Kaç haftalik siniz bebeginiz ve siz kaç kilosunuz

Bende salı günü gideceğim canım inş. :) ben alıcam cnm bu gidişle gece yemek yiyince alıyorum normal zaman da da böyleyim. Şimdi gece çok acıkıyorım ben de mi acıktı ki diye yiyorum

Bende salı günü gideceğim canım inş. :) ben alıcam cnm bu gidişle gece yemek yiyince alıyorum normal zaman da da böyleyim. Şimdi gece çok acıkıyorım ben de mi acıktı ki diye yiyorum
Benimde az kaldi termine bakalim :)) baya büyümüstür bebislerimiz :))
Olsun acikiyorsan ye insan ac duruncada kötü oluyor canim, uyuyamiyorum bile ac ac :))

Benimde az kaldi termine bakalim :)) baya büyümüstür bebislerimiz :))
Olsun acikiyorsan ye insan ac duruncada kötü oluyor canim, uyuyamiyorum bile ac ac :))
Normal zaman da duruyordum açıksam bile şimdi bebişe haksızlık ediyormuşum gibi geliyo. O da acıktı diye düşünüyorum rahat olamoyorum.

Bir şey dikkatimi çekti Mavisim112 bizim tahmini doğum lar çift sayılı. Erkek
L lucccck ise tek sayı tahmini doğum. Kız
Tabi öncede olabiliyo bebişler . Bu cinsiyet neye göre belirleniyo anlamadım ya. Artık taktiri ilahi diyorum susuyorum

Cnm snn ilk mi ikinci mi

32 haftalik olanlar bebek ne zaman döner döndüğünü hissedebilir miyiz acaba

Uzun uzun yazmayacağım. Şurayı bir inceleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-452982.html

Evet benim görümcem biraz balık etli derler ya öyleydi hamile kaldığında boyu da 1.80 ama belli etmiyordu kilosunu sonra kusmalar başladı tabi bide çok sağlıklı beslendi.
Şuan 8 aylık hamiş bebeği çok sağlıklı ama hamile kalmadan önceki kilosundan 4kg zayıf
Kimse inanmıyor zaten hamile olduğuna
Ben onu çok kıskanıyorum yaaa...

Kendi ablam ilk gebeliğinde 20kg ikincisinde 30kg almıştı ama nerdeyde beni yiyecekti gözü dönmüş gibiydi tabi şimdi oda 50kg :))

Yani dengeli beslenmek gerçekten önemli bunun sahidiyim.
Bilinclenmek lazım

Normal doğumdu canım. Rabbim bunu da normal doğum nasip etsin inş.. Senin düşün cen ne bu konuda?

Amin canım Allah gönlüne gore versin.
Bende normal doğum istiyorum inşallah. Ama çok korkuyorum. Dogum videosuna bile bakamiyorum. Nasil olucak bilmiyorum.

Amin canım Allah gönlüne gore versin.
Bende normal doğum istiyorum inşallah. Ama çok korkuyorum. Dogum videosuna bile bakamiyorum. Nasil olucak bilmiyorum.
Kız video mu izledin aaa ben 2. Yi doğuracam izlemedim daha etkisin de kalırım diye. :)

Gecen hafta Cuma günü kontrolümüz vardim 21+5de. 406 gram 26 cm di bebisimiz. 66yla hamile kaldim 68.6 yim. 2bucuk kilo almisim.

kızlar kontrole gittim bebeğim 31 haftalık kilosu 1830. ama bende kansızlık çıktı varmı böyle olan anne adayları neler yapabilirim
benim de kanım düşük 9 da hep. demir ilacını 2 aLDIM fayda etmedi. kan serumu takıldı bı hafta arayla ıkı kez. hala 9 kanım. pekmez üzüm fln yesem de şekerim yükseliyor. doktorum dedi ki hematoloji bölümüne görün. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…