşta yarım öküzü yiyebilirdim. Şimdi et balık tavuk görmeye bile tahammül edemiyorum. Benimki özenilecek bir durum değil yani.Yemediğim için güçsüzüm. Bebek de biraz zayıf. 30.haftada 1600 grdı

canım ya 30. haftada 1600 az değilki gayet normal bence bizim psikolojimiz bozuk tombiş olsunlar istiyoruz,ben dana gibi oldum 20 kg cepte daha şimdiden daha var 7 haftam allah sonumu hayıretsin :))

canım yaa inşallah sağlıklı dogar bebeğin vitamin mineral takviyesi alıyomusun bari belki folice devam etsen iştah falan yapar,meyveyle aran nasıl peki?
annem kardeşlerime hamileyken 9 ay hiç yemek yiyemedi sadece meyve yiyebiliyordu günde 5 kilo falan kardeşlerim 3.5şar kilo doğdular(ikizler)

masallah hayırlısıyla kavus ınsallah
valla sırf su kılo aldırmadıgından erkek ıstıyorum allahım hayırlı saglıklı evlat versın ınsallah.

allahım inşallah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla sağlıklı güzel bi hamileliğin sonunda yavruna kavuşursun canım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…