Kaç haftalik siniz bebeginiz ve siz kaç kilosunuz

Yoo. Hamile kalan kişi 90 kiloysa, hiç kilo almaması gerekir. 13 kilo da 60 kilo ile hamile kalan boyu 150 cm biri için çoktur.

Yanlis biliyorsunuz. Her hamile illaki azda olsa kilo alacak. Ben 90 kilonun uzerinde hamile kaldim. Doktor 7 ile 11 kilo arasinda kilo alman gerekiyor bunun uzerine çıkmayalım dedi. Doktora kilo almamam icin oneriniz varmi dedim. Illaki kilo alacaksin dedi

Arkadasim dedigin sey cok mantiksiz. İçindeki bebek kilo alıyor sonucta ortalama 3 3.5 arası bebek doguyor bunun eşi de dogumda alınıyor yani ortalama 5 6 kilo dogumda gidiyor zaten. O zaman dogumdan sonra 5 6 kilo zayif olmus oluyorsun.

O size has bir durumdur ya da doktorunuza. Ama benim dediğim gibi de örnekler var. Tıp biliminde farklı öğretileri temsil eden ve destekleyen doktorlar olabiliyor. Biliyorsunuz gebelik şekeri konusunda bile karatay ile birçok doktor ters düştü. Yani demek istediğim 2+2=4 olur demeden Birçok yöntemi tekniği destekleyen hekim var. Bu illa budur diyemeyiz. Bunu belirttim.

İddalaşıp streslenmeyin hamişler boşverin her anne kendi ve çocuğu için kendi dr u ile birlikte hamilelik sürecini takip etsin. Öneri de bulunmak çok güzel ama gerisi karşı tarafın deneyimleri doğrultusunda kararıdır.

Bende birazdan kendi bebişimin kontrolünden çıkıcam inşallah herşy yolundadır. Kilo boy gibi bilgilerini size yazarim ogrenebilirsem

Elbette. Her hekimin stili farklı. Doğum yaptırma şekli bile farklı. Hepsine de güvenemiyoruz yeri geliyor. Ben de bir sürü doktor değiştirdim bu zamana kadar. Son iki aydır aynısına gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Aminnnn. Bende ikinci dr umda cok sukur mutluyum. Çok haklisiniz.

Bende 34+5 im. Sadece 800 gr aldim. Bebek 5 gun once 2100 kg idi. Yani illaki cok kilo alinacak diye bir durum yok. Kilolu hamile de kalmadim 63 ile hamile kaldım 1.68 de boyum var

Bebek 250 gram 19 haftalik kendi kilom 68 oldu 63 kilo ile basladim

31 haftalığım 10 kilo aldım bebeğimi noluyo rum yarın kontrol var yine yazarım 10 kilo çok mi almışım haftama gore

Kizlaaar ben kilo alamazdim normalde .. Cok zayifim 42 falandim galiba baslangic kilomu bilmiyorum ama 3.ayda 44 kusur .. 4. Ayda 47 kusur.. 5. Ayda 51 kusur olmusum cok mu aliyorum ki bebegim de geçen hafta yarim kiloyu geçmişti.. Ben asiri mi aliyorum kilo takintim yok ama hatta almak da istiyorm ama beni zorlar mi

kızlar kontrole gittim bebeğim 31 haftalık kilosu 1830. ama bende kansızlık çıktı varmı böyle olan anne adayları neler yapabilirim

kızlar kontrole gittim bebeğim 31 haftalık kilosu 1830. ama bende kansızlık çıktı varmı böyle olan anne adayları neler yapabilirim

Kan hapi kullaniyormusun canim. Bendede kansızlık vardi hapi 1 den 2 ye çıkardı. Eger kansizlik devam ederse kan ignelerine baslayacakmisim

Kan hapı kullanıyodum ama bugün serum verdiler onbesgun sonra tekrar vereceklermis napsak ne yesek
Canım ben ikinci hamileliģimde kan hapını düzenli kullanmama ragmen aşıri kansız çikmistim hatta doktor dediki dogumda kana ihtiyacın bile olabilir cok korkmustum annemde zamaninda cok kansizlik yasamis bana dalak yedirdi bir kere yedim kanim duzeldi cidden inanilmaz biseydi istersen doktoruna danıs sende ye şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…