61 dim.şuan 62 falanım 19+3 bebişin kilosunu bilmiyorum.çok hareketli bi bebeğe sahibm.herkese sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar dilerim ☺. Tercihim inş normal doğum.
Mavisim112 sende katıl cnm ☺
26. haftadayım bebek 700 g küsur ben de 8 kilo aldım. riskli hiç bir durum oluşmadığı sürece kesinlikle normal doğum.Evet bakalım karşılaştıralim kim ne durumda. Bu arada hangi doğum şeklini dusunuyosunuz
Erkek canım. Senin bebişin cinsiyeti ne? ☺Cinsiyeti ne acsba bebisinizin
Bilgilerinizi yazdınız mı? Ben mi kaçırdım acaba..Bende birazdan kendi bebişimin kontrolünden çıkıcam inşallah herşy yolundadır. Kilo boy gibi bilgilerini size yazarim ogrenebilirsem
Bunu nasıl başardınız bu kadar az kilo almanın sırrı ne? Ben 1.70 boyum var 70 kg yum 5. haftada ve çok kaygılanıyorumBende 34+5 im. Sadece 800 gr aldim. Bebek 5 gun once 2100 kg idi. Yani illaki cok kilo alinacak diye bir durum yok. Kilolu hamile de kalmadim 63 ile hamile kaldım 1.68 de boyum var
Canım zaten 7. Haftada bulantılar kusmalar iştahsızlık başlıyo bir kaç kilo veriyorsun o sayede birde azar azar ye ekmeyi kes mesela bende öyle yapıyorumBunu nasıl başardınız bu kadar az kilo almanın sırrı ne? Ben 1.70 boyum var 70 kg yum 5. haftada ve çok kaygılanıyorum
Canım usg de 3 4 gün önde oluyo bu neden oluyo biliyor musun. Neredeyse hiç kilo almamışsın cnm. ☺ ayrıntılıya gittin mi?Bende 20 haftalik hamileyim ve 59 ile basladim suan 62 kiloyum 3 kg aldim yani.. bebis 3 hafta önce 230gram filandi :))
Bazılarında bulantı olmuyor ya bendede olmadı hiç ama belki erken dediğin gibi ekmek tatlı uzak duruyorum sebze ve et azar azarCanım zaten 7. Haftada bulantılar kusmalar iştahsızlık başlıyo bir kaç kilo veriyorsun o sayede birde azar azar ye ekmeyi kes mesela bende öyle yapıyorum
Ahh ahh canım 3 aya kadar hiç bulantım olmadı 3. Aydan sonra bulantılarım bitmedi bu sabah bile lavabodan çıkamadım düşünBazılarında bulantı olmuyor ya bendede olmadı hiç ama belki erken dediğin gibi ekmek tatlı uzak duruyorum sebze ve et azar azar
Bilgilerinizi yazdınız mı? Ben mi kaçırdım acaba..
Yok bilmiyorum cnm bennmkiside önden gdiiyor 5 gün filan.. öyle demisti dr ve usg de haftamdan ilerde gösteriyor..Canım usg de 3 4 gün önde oluyo bu neden oluyo biliyor musun. Neredeyse hiç kilo almamışsın cnm. ☺ ayrıntılıya gittin mi?
Maşallah özelde söylüyorlar bebeği küçükse olsa kilosunu devlettekiler söylemiyorlar.Evrt yazmistim 19+2
63 kilodan 68 e yukseldim
Bebek 250 gr sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?