Bende salı günü gideceğim canım inş. :) ben alıcam cnm bu gidişle gece yemek yiyince alıyorum normal zaman da da böyleyim. Şimdi gece çok acıkıyorım ben de mi acıktı ki diye yiyorumYok bilmiyorum cnm bennmkiside önden gdiiyor 5 gün filan.. öyle demisti dr ve usg de haftamdan ilerde gösteriyor..
Kilo aldim 3/4 kg aldim ama daha erken.. son hftalar aliniyor asil kilo.. ins toplam 10 kg ile bitirirm bence normal 10kg :)) ztn dogumda 6/7 kg birden gidiyor sükür..
Sende almamissn ama masallah..
Ayrintiliya gittm evet hersey iyi sen gittnmi?
Maşallah özelde söylüyorlar bebeği küçükse olsa kilosunu devlettekiler söylemiyorlar.
Yok canım bilmiyorum netten bakıyorum biri diğerini tutmuyo. BelkiBu hafta da kac kilo olmasi gerektigini tam bilmiyorum ben o yuzden yorum yapamadim cnm snn bilgin var mi
Bende tam olarak bilmiyorum cnm ya :)Yok canım bilmiyorum netten bakıyorum biri diğerini tutmuyo. BelkiMavisim112 biliyordur yakın zaman da ayrıntılıya gitti ☺
Benimde az kaldi termine bakalim :)) baya büyümüstür bebislerimiz :))Bende salı günü gideceğim canım inş. :) ben alıcam cnm bu gidişle gece yemek yiyince alıyorum normal zaman da da böyleyim. Şimdi gece çok acıkıyorım ben de mi acıktı ki diye yiyorum
Yok canım bilmiyorum netten bakıyorum biri diğerini tutmuyo. BelkiMavisim112 biliyordur yakın zaman da ayrıntılıya gitti ☺
Normal zaman da duruyordum açıksam bile şimdi bebişe haksızlık ediyormuşum gibi geliyo. O da acıktı diye düşünüyorum rahat olamoyorum.Benimde az kaldi termine bakalim :)) baya büyümüstür bebislerimiz :))
Olsun acikiyorsan ye insan ac duruncada kötü oluyor canim, uyuyamiyorum bile ac ac :))
Normal zaman da duruyordum açıksam bile şimdi bebişe haksızlık ediyormuşum gibi geliyo. O da acıktı diye düşünüyorum rahat olamoyorum.
Bir şey dikkatimi çektiMavisim112 bizim tahmini doğum lar çift sayılı. Erkek
L lucccck ise tek sayı tahmini doğum. Kız
Tabi öncede olabiliyo bebişler . Bu cinsiyet neye göre belirleniyo anlamadım ya. Artık taktiri ilahi diyorum susuyorum
2. Gebeliğim canım. Senin?Cnm snn ilk mi ikinci mi
2. Gebeliğim canım. Senin?
Normal doğumdu canım. Rabbim bunu da normal doğum nasip etsin inş.. Senin düşün cen ne bu konuda?Benim ilk. Normal dogum mu yaptin ilki sezeryan miydı?
Normal doğumdu canım. Rabbim bunu da normal doğum nasip etsin inş.. Senin düşün cen ne bu konuda?
Kız video mu izledin aaa ben 2. Yi doğuracam izlemedim daha etkisin de kalırım diye. :)Amin canım Allah gönlüne gore versin.
Bende normal doğum istiyorum inşallah. Ama çok korkuyorum. Dogum videosuna bile bakamiyorum. Nasil olucak bilmiyorum.
benim de kanım düşük 9 da hep. demir ilacını 2 aLDIM fayda etmedi. kan serumu takıldı bı hafta arayla ıkı kez. hala 9 kanım. pekmez üzüm fln yesem de şekerim yükseliyor. doktorum dedi ki hematoloji bölümüne görün.kızlar kontrole gittim bebeğim 31 haftalık kilosu 1830. ama bende kansızlık çıktı varmı böyle olan anne adayları neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?